- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
evde savaş halındeyız.. hiç kucaktan inmıyor kızım.. zar zor yenı uyuttum.. bugunde eşimin teyzesı amelıyat oldu. dn akşam gidemedık, bugun hastaneye gıdecegız...
selam annişler...biz aşıdan geiyoruz..ateşimiz 37.1 inşallah daha çıkmaz..
sağlık ocağında demir damlası verdiler...ama ben daha doktora sormadım..o öyle birşeyden bahsemtmemişti çünkü...
Geçmis olsun canım uzun kollu bir badi ve altına bır pijama üzerıne bir penye battanıye ört cnm yükselwez inş.demır ïlacnı bazen 4 bazende besıncı ay veriyorlar
selam kizlar
demir ilacini burda vermiyorlar neden türkiyede veriyorlarki merak ettim:44:
selam zeyn
bebek 4.ayini doldurduğunda demir depolari boşalmaya basliyor tabi ki bu yalnizca anne sütü alan bebekler için gecerli.bu yüzden 4. aydan itibaren demir damlasi kullanilamaya baslaniyor ya da demir katkili formül süt kullaniliyor.
çünkü yalnizca anne sütü bebeğin artan demir ihtiyaci için yeterli olamayabiliyor.
ekim anneleri kullanıyorlar canım hepsine ya drları ya sağlık ocağından vermişler 4. aydan sonra kullanılıyor sen yinede bi sor drunaselam annişler...biz aşıdan geiyoruz..ateşimiz 37.1 inşallah daha çıkmaz..
sağlık ocağında demir damlası verdiler...ama ben daha doktora sormadım..o öyle birşeyden bahsemtmemişti çünkü...
canım benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor ve geçen ay 500 gr almış normal dediler ek gıdaya yada mamaya geçmeye gerek yok dediler 500 gr az değil bence ek gıda olrak ilk başta elma havuç suyu ile başalanıyor ilk gün 2-3 çay kaşığı ertesi gün yarım fincan sonra 1 fincan şeklinde sonraki haftada pürelere geçebilirmişiz arkadaşımın dru böle demiş onun kızı daha az kilo aldığı için ve sadece mama yediği için sanırım erken başlatmış ek gıdayaarkadaşlar biz ek gıdalara geçiyoruz... bebegim anne sütü almıyor mama yiyor ama onuda çok iştahsız yiyor geçen ay 500 gr almış doktor 1 ay daha bekliyelim idare edin dedi ama bebegim aç kalıyor diye içim rahat değil bizim gibi başlayan varmı ek gıdalara ne veriyorsunuz???
günaydın kızlar.dün 4.ay aşımızı olduk.çok şükür ateş huzursuzluk olmadı.hatta aşıdan sonra gün boyu uyudu miniğim.
günaydın kızlar.dün 4.ay aşımızı olduk.çok şükür ateş huzursuzluk olmadı.hatta aşıdan sonra gün boyu uyudu miniğim.
3-4 saatmii..bizimki hala 2 saat uyuyo..
doktora sordum açmıdır diye..bebklerin ritüelleri vardır dedi...anne kokusu meme yada başka bişeye....onu hissedip tekrar uyurlar dedi....bizimkide öyle sanırım.....
vayy prophetic hoşgeldin...blogdan okuyoruzda az burayada gelsene..:)
ewet aslında fazla emmiyo bende acıktığı için uyandığını sanmıyorum acaba daha uzun uyumasını sağlayabileceğimiz bi yöntem varmıdır :44:
varsada ben bulamadım...uyandığında meme vermmeyi denedim kucağımda tututum....bu sefer dahada çok ağlamaya başladı....şimdillik kalkıyorum ama okula başlayınca nasıl our bilemem....doktor birde daga geçer gibi 2 yaşına kadar uyku yok dedi....
bende uyandığında birkaçkez meme vermedim sallayıp uyutmayı denedim ama herzaman başarılı olmuyo bazen uyuyor ama yarım saat en fazla sonra tekrar uyanıyor birde acayip derecede ellerini emiyor parmaklarını ağzından çırarmıyor ama çok şeker oluyo :) gündüzleri uyanıkken yanlız kalmak istemiyor hanımefendi her odaya mutfağa benimle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?