doğum izni dnüşü işten çıkartıldım
bu ülkede kadın olmak hele de çalışan anne olmak zor arkadaş
uzun zamandır topikte yalnız değilim.diğer topiklere hayranım hiç dağılmadılar biz 1 yılda topiği öksüz bıraktık.işte bir kaç kişi var inatla yazan onlarda olmasa topik diye bi şey olmayacak
krdln seninki biraz fazla hırçın benimki kim olursa olsun kucakta olsun yeter gece gündüz taşıtcak kendini çokda ağır gecenin bir yarısı isteyince çok zorlanıyorum. bide ev işleri cabası.allah hepimizi peygamber sabrı ve kolaylık versin canım.şimdi yatırdım yerine kaşlar çatık eli tokat atacakmış gibi açık ve havada 2 belki 3 saat uyur ve benim biberonlarını yıkayıp strelize etmem ütü yapmam mutfağı toparlamam lazım( bitiğim anlayacağınız
gunaydin bos topik kimse yok yine
ben msnide acamiyorum hata var diyor ne hatasiysa.
krdlncim benim oglumda bi gezmeye gitsem durmaksizin surekli agliyor cok yabancilik cekio babasi ile ben kucaktan kucaga alip zar zor susturuyoruz.. ins en kisa surede gecer..
slm kızlar
BAFO çok üzüldüm bu ülede herşey zor canım her işte bir hayır vardır de ve kızına bak allah yardımcın olsun canım.
ZEYN çok geçmiş olsun oğlun inş ii olur.
krdln seninki biraz fazla hırçın benimki kim olursa olsun kucakta olsun yeter gece gündüz taşıtcak kendini çokda ağır gecenin bir yarısı isteyince çok zorlanıyorum. bide ev işleri cabası.allah hepimizi peygamber sabrı ve kolaylık versin canım.
benimkide öyle oluyor ama her evde değilbazı evlerde ve uykusuzlukla yapıyor.
şimdi yatırdım yerine kaşlar çatık eli tokat atacakmış gibi açık ve havada 2 belki 3 saat uyur ve benim biberonlarını yıkayıp strelize etmem ütü yapmam mutfağı toparlamam lazım( bitiğim anlayacağınız
arkadaşlar 2. ayda koldan aşı vurulmuşlardı ya bugün üzerini değiştirirken yeşil kabuk koptu koluna şöyle bakıyım derken afedersiniz iltihap çıktı sıkmamıştım halbuki onu siliyim dedim sildikten sonrada nasıl diyim bir oyuk kaldı biraz geniş delik ama hiç ağlamadı zaten aşı yerinin geçmemesi canımı sıkıyodu şimdide bu aşı boşamı gitti acaba başına bu tarz bişey gelen varmı
bişey bitiyo derken başka bişey çıkıyo deliricem
gözüde doğduğundan beri akıyo çapaklanıyo oda geçmedi
kusması başladı bu günlerde. Az önce 3 kıyafet değiştirdim birini tam çıkarıyorum giydiriyorum o kusuyo
arkadaşlar 2. ayda koldan aşı vurulmuşlardı ya bugün üzerini değiştirirken yeşil kabuk koptu koluna şöyle bakıyım derken afedersiniz iltihap çıktı sıkmamıştım halbuki onu siliyim dedim sildikten sonrada nasıl diyim bir oyuk kaldı biraz geniş delik ama hiç ağlamadı zaten aşı yerinin geçmemesi canımı sıkıyodu şimdide bu aşı boşamı gitti acaba başına bu tarz bişey gelen varmı
ahhh canım ya kusan bebek( genelde kuzmuyorsa midesini falan üşütmüştür fazla uzun sürmez kıyafet giydir hadi bir daha çıkar hadii tekrar giydir offf off
bizim aşı öyle olmadı acaba tuttuğu anlamına mı geliyor ki sizin başınıza gelen çünkü iz yapması gerekiyormuş korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum gözü için doktora götürmüşmüydün masaj öneriyor doktor Allah kolaylık versin
endişelenme canım aşının tutması için kabuk bağlaması gerekiyo zaten
öyle olmassa tutmamış demektir
hiç kurcalama orayı dokunma
selam kızlar bende kasım annesiyim ebrarım 23 kasımda dünyaya geldi ilk 2.5 ay gaz sancıları mahvetti bizii şimdi biraz biraz rahatlıyo gibi ama buseferde uyku problemi yaşıyoruz gündüz zar zor uykuya daldırıyom bikaç saat uyuyo ama akşam 9 dn sonra gece 3 olmadn kesinlkle uyumuyo uyusada 10 dk da uyanıyoo dalamıyo uyku vaakti geçincede başlıyo ağlamaya uğunuyo resmen sanki biyeri kırılmış gibi öyle bi ağlıyoki çok korkutuyo benii benim gibi bu tür problemler yaşayan varmı benim kızım bide elini çok emiyoo salyası akıp gidiyoo çenesi kıpkırmızı oluyo korkuyom erkenden diş çıkarck diye
merhaba,arkadaşlar 2. ayda koldan aşı vurulmuşlardı ya bugün üzerini değiştirirken yeşil kabuk koptu koluna şöyle bakıyım derken afedersiniz iltihap çıktı sıkmamıştım halbuki onu siliyim dedim sildikten sonrada nasıl diyim bir oyuk kaldı biraz geniş delik ama hiç ağlamadı zaten aşı yerinin geçmemesi canımı sıkıyodu şimdide bu aşı boşamı gitti acaba başına bu tarz bişey gelen varmı
gözüde doğduğundan beri akıyo çapaklanıyo oda geçmedi
kusması başladı bu günlerde. Az önce 3 kıyafet değiştirdim birini tam çıkarıyorum giydiriyorum o kusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?