2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
shespare valla eklicektim ama liste yerlerde surunuyo
haftasonu duzenlyım arı sen mesaj atamısın

Bafocum ben özel mesaj atamıyorum daha 100 msj olmadı da. Ben yine topıge yazarım hafta sonu.ya bende msn adresi istesem veren olur mu acaba :)

Teşekkürler Canım...İstanbul Maltepeye atandım ilk yıl aday öğretmen olduğumuz için baya yoğun geçiyor günler kızıma annem bakıyor ama onu çok özlüyorum ders 15.30 a kadar ama akşamlarıda adaylık eğitimlerimiz oluyor bazen 12 saat göremiyorum SUEDAMı...Eşim taşınmadı ama taşınması için uğraşıyorum sizlerde dua edinde eşim gelsin yanımıza burada annemlerin yanında kalıyorum canım.Ama kızımada banada çok zor geliyor bu durum...Eşimde trabzondan ayrılmak istemiyor bakalım ne olacak haliimiz:))

Senin ufaklık nasıl büyümüştür...benimki 6 kilo 60cm boyunda...

bisi deil .........

hayırlı olsun hocam....evet ilk yıl zor oluyor..birde bebek..allah kolaylık versin....

selam kızlar.nasılsınız bebişler nasıl.bizim bu gün aşımız var.saat 2.5 da okuldan çıkınca götüreceğim kuzumu.inşallah çok ağlamaz ateşi çıkmaz.daha önceki aşılarında ateş olmadı bakalım artık.

İnşallah agrısı ateşi olmaz cnm kuzunun

selam kızlar
nasılsınız bizim de aşımız pazartesi günü bakalım kan ilacı vereceklermi sağlık ocağından

slm herkese..ya edanıl ın profıl resmındekı ne cok merak ettım

canım ebru resmı... ben ebru yapıyordum. teknede kı son hali.. onu daha sonra kagıda alıyoruz...
çok severım ebru yapmayı.. muthış rahatlatıyor

selam kızlar
nasılsınız bizim de aşımız pazartesi günü bakalım kan ilacı vereceklermi sağlık ocağından

geçmiş olsun canım..

selam annişler...biz aşıdan geiyoruz.. ateşimiz 37.1 inşallah daha çıkmaz..

sağlık ocağında demir damlası verdiler...ama ben daha doktora sormadım..o öyle birşeyden bahsemtmemişti çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…