selam herkese nasilsiniz kizlar kadinlar gunumuz kutlu olsun
zeyncim cok gecmis olsun cnm simdi nasil bebisin umarim daha iyidir
Selam hazal biz iyiyiz sen nslsn seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
selem kızlar eylül anneleri topiği paylaşamıyor bizim toppik bomboş eskiler yeniler tartışması olmuş hamileyken paylaşım yapanlar ve doğumdan sonra paylaşım yapanlar birbirlerine girmişler
selem kızlar eylül anneleri topiği paylaşamıyor bizim toppik bomboş eskiler yeniler tartışması olmuş hamileyken paylaşım yapanlar ve doğumdan sonra paylaşım yapanlar birbirlerine girmişler
sagol cnm bende iyiyim oglumla vakit dolduruyorum iste
evet bende bakmistim bende burda tartissak kimle tartiscazaman topic dolsunda tartismayiz biz
oda komik olmuş ha....neiyi paylaşamıyorlarki....allahım nereye gidiyor bu sanal alem..
selam arkadaşlar,kadınlar gününüz kutlu olsun.Bugün ayrıca benim doğum günüm ,benim için eeenn güzel doğum günü bu sene
Bizde kusmadan muzdaribiz malesef,her öğün sonrası 1-2 yemek kaşığı kusuyorreflü değil dedi doktor,fitil verdi 2 kez koyduk ama pek kar etmedi.Şimdide şurup verdi,üüfff inşallah düzelir artık 1 haftadır çekiyoruz bunu ya.
Ben dikkat etmiyorum kendime yani çok üşümediğim için kısa kollu atletsiz falan dolaşıyorum evde,acaba benim yüzümdende olabilirmi?
Benim bebeğimin kolunda aşı yeri kabuk bağlamadı,tıtmadımı o zaman alla alla:26:İnşallah öyle değildir
selam arkadaşlar,kadınlar gününüz kutlu olsun.Bugün ayrıca benim doğum günüm ,benim için eeenn güzel doğum günü bu sene
Bizde kusmadan muzdaribiz malesef,her öğün sonrası 1-2 yemek kaşığı kusuyorreflü değil dedi doktor,fitil verdi 2 kez koyduk ama pek kar etmedi.Şimdide şurup verdi,üüfff inşallah düzelir artık 1 haftadır çekiyoruz bunu ya.
Ben dikkat etmiyorum kendime yani çok üşümediğim için kısa kollu atletsiz falan dolaşıyorum evde,acaba benim yüzümdende olabilirmi?
Benim bebeğimin kolunda aşı yeri kabuk bağlamadı,tıtmadımı o zaman alla alla:26:İnşallah öyle değildir
sagol canim bugüm iyi cok sükürselam herkese nasilsiniz kizlar kadinlar gunumuz kutlu olsun
zeyncim cok gecmis olsun cnm simdi nasil bebisin umarim daha iyidir
sagol canimAşı olanlara geçmiş olsun..Zeyn senin bebişine de geçmiş olsun..Allah şifa versin..Kusan bebekleri sık emzirmeyin..Midesi biraz boş kalsın..Emzirdikten 5-10 dk. sora gazını çıkartın ..Sık sık yapın..3 defa gazını çıkartıyorum..Kızımda da şu an kusma derdi nerdeyse kalmadı..Emzirdikten hemen sonra da yatırmıyorum..Başı omzuma dayalı olarak karnına bastırmadan gazını çıkartıyorum..Yüzü bana dönük olmuyor ters yöne..
Bnkızımın saçlarını makineyle aldırdım..Konak var. 1 çay kaşığı karbonatı 3-4 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp sürüyorum..1 saat sonra da kendi bebek tarağıyla tarıyorum..Bayağı azaldı.. Yarın tekrar yapacam artık kurtulacak kızım inşaAllah..Rahatlar da kuzuğum....
insallah bebisine yarar canimselam kızlar.ne var ne yok.oğlum ek gıdaları çok sevdi.yoğurt meyve püresi ve kaşık maması veriyoruz bir haftadır bakalım toparlayıp kilo alıp büyüyecek mi?artık yine kilo almazsa yapısı böyledir diyeceğiz.bazen onu cücem diye seviyorum ağzını iyice açarak nasıl gülüyor
hay allahim öyle seymi olurselem kızlar eylül anneleri topiği paylaşamıyor bizim toppik bomboş eskiler yeniler tartışması olmuş hamileyken paylaşım yapanlar ve doğumdan sonra paylaşım yapanlar birbirlerine girmişler
Selam kızlar,
Burası ne kadar sessiz artık. Ben msn kullanmıyorum, o yüzden de buranın tekrar eski aktif günlerine dönmesini istiyorum.
Doğum günün kutlu olsun GripinEşinle, bebişinle hep mutlu doğum günleri kutlarsın inşallah...
Benim kızım 1. aydan itibaren kusuyor. Evde kusulmadık koltuk, halı kalmadı. Günde 4-5 kez kıyafet değiştiriyoruz. AR mama kullandık, daha kıvamlı kusmaz diye, bu seferde kabız oldu. Ona bağlı anal fissür yani popoda çatlaklar oluştu. En son 6100gr olunca doktorumuz kilo kontrolü yapıp ilaç başlamaya karar verdi. Bugün kontrole gidecektik ama kar nedeniyle gidemedik. Hayırlısı bakalım...
bizde ar kullanıyoruz bizimkide kabız olduama mamayı değiştiremiyoruz çünkü kilo alamıyor 1 haftadır ilaç başladı doktor kabızlığı için düzeldi çok şükür ama bundan sonra hep ilaçlamı olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?