kıyamam ya.. sana da çok geçmiş olsun..
kan alınırken de hıçkıra hıçkıra agladım. offf off
yavrum 5400 de kalmiş kılosu. önceden 1200 gr alıyordu her ay.. yarın başka dr gıdecegız. bu çok içime sınmedı. nöbetçı dr du çunku.. özel çocuk klıngı var. çok guzel bır yer. yarın oraya göturegım.. sadece çocuk uzerıne
kızlar sınır krızı gecırmek uzereyım ya...ne olur dua edın bana.ben sutumu sagıp verıyorum.normalde 2 saatte bı 100cc veya 120cc ıcen kızım.1 haftadır ıcmıyo.hele bugun dun aksam 23.00 da ıctı ve sonra taaa ertesı gun oglen 12.de dusunebılıyomusunuz 12 den sonrada az once yanı 17-00 de ıctı ben ne yapcam ya zorlada ıcıremıyorum dılıyle ıtıyo.bırazdan dr.a goturcem,,,ama su kadar zamanda 10 yıl yaslandım resmen..
hilalcim demek işe aşladın cok sevındım hayırlı olsun gecen sene az sınav pesınde kosmadın.Gçmiş olsun Sonu yok...Ve bebeği hasta olan diğer kasım anneleri inşallah bebekleriniz en kısa sürede sağlıklarına kavuşur.
Ben 14 şubatta işe başladım Suedaya annem bakıyor...Akşamlarıda aday memurluk eğitimlerim var kızımla uzuuun süre ayrı kalıyoruz...
Sizlerle sohbet etmeyi çok özledim...inşallah bütün anneler ve kasım melekleri iyidir...
gecmıs olsun yasemmıncımselam kızlar nasılsınız. c.tesi dr kontrolümüz vardı masal 4 ayını bitirdi ama kan ilacı vermiyeceğim dedi bende şaşırdım genelde 4 aylıkken başlıyorlar dedim erken daha dedi. boyumuz bu ay uzamış sevindim geçen ay sadece yarım santim uzamıştı bu ay 4 santim uzamış. 3 günde bir kak yaptığı için başka bir dr a yönlendirdi ama şimdi gitmeyeceğim ikidir gün aşırıya düşürdü. mama kullandığı için su vermeye başladık istediği kadar içsin sınır yok dedi benimkide bayıla bayıla içiyor bu ay meyve suyuna ve püresine başlayacağız. şimdi iki kaşık elma armut yada havuç suyu vericem ertesi gün 4 kaşık ve çoğaltıp haftaya püresine başlayacağız. asla muz kivi mandalina ve portakal vermiyeceksin dedi. püreler içinde satın al boşuna uğraşma onlar daha sağlıklı dedi hava almadan yapılıyorlarmış. bende ciddi kilo verdim ve çok yorgun düştüm hamile kalmadan önceki kilomun 4 kilo altındayım ve hızla kilo veriyorum bu mide ağrıları yüzünden birşeyde yiyemiyorum zaten artık silkinip kendime gelmem lazım kocam haftada beş gün spora gidecekmiş. pehhh tam da zamanıydı... neyse umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
kızlar sınır krızı gecırmek uzereyım ya...ne olur dua edın bana.ben sutumu sagıp verıyorum.normalde 2 saatte bı 100cc veya 120cc ıcen kızım.1 haftadır ıcmıyo.hele bugun dun aksam 23.00 da ıctı ve sonra taaa ertesı gun oglen 12.de dusunebılıyomusunuz 12 den sonrada az once yanı 17-00 de ıctı ben ne yapcam ya zorlada ıcıremıyorum dılıyle ıtıyo.bırazdan dr.a goturcem,,,ama su kadar zamanda 10 yıl yaslandım resmen..
günaydın kızlar.biz ek gıdalara geçtik.inşallah ek gıdalarla kilo alabilir.ayda 300 gr alıyor sadece.ek gıdayla alır inşallah
ahh ne zor dımı yamerhaba,ne zamandır uğrayamıyorum gerçi ben geldiğimde kimsecikler olmuyo zaten :) bebeğim iyi maşallah baya tosunlaştı 6300 grben işe gidip geliyorum,annem bakıyor.Çok özlüyorum kızımı ama
Bizede doktor demir ilacı vermedi henüz:26: keşke hiç gerek olmasa,kabız yapıyor çünkü bu ilaçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?