- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
shespare valla eklicektim ama liste yerlerde surunuyo
haftasonu duzenlyım arı sen mesaj atamısın
ya bebek ticherını nasıl yuklıycem
yardım lutfen
ilk sayfda anlatililiyor nasil yapildigi oraya bak istersen.
Teşekkürler Canım...İstanbul Maltepeye atandım ilk yıl aday öğretmen olduğumuz için baya yoğun geçiyor günler kızıma annem bakıyor ama onu çok özlüyorum ders 15.30 a kadar ama akşamlarıda adaylık eğitimlerimiz oluyor bazen 12 saat göremiyorum SUEDAMı...Eşim taşınmadı ama taşınması için uğraşıyorum sizlerde dua edinde eşim gelsin yanımıza burada annemlerin yanında kalıyorum canım.Ama kızımada banada çok zor geliyor bu durum...Eşimde trabzondan ayrılmak istemiyor bakalım ne olacak haliimiz:))geçmiş olsun canım. kendini suçlama. hep eve hapsedemeyiz ki yavruları. dışarı çıkarcaz tabi. ne kadar korusak da hastalık kapıyorlar işte. ben de oğluma antibiyotik vermek zorunda kalmıştım hem de 2 haftalıkkenüzme kendini. iyileşir bir an önce inşallah.
hilalcim yoktun epeydir. hayırlı olsun tayinin çıkmış. eşin de taşındı mı istanbula? yoksa trabzona mı döneceksin adaylık bitince?
hilalcim demek işe aşladın cok sevındım hayırlı olsun gecen sene az sınav pesınde kosmadın.
ne cauk gecıyor degıl mı zaman
Sağol Güzel anne:)) başladık işe biraz zorlanıyoruz ama evde oturmaktan çooook daha güzel bir duygu çalışmak tek probşlem kızımın çok küçük olması ...ama adaylığımın kalkması için ücretsiz izin almadım hemen başladım işe...Bafocum kızım tam 25 günlüktü atandığımı öğrendiğimde...
ayyy kasım anneleri sizlerle sayfalar dolusu yazıştığımız bulantılarımızı,gebelik şekeriydi ağrıydı çatlaktı bebek alışverişiydi gibi birsürü güzellikleri paylaştığımız günleri çok özledim...şu bebeleri büyütüp kreşe verelimde yeniden geçelim bilgisayarın başına yazışalım:)))
Bütün kasım annelerine ve bebeklerine sağlık dolu günler diliyorum... Beni sakın unutmayın uğrayamıyorum ama gönlüm sizlerle...İyi geceler
gecmıs olsun yasemmıncım
rota olan bebeklere acil sifalar diliyorum
bisi deil.........
Teşekkürler Canım...İstanbul Maltepeye atandım ilk yıl aday öğretmen olduğumuz için baya yoğun geçiyor günler kızıma annem bakıyor ama onu çok özlüyorum ders 15.30 a kadar ama akşamlarıda adaylık eğitimlerimiz oluyor bazen 12 saat göremiyorum SUEDAMı...Eşim taşınmadı ama taşınması için uğraşıyorum sizlerde dua edinde eşim gelsin yanımıza burada annemlerin yanında kalıyorum canım.Ama kızımada banada çok zor geliyor bu durum...Eşimde trabzondan ayrılmak istemiyor bakalım ne olacak haliimiz:))
Senin ufaklık nasıl büyümüştür...benimki 6 kilo 60cm boyunda...
aaaa neden acaba?50 defa aradı da nasıl duymadın çok ayıp sana be dünürüm:)kocam 50 defa aradı, merak etmiş olabilir, arasam hiç fena olmaz
selam kızlar.nasılsınız bebişler nasıl.bizim bu gün aşımız var.saat 2.5 da okuldan çıkınca götüreceğim kuzumu.inşallah çok ağlamaz ateşi çıkmaz.daha önceki aşılarında ateş olmadı bakalım artık.
slm anneler.. nasılsınız..
Biz iyiyiz canım sen nasılsın
slm herkese..ya edanıl ın profıl resmındekı ne cok merak ettım
selam kızlar
nasılsınız bizim de aşımız pazartesi günü bakalım kan ilacı vereceklermi sağlık ocağından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?