hadi ya millet bana kırkı çıkınca dahada düzene girer diye gaz veriyooodesene tam bir kumpas kandırmacasının içindeyim...
kızlar ben sagıp verıyorum sutumu ve 3 saatte bır 100cc ıcıyo az oldugunu bılıyorum ama emmıyo ne yapcagımı sasırdım bı fıkrı olan varmı gecen ay 400gr almıstı sadece.9 kasımda 4 aylık oluyoruz ve tam olarak 6 kılo sızce normalmı.sızınkıler ne kadar acaba
senın 1 saat uyanık, ya da 1.5. 1 saat 1.5 saat de uyku yapman gerekıo. ıkı saat uyanık kalmaz senınkı
kızlar ben sagıp verıyorum sutumu ve 3 saatte bır 100cc ıcıyo az oldugunu bılıyorum ama emmıyo ne yapcagımı sasırdım bı fıkrı olan varmı gecen ay 400gr almıstı sadece.9 kasımda 4 aylık oluyoruz ve tam olarak 6 kılo sızce normalmı.sızınkıler ne kadar acaba
maşallah canım.ben 19 aydır uykuyu unuttum.büyük oğlum 12-1 gibi uyur oda yeni yeni 6 saat kesintisiz uyuyumaya başladı küçük oğlum 2 saate bir uyanır bazen 10 dakikaya bire iner saat 4-5 olduktan sonra hiç uyumaz.bende onunla oyalanır mamasını verir sonrada babaannesine bırakıp okula giderim.yani üç haftadır sadece 3-4 saat oda kesintilerle bölük börçük uyuyorum.okuldakiler çok kötü gözüküyorsun diyorlar gözler vampir gibi kıpkırmızı zombi gibi bakışlarla geziyorum.merak ediyorum bu vücut daha ne kadar kaldıracak yorgunluğu uykusuzluğu dinlenememyibenim bebeğim gece 6 saat uyuyor kesintisiz nazar değmesinuymadan önce mutlaka mamasını veryorumki acıkıp uyanmasın,birde yan yatırııyorum sırt üstü yatınca uyanıyor hemen.
ama kimi bebekte uyku düzeni olmuyor naparsan yap
tamam cnm deniycem umarım başarabilirim buarada blog baya güzelmiş yazılarının çoğunu okudum diyebilirim çok hoş gerçekten
tamam cnm deniycem umarım başarabilirim buarada blog baya güzelmiş yazılarının çoğunu okudum diyebilirim çok hoş gerçekten
selam kızlar. yine 1 hafta evde kapanıp patladıktan sonra nihayet bugün kendimi dışarı atabildim. annem haftada 2-3 gün geliyor artık. neyse bu ayın 20 sinde kaynanam gelecek. şe başlayınca çocuğuma bakacak. torun ne kadar kıymetli oluyor. evlendiğimden beri görüşmüyorduk, şimdi konuşuyoruz telefonda. sağolsun torununa mama, bez filan gönderiyor.
uyku düzeninden bahsetmişsiniz bizimki hala gündüz 40 dk. uyuyor. gece uykusu ise daha uzungündüz uyanıyor, mama yiyor, bezi değişiyor sonra anakucağına koyuyorum orda konuşup oynuyoruz. sıkılıp ağlarsa kucağıma alıyorum. sonra tekrar koltuğa koyuyorum, uykusu gelince mızıldanıyor mama yediği saate göre mamasını veriyorum. yani 1-1,5 saat önce yediyse yemesi gereken miktarın yarısnı veiyorum. mama yerken kucağımda uyuyor bazende sallıyorum biraz. saat gibi tam 40 dk uyuyup uyanıyor.
4. ayına geçtiğinde bakalım ek gıdalara geçecek miyiz. mama çok kilo aldırıyor. ben ek gıda alsın istiyorum.bakalım doktoru ne diyecek.
ne kadarlık oldu bebeğin
sen emzirmiyormusun
kaç ml veriyorsun mamayı
ne kadar soru sordum demi ya
14 haftalık oldu canım.maalesef emzirmiyorum sütüm gelmedi.
mamayı 120 ml veriyorum. 2 saatte bir. bazen 1 saat sonra acıkınca 60 ml veriyorum. gün içinde toplam 960 ml alıyor dr. normal dedi.
bu aralar 150 ml ye geçmemiz lazım artık.
hmm
bende veriyorumda mama ama günde 1 defa veriyorum
gerçi bu aralar hastaydı memeyi fazla almadı günde 2 yada 3 buldu en fazla 90 ml veriyorum bazende 60 ml veriyorum
uyumadan önce iki göğsümüde emiyor eminim iyice tok olduğuna ama uyanıyor işte senin adına çok sevindim uyumak acayip bir motivasyon yeni gün için be uzun zamandır yan yatırmıyorum hep sırt üstü yatıyor etkisi varmıdır acaba uzun uyumasında???
uyku süresine de sen karar veriyosun sanırım uzun uyumasına izin yok gün içinde nekadar uyanık kalıyo ne kadar uyuyor diye sorıyım ozaman
yok ben zaten yatır kaldır yapmıyruz kucağımda bayıltıp anakucağında uyutma yöntemi yapıyorum:)
selam kızlar doktordan geldik çok mutluyum 1 kilo almış :)) dahada sağlık ocağında tartırmam hep moralimi bozuk gönderiyorlar ek gıdaya başlamıyoruz hazır bu mamayı kusmuyorken karıştırmayalım 6.ayda ufaktan başlarız dedi kabızlık içinde ilaç verdi umarım işe yarar demir damlasını sormayı unuttum :S ay sonu rotanın 2.dozu var o zaman sorarım artık ben uyku düzeninden hiç bahsetmiyorum çok geç uyuyor benim kız seviyor gece hayatını
14 haftalık oldu canım.maalesef emzirmiyorum sütüm gelmedi.
mamayı 120 ml veriyorum. 2 saatte bir. bazen 1 saat sonra acıkınca 60 ml veriyorum. gün içinde toplam 960 ml alıyor dr. normal dedi.
bu aralar 150 ml ye geçmemiz lazım artık.
sadece anne sütü alıyosa bence kilosu normal her çocuk kilolu olcak diye bişey yok sonuçta
maşallah canım.ben 19 aydır uykuyu unuttum.büyük oğlum 12-1 gibi uyur oda yeni yeni 6 saat kesintisiz uyuyumaya başladı küçük oğlum 2 saate bir uyanır bazen 10 dakikaya bire iner saat 4-5 olduktan sonra hiç uyumaz.bende onunla oyalanır mamasını verir sonrada babaannesine bırakıp okula giderim.yani üç haftadır sadece 3-4 saat oda kesintilerle bölük börçük uyuyorum.okuldakiler çok kötü gözüküyorsun diyorlar gözler vampir gibi kıpkırmızı zombi gibi bakışlarla geziyorum.merak ediyorum bu vücut daha ne kadar kaldıracak yorgunluğu uykusuzluğu dinlenememyi
bırde arkadaslar benım bebegım her emmenın pesıne kakasını yapıyo yanı ne kadar emerse okadar kaka..bu bıraz tuhafıma gıdıyo daha bıberon agzındayken allttan dolduruyo bole olan varmı acaba..
hadi hayırlı olsun helin...inşallah toparlar kendini yavrucak...beni şimdiden kasvet sardı bu ek gıda....birde biizmki alerjik napıcaz ne vericez bakalım...
geçen gün denedik yumurta beyazıda alerji yaptı...onuda listemizden çıkardık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?