benim bebeğim gece 6 saat uyuyor kesintisiz nazar değmesinuymadan önce mutlaka mamasını veryorumki acıkıp uyanmasın,birde yan yatırııyorum sırt üstü yatınca uyanıyor hemen.
ama kimi bebekte uyku düzeni olmuyor naparsan yap
her ne kadar ben pek üstesinden gelemesem de yatır-kaldır yöntemi işte bu zıkkıma yarıyor :)
nekadar süre uyuyor gece uykusuna kaçta geçiyor bebişin benim kızım 11 12 den önce uyuyamıyor
8 de uyuyor. gece bu yönteme başladığımdan beri 7-8 saat aralıksız uyuduğu oldu ama bu ara aşı sonrası yine sapıttı. gecede 7 defa kalkan cocuk en fazla 3 defa kalkmaya baslamıştı kı sadece 1 seferınde emzırıyorum dıgerlerınde emzırmıyorum, emzırmemek gerekıyor cunku o saatı beslenme öğünü gibi dusunup alışkanlık yapıp kalkıyo emzırırsen. ama aşı olduk basa döndük yıne. sabah da ennnn geç 6 da uyanıyo. daha cok uyumuyo ne yaparsam yapayım
bu yöntem nasıl bişey benim kızım gündüz en fazla 40 dk uyuyo oda sallıyorum uyutmak için yada emerken uyuyo sen nasıl uyutuyosun peki
Yatır-Kaldır yöntemi nedir, ne işimize yarar? | burcuname
burda anlatmıştım, bi kere sallıyosan baştan kaybedersin zaten :)
vayyy güzelmiş valla peki gün içinde emerken uyuya kalmıyomu ozaman ne yapıyosun
uyandıktan sonra emdıgı ıcın uykusunu almış oluyo. almadıysa emerken uyuyosa once gaz cıkatmaya calısıom pat pat genelde uyanıo, yıne uyanmazsa oyun halısına koyup muzıklerı acıorum mecburen uyanıyo
uyku süresine de sen karar veriyosun sanırım uzun uyumasına izin yok gün içinde nekadar uyanık kalıyo ne kadar uyuyor diye sorıyım ozaman
ya ben tam oturtamadım daha ama nolması gerektıgını bılıorum keske benımkı uysa. 2 saat uyanık 1.5, 2 saat uyku, 4 ayı doldurmus bebeler ıcın. senınkı doldurdu mu?
yok daha doldurmadı 11 kasımda doğdu bebişim
her ne kadar ben pek üstesinden gelemesem de yatır-kaldır yöntemi işte bu zıkkıma yarıyor :)
Selam canım bugün bi blogunun olduğunu yeni öğrendim burdan hemen daldım tabi...Bahsettiğin yöntemi anlatan kitap bendede var oradaki rutini tam uygulayamasamda bizim şöyle bi rutinimiz var gerçi daha çoook miniğiz ama... Sabah 8 buçuk 9 gibi uyanıyoruz emiyoruz 11 gibi uyuyoruz 2 civarı uyanıp emiyorz ve 3 buçuk gibi uyuyoruz sonra 7 civarı uyanıp tekrar emiyorz uyuyoruz 11 buçukta tekrar uyanıp emiyruz uyumamız 12 buçuk 1 i buluyo sabak 4 buçukta uyanıyoruz emip 8 buçuk 9 a kadar uyoruz.Yatır kaldır yönteminide denemdim ama gündüzleri zaten iki pış pışla uyuyor ama anakucağında.Geceleri krize giriyo uyumamak için bas bas çığırıyo ağlıyo yani bizde eşimle battaniyenin içinde iki sallayp öyle uyutuyoz
tatlım yatır kaldırı 4 aydan once onermıolar, sen bi desdur :))
yok ben zaten yatır kaldır yapmıyruz kucağımda bayıltıp anakucağında uyutma yöntemi yapıyorum:)
ne güzel yöntemmiş o, hangi kitapta okudun :)
ya canım zaten bunlar sana anca 1 ay sonra laızm olmaya baslar zaten sımdı cok mınık paso uyuyodur selin kızımız
hadi ya millet bana kırkı çıkınca dahada düzene girer diye gaz veriyooodesene tam bir kumpas kandırmacasının içindeyim... [/QU
aynen öylesin canımseni bir mucize beklemiyor boşuna sevinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?