2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim kızımın başında kuruluklar var yani derisi kurumuş kabuk gibi duruyor konak mı acaba anlayamadım bebe yağı sürdüm taradım geçmedi saç derisi çok kuru şampuan dan mı kaynaklanıyor ne yapmalıyım

selam herkese nasilsiniz kizlar kadinlar gunumuz kutlu olsun
zeyncim cok gecmis olsun cnm simdi nasil bebisin umarim daha iyidir

selam kızlar.ne var ne yok.oğlum ek gıdaları çok sevdi.yoğurt meyve püresi ve kaşık maması veriyoruz bir haftadır bakalım toparlayıp kilo alıp büyüyecek mi?artık yine kilo almazsa yapısı böyledir diyeceğiz.bazen onu cücem diye seviyorum ağzını iyice açarak nasıl gülüyor

selem kızlar eylül anneleri topiği paylaşamıyor bizim toppik bomboş eskiler yeniler tartışması olmuş hamileyken paylaşım yapanlar ve doğumdan sonra paylaşım yapanlar birbirlerine girmişler

Selam hazal biz iyiyiz sen nslsn seninde kadınlar günün kutlu olsun canım

sagol cnm bende iyiyim oglumla vakit dolduruyorum iste

selem kızlar eylül anneleri topiği paylaşamıyor bizim toppik bomboş eskiler yeniler tartışması olmuş hamileyken paylaşım yapanlar ve doğumdan sonra paylaşım yapanlar birbirlerine girmişler

evet bende bakmistim bende burda tartissak kimle tartiscaz aman topic dolsunda tartismayiz biz

oda komik olmuş ha....neiyi paylaşamıyorlarki....allahım nereye gidiyor bu sanal alem..

sagol cnm bende iyiyim oglumla vakit dolduruyorum iste

evet bende bakmistim bende burda tartissak kimle tartiscaz aman topic dolsunda tartismayiz biz

bencede yeterki topic kalabalık olsun sohbet koyu olsun havalar soğuk dışarıya çıkamıyoruz bari burda kafa dağıtalım

oda komik olmuş ha....neiyi paylaşamıyorlarki....allahım nereye gidiyor bu sanal alem..

şimdi eylül anneleri iki ye bölünmüş bir kısmı başka yerde sayfa açmışlar kendilerine ordan devam ediyorlar benim arkadaşım var eylül annelerinde oda arada kalmış ordan oraya gidip duruyomuş

selam arkadaşlar,kadınlar gününüz kutlu olsun.Bugün ayrıca benim doğum günüm ,benim için eeenn güzel doğum günü bu sene
Bizde kusmadan muzdaribiz malesef,her öğün sonrası 1-2 yemek kaşığı kusuyor reflü değil dedi doktor,fitil verdi 2 kez koyduk ama pek kar etmedi.Şimdide şurup verdi,üüfff inşallah düzelir artık 1 haftadır çekiyoruz bunu ya.
Ben dikkat etmiyorum kendime yani çok üşümediğim için kısa kollu atletsiz falan dolaşıyorum evde,acaba benim yüzümdende olabilirmi?
Benim bebeğimin kolunda aşı yeri kabuk bağlamadı,tıtmadımı o zaman alla alla:26:İnşallah öyle değildir

doğum günün kutlu olsun böyle kuru kuru olmuyo ama neyse

Selam kızlar,

Burası ne kadar sessiz artık. Ben msn kullanmıyorum, o yüzden de buranın tekrar eski aktif günlerine dönmesini istiyorum.

Doğum günün kutlu olsun Gripin Eşinle, bebişinle hep mutlu doğum günleri kutlarsın inşallah...

Benim kızım 1. aydan itibaren kusuyor. Evde kusulmadık koltuk, halı kalmadı. Günde 4-5 kez kıyafet değiştiriyoruz. AR mama kullandık, daha kıvamlı kusmaz diye, bu seferde kabız oldu. Ona bağlı anal fissür yani popoda çatlaklar oluştu. En son 6100gr olunca doktorumuz kilo kontrolü yapıp ilaç başlamaya karar verdi. Bugün kontrole gidecektik ama kar nedeniyle gidemedik. Hayırlısı bakalım...

doğum günün kutlu olsun ceren... nice yaşlara güzel annecik...

sen aşıyı yaptıralı bir ay oldu sanırım...2-3 aydan önce kabarmıyor kol...bizimki öyleydi...yeni kabardı kolu...

doğum günün de, kadınlar günün de kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara...

selam herkese nasilsiniz kizlar kadinlar gunumuz kutlu olsun
zeyncim cok gecmis olsun cnm simdi nasil bebisin umarim daha iyidir
sagol canim bugüm iyi cok sükür
sagol canim
konak icin bebeyagi dene istersen bayagi faydali oluyor
insallah bebisine yarar canim
hay allahim öyle seymi olur

dogum günün kutlu olsun canim nice yeni yaslara

bizde ar kullanıyoruz bizimkide kabız oldu ama mamayı değiştiremiyoruz çünkü kilo alamıyor 1 haftadır ilaç başladı doktor kabızlığı için düzeldi çok şükür ama bundan sonra hep ilaçlamı olacak bilmiyorum

benim bebeğimde cuma günü 3,5 aylık olucak kilosu düşük dedi dr. mama verelim dedi cuma günü gidicez eğer kilo almadıysa mama vericek ayrıca birazda ishal haftada bir dışkı çıkaran çocuk hergüyapıyo uf çok yoruldum rota aşısınıda o zaman vururuz dedi siz yaptırdınız mı 3 aylıkken vurulması gerekmiyomuydu kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…