Ben Kadıköy acıbadem hastanesinde Canan Hanım'a gidiyorum.Çok memnunum tavsiye ederim sana da.Bir de Hisar hastanesinin çocuk doktorlarını da dene istersenarkadaslar sıozden rıcam umranıyede oturan varsa bebeklerını hangı dr.a goturuyolar lutfen yardım dogru duzgun bı dr. bulamıyorum her seferınde cocugu baska dr.a goturuyorum lutfen yardım edın..
merhaba kızlar yavrum hasta oldu sanırım üşüttüm ateşler içinde yanıyor maalesef naıl bir anneyim ben ya dün bütün gün ateşi düşmedi şurup verdim yine saat başı yarım saatte bir ateşini ölçtüm
38, kadar çıktı ateşi ılık banyo sirkeli su ile silmek ve sadece bi badiyle kalmakla yinede geçmedi en sonunda ateşi 38,6 olunca fitil verdim şükür yarım saat içinde düşürmeye başladı ateşini bugünde yine tetikteyim ama şu an 36,3 gösteriyo derece inş yükselmez artık dr 3 gün sürebilir kontrol et dedi
kendim ettim yavrum çekiyo dışarı çıkarmıştım bi kaç gün ama üstünü giydirmiştim sanırım soğuk hava çekince ciğerlerine mikrop kaptı kuzum işte böyle kızlar dünden beri dünya başıma yıkıldı sanki kendimi çok suçlu hissediyorum
zaten dünde ateşini ölçücem yok sirkeli be koyucam diye uyuyamadı çocum yorgun düştü şimdi uyuyor kuzum bu arada bol bol emzirmeye çalışıyorum bir an önce iyileşsin diye şükür iştahsızlık yok halsizlik yok hareketleri normal neşesi yerinde allahtan
merhaba kızlar yavrum hasta oldu sanırım üşüttüm ateşler içinde yanıyor maalesef naıl bir anneyim ben ya dün bütün gün ateşi düşmedi şurup verdim yine saat başı yarım saatte bir ateşini ölçtüm
38, kadar çıktı ateşi ılık banyo sirkeli su ile silmek ve sadece bi badiyle kalmakla yinede geçmedi en sonunda ateşi 38,6 olunca fitil verdim şükür yarım saat içinde düşürmeye başladı ateşini bugünde yine tetikteyim ama şu an 36,3 gösteriyo derece inş yükselmez artık dr 3 gün sürebilir kontrol et dedi
kendim ettim yavrum çekiyo dışarı çıkarmıştım bi kaç gün ama üstünü giydirmiştim sanırım soğuk hava çekince ciğerlerine mikrop kaptı kuzum işte böyle kızlar dünden beri dünya başıma yıkıldı sanki kendimi çok suçlu hissediyorum
zaten dünde ateşini ölçücem yok sirkeli be koyucam diye uyuyamadı çocum yorgun düştü şimdi uyuyor kuzum bu arada bol bol emzirmeye çalışıyorum bir an önce iyileşsin diye şükür iştahsızlık yok halsizlik yok hareketleri normal neşesi yerinde allahtan
Gçmiş olsun Sonu yok...Ve bebeği hasta olan diğer kasım anneleri inşallah bebekleriniz en kısa sürede sağlıklarına kavuşur.
Ben 14 şubatta işe başladım Suedaya annem bakıyor...Akşamlarıda aday memurluk eğitimlerim var kızımla uzuuun süre ayrı kalıyoruz...
Sizlerle sohbet etmeyi çok özledim...inşallah bütün anneler ve kasım melekleri iyidir...
kocam 50 defa aradı, merak etmiş olabilir, arasam hiç fena olmaz
kızlar herkese çok geçmiş olsun...
bızde bugun acil dr gıttık... kızımın bogazları rahatsızlanmiş ve 20 gunde sadece 200 gr almiş.. çok morelım bozuk şu an.. hastanede oturdum agladım uzuntuden..
çook geçmiş olsun...çocuklara birşey olunca insan daha kötü oluyormuş ya ben onu anladım geçen gün....oğluma rektoskopi yapılırken hüngür hüngür ağladım dışarıda....çokdaha fazla acı çektim...hala da etkisinden kurtulamadım...
ben her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyorum...henüz kurtulamadık ama kaşıntı yok bizde...
neolduki:44: gerisinide yazda merakta birakma bizi canim:97:kocam 50 defa aradı, merak etmiş olabilir, arasam hiç fena olmaz
canim cok gecmis olsun benim oglumda bu aysadece 500gr almis benimde moralim bozuldu dra sordum normal dedi bu aylarda kilo alimi yavaslar dedi napalim artik saglikli olsunlarda kilo alirlar insallahkızlar herkese çok geçmiş olsun...
bızde bugun acil dr gıttık... kızımın bogazları rahatsızlanmiş ve 20 gunde sadece 200 gr almiş.. çok morelım bozuk şu an.. hastanede oturdum agladım uzuntuden..
bebek için konak şampuanı kullanan var mı? kullanıyorsa markası nedır? bugun nöbetçı dr bıze konak şampuanı yazdı.. off off.. kızım başını kaşıyor :)) bakıp guluyorum ama galıba çok kanşınıyor. yavrum benım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?