2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy zeyn çok güldüm ya bu bebekler ne komik dilını çıgniyor he bakalım daha neler yapıcaklar

p ay canım benım ya çok gecmıs olsun üzülme kolay atlatır inşallah nasıl sımdı bıde ası olmusmuydu

yok cnm yaa.kontrolde doktora sorup öyle yaptırcaktım ama bu erken geldi.çok ağlıyo sanırım karnı ağrıyo.sıksık kaka yapıyo.yeşil ve sümüksü.elleriyle ayakları da sürekli buz gibi ama terli..bundan mı kaynaklanıyo onu da bilmiyorum.
dokktorumuzda izindeymiş pazartesi gelicekmiş.

oğlumun birinde rota virüsü çıktı kızlar yaaa pofff.çook üzgünüm

oğlum aşı olduktan 2 gün sonra yeşil ve sümüksü kaka yaptı.
dr. sorduk pazartesiye geçmezse gelin tahlil yaptıralım demiş.
pazartesi 1 kere sümüksü yaptı. ertesi gün geçti. aşıdan sonra normalmiş.
bugünde 7 kere kaka yapınca korktum ama ateş yoksa ve sümüksü kanlı değilse kakası normalmiş.

aşı olmadık biz işte.
ateşi yok ama kaksı çok anormal

aşı olmadık biz işte.
ateşi yok ama kaksı çok anormal

hastalıklar böyle haftasonuna gelince insan ne yapacağını şaşırıyor.
ateşi yoksa endişelenme.
anormal derken nasıl. kan yoksa tehlikeli bir durum yok.
rota virüsü olduğunu nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın?

evet canım ya.hastalıklar ya hep akşam olmadık saatlerde ya da böyle haftasonları geliyo.
anormal derken kan yok.ama dediğim gibi.çok sünüyo (sümüksü) yemyeşil.su gibi yapıyo.sık sık yapıyo.diğer bebeğiminki sarımsı mesela.o günde bi kere yapıyo.

zaten bu ay çok az kilo almıtşı.bende kakası için götürdüm hafta içi doktora.o da gaita tahlili istedi.kültür de vardı içinde.onun için sonucu biraz geç çıktı.devlet hastanesine götürmüştüm.eşim sonucu başka bi doktora göstermiş bizimki olmadığı için.o da kend doktorunuz mutlaka görsün demiş.bol miktarda da lökosit görülmüş.rota için yapılıcak bişey yok ama lökosit için antibiyotik gerekiyo demiş.yazmış işte ilaçlarını.bi de probiyotik bişey yazmış.

benimkide bugün sık ve sulu yaptı ama sarıydı.
baya endişe ettim. aslında bizimde her ihtimale karşı tahlil yaptırmamız iyi olur.
dr. aşıdan sonra kakası değişebilir demişti.
sarı içinde açık sarı parçalı kaka yaptı bu hafta.
bu günde her mamadan sonra cırt diye yapıverdi kakasını.
çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Canım buyuk ihtimal ondandır.ishal ya agrı yapıyodur o yüzden soguk ter boşaltıyordur canim öbur bebisınle ılgılenrkn sık sk elını yıka onada geçmesın.umarım çabuk atlatır bebegn

canım çok geçmiş olsun..

rady geçmiş olsun bazı konularda doktorsuz hareket etmek gerekiyor banada sorduğum bir doktor gerek yok demişti ama ben kendi kararımı verip yaptırdım inşallah çabuk atlatır diğer bebeğine geçmez

oğlumun birinde rota virüsü çıktı kızlar yaaa pofff.çook üzgünüm

cnm çok geçmiş olsun ama başka bi doktora göster pazartesiyi bekleme ishal bu tehlikeli vücut hızla su kaybediyo diğer bebişede geçmesin allah korusun:18:
iyiki rota aşını yaptırmışım diyorum şimdi bu hafta içi yan komşumun kızındada rota ishali çıkmış kız serumlarla zor topladı kendini okuldan kapmış demek büyüyüncede rota ishali olma ihtimalleri varmış :26:

merhaba hanımlar oğlum rotavirüsü olmuş allahtan hafif atlattı
ilk 3 gün çok şiddetli olurmuş bizim 4 gün fazla sarsılmadı dr bol bol emzir dedi
aşı yaptırmamada gerek kalmamış suda içiriyorum artık sıvı kaybettiği için dr içir dedi
1 tane ilaç verdi onuda almazsa zorlama dedi ama bol bol emzir dedi bende emziriyorum
dün hiç emmediama bugün çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…