2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben de 2010 kasim annesiyim, cok sik yazmasamda hamilelikten beri takipteyim:) size sorum ankarada hangi cocuk dr una gidiyosunuz aylik kontroller icin? sgk anlasmali merkezi bi yerde doktor ariyorum da..
herkesin bebisine bol saglik:)

selam kızlar nasılsınız. c.tesi dr kontrolümüz vardı masal 4 ayını bitirdi ama kan ilacı vermiyeceğim dedi bende şaşırdım genelde 4 aylıkken başlıyorlar dedim erken daha dedi. boyumuz bu ay uzamış sevindim geçen ay sadece yarım santim uzamıştı bu ay 4 santim uzamış. 3 günde bir kak yaptığı için başka bir dr a yönlendirdi ama şimdi gitmeyeceğim ikidir gün aşırıya düşürdü. mama kullandığı için su vermeye başladık istediği kadar içsin sınır yok dedi benimkide bayıla bayıla içiyor bu ay meyve suyuna ve püresine başlayacağız. şimdi iki kaşık elma armut yada havuç suyu vericem ertesi gün 4 kaşık ve çoğaltıp haftaya püresine başlayacağız. asla muz kivi mandalina ve portakal vermiyeceksin dedi. püreler içinde satın al boşuna uğraşma onlar daha sağlıklı dedi hava almadan yapılıyorlarmış. bende ciddi kilo verdim ve çok yorgun düştüm hamile kalmadan önceki kilomun 4 kilo altındayım ve hızla kilo veriyorum bu mide ağrıları yüzünden birşeyde yiyemiyorum zaten artık silkinip kendime gelmem lazım kocam haftada beş gün spora gidecekmiş. pehhh tam da zamanıydı... neyse umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.

kızlar sınır krızı gecırmek uzereyım ya...ne olur dua edın bana.ben sutumu sagıp verıyorum.normalde 2 saatte bı 100cc veya 120cc ıcen kızım.1 haftadır ıcmıyo.hele bugun dun aksam 23.00 da ıctı ve sonra taaa ertesı gun oglen 12.de dusunebılıyomusunuz 12 den sonrada az once yanı 17-00 de ıctı ben ne yapcam ya zorlada ıcıremıyorum dılıyle ıtıyo.bırazdan dr.a goturcem,,,ama su kadar zamanda 10 yıl yaslandım resmen..

geçmiş olsun edanil
senin söylediğin klinik nerde acaba? ben ankara da oturuyorum, burada oturanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

inş. bebeğin eski iştahına döner, benim bebeğimde de aynı sorun vardı, burun tıkanıklığı nedeniyle içmeyebilir dedi doktor, damlayla açıyoruz, bu sıralar biraz daha iyi çok şükür,

umarım önemli bir nedeni yoktur

hilalcim demek işe aşladın cok sevındım hayırlı olsun gecen sene az sınav pesınde kosmadın.
ne cauk gecıyor degıl mı zaman

gecmıs olsun yasemmıncım

rota olan bebeklere acil sifalar diliyorum

selam kızlar benıde lısteye ekler misiniz kızımın adı kevser 12.11.10 tarihinde normal doğumla 3620 gr dünyaya geldi

canim insallah önemli birseyi yoktur doktor nediycek acaba ins eski istahli günlerine geri döner

günaydın kızlar.biz ek gıdalara geçtik.inşallah ek gıdalarla kilo alabilir.ayda 300 gr alıyor sadece.ek gıdayla alır inşallah

hasta olan bebişlere geçmiş olsun....

ee bize 4. ayda demir damlası falan vermedi doktor...hiçde öyle birşeyden bahsetmedi...:S

günaydın kızlar.biz ek gıdalara geçtik.inşallah ek gıdalarla kilo alabilir.ayda 300 gr alıyor sadece.ek gıdayla alır inşallah

hadi hayırlı olsun helin...inşallah toparlar kendini yavrucak...beni şimdiden kasvet sardı bu ek gıda....birde biizmki alerjik napıcaz ne vericez bakalım...

geçen gün denedik yumurta beyazıda alerji yaptı...onuda listemizden çıkardık..

merhaba,ne zamandır uğrayamıyorum gerçi ben geldiğimde kimsecikler olmuyo zaten :) bebeğim iyi maşallah baya tosunlaştı 6300 gr ben işe gidip geliyorum,annem bakıyor.Çok özlüyorum kızımı ama
Bizede doktor demir ilacı vermedi henüz:26: keşke hiç gerek olmasa,kabız yapıyor çünkü bu ilaçlar.

ahh ne zor dımı ya

benımde kvalidem bakıyo

shespare valla eklicektim ama liste yerlerde surunuyo
haftasonu duzenlyım arı sen mesaj atamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…