merhaba,
ben yeni katılanlardanım o yüzden sondan takip edebiliyorum.. benim kızımında kolundaki kabuk duruyo. tutup tutmamasından bahsedilmiş oyle bir ihtimal mi var..tutmama gibi , ben onu bilmiyordum.
bu aralr bizimki de kusuyor çok.anne sütünden başka birşey almıyor..gözündeki çapaklanmada normal endişelenme..bence aşıyı da sıkıntı yapma o kadar..tekrar aşı için çağırmışlardır zaten gün verilmedi mi alile hekimliğinden ozaman kontrol edecekler..
iki gündür cerene birşeyler oldu yinetam düzeldi ohhh rahatlıyoruz diyorum en başa dönüyoruz dün akşam 6 dan gece 12 ye kadar kucağımda evde volta attık 2.30 a kadar uyuttum uyandı uyuttum uyandı 5 ekadar güya uyudu kıpır kıpır gaz mı büyüme atağı mı bilmiyorum bu akşamda anneme bırakıp eşimle dışarı çıktık geldiğimde yine aynıydı ağlamış kucak istemiş mamasını yememiş büyüme atağımı yoksa ne anlamıyorum kucağıma alınca sinirlenen çocuk şimdi inmiyor emziği zor verirdim emziği düşürdüğü an çığlığı basıyor bir kez öpüyoruz 20 dakika ağlıyor akşam babam sevdi bunu çatlayana kadar ağladı oda çok üzüldü etrafında kimseyi görmek istemiyor kimseye tahamülü yok ne yapacağımı şaşırdım geçen gün annemde ağladı kucağıma alınca ağlıyor diye valla kim çocuk karıştırıyorum bazen onlarıda anlıyorum ilk torunları bel ağrımda arttı dayanılmıyor artık eşim doktora gidelim diyor ama gitsem ne olacak çocuğu taşımaktan eğilip kalkmaktan derse bunları yapmayacak mıyım sanki umarım büyüme atağıdır ve geçiccidir sürekli böyle olursa yandık[/
canım belin için git bence de doktora. benim de sırt ve bel ağrılarım vardı. fizik tedaviye gidiyorum şimdi. şimdiden git daha kötü olmadan..
kızlar selam, eve bu kırlentlerden alıcam ama sızce nasıl
Hediyelikler
bu arada hasta olan yavrulara şifa diliyrum
sagol canim bugün iyi cok sükür sabah gene zor nefes aliyordu ama ögleden sonra acildi simdide uyuyor yavrumZeyn geçmiş olsun canım çok üzüldümbizde yaşadık aynısını 2 saat hava verip bir iğne yaptılar 5 günlük tedaviyle atlattık çok şükür inşallah siz daha kolay atlatırsınız
sagol tatlimzeyncm çokk geçmiş olsun arkadasım..tez zamanda düzelir inşallah yavrun(
masallah canim kizina benim oglumda fazla kilo almiyor ayda 500gr gibi doktora sorucam belki bizde ek gidaya gecerizSelam millet,
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı.Kızım 6800 gram 61,5 cm olmuş.Bize demir ilacı vermedi doktoumuz.Ek gıdayı sordum.Kesinlikle çok erken dedi.Anne sütü almayan mamayla beslenen bebeklere bile ek gıdaya izin vermiyorum dedi.Ancak ve ancak bebek ayda 500 gramdan az alıyor ise ek gıda düşünülebilir dedi.
Bir de bu ay(25 günde) 675 gram almış.Geçen aylara göre az kilo almış ama sınır 500 biliyorsun ki dedi.Bir de geceleri artık 7 kez emmeye kalkıyor diyince aynen şunu sordu "aa sütün mü azaldı acaba" İçimden sus aso dedim artık=))))
Ek gıda yok anne sütüne devam=)
zeeeeeeyyynnn nasıl oldu bebiş....
bizimkinin de kou kabardı kabardı...kırmzı oldu daha patlamadı...doktora sordum olabilir dedi...sağlık ocağındada öyle dediler...
arkadaşlar bişey sorucam benim kız sabahtan beri kusuyor hiç bu kadar kusmazdı fazla napıcam bilmiyorum dr götürelim dedi eşim fakat gene delik deşik edicekler normalde süt fazlasını çıkartırdı bugün çok ama çok kustu napıyım nolur akıl verin hoplatmadık zıplatmadık gazını çıkarıyorum sonra çocuk resmen öğürüyo ve sonuç hepsi dışarda
huysuzluğu yok meme verdimmi alıyo sadece anne sütüyle besleniyo
canım endişe etme..bugün bekle üşütmüşde olabilir yada sen üşütmüşsündür bekle yarında devam ederse dr götürürsün..çok gecmiş olsun
canim benim oglumda birkere oldu daha dogrusu varmis ben farketmedim gecenlerde gördüm hemen bebe yagi sürdüm bir saat beklettim ince tarakla taradim yikadim hepsi gitti simdi kalmadi sende öyle yap istersenzeyn canım bebeğinin iyi olmasına sevindim üşüttüğü içinmi hastalandı acaba ?dr götürmedim demişsin bend geçen hafta ateşlenmişti bende götürmedim sonra geçti hastanede orasını urasını delecekler yok kn al yok neyi var tahlil falan çünkü ben biliyoru bi kaç gün dışaı çıkarmıştım muhakkak üşüttüm şimdi adımımı atmıyorum dışarı bugün sadece aşı için sğlık ocağına götürdüm o da taksiye gidip geldik zaten
kardln canım ya üzülme biri biteken biri başlıyor bel ağrın için bence bebekle çok haşır neşir olduğun için sürekli kucakta tabi eee ağırlaştılarda artık o yüzendir birde fazla dinlenemiyoruz ondandır canım ha bide evdeyiz biyere çıkamıyoruz ya bebelerden kendimizi de dinler olduk şimdi nerem ağrıyo diye ben öyle oldum bilmiyorum artık sizleri
asoo maşallah bebişine nazar değmesin ne zamana kadar anne sütü dedi drun 6 aya kadar mı?
gelelim bizeee biz bugün 4. ay aşımızı olduk teyzeleri ilk iğnede anlayamadı az ağladı ikincide çok ağladı kuzum kıpkırmızı oldu kıyamam ama geçti eve gelir gelmez şurup verdim şu an ateşi yok inş çıkmaz
ama bu sabah sinirim zıpladı neden derseniz kızımın başında konak olmuş tepesinde ya ben neden daha önce göremedim diye kızdım kendime sağlık ocağındaki hemşire cep sodasını 1 çy kaşığı bir çay bardağı suda erit kafasına sür 15 dk beklet sonra tara dedi sonrda banyo ettir dedi zeytinyaıda sürebilirsin yumuşatır dedi
bugün aşı oldukya banyo ettiremezmiyim acaba offff kaşınıyomudur kuzumun başı ya ben banyodan sonra ince tarakla taramıyordum saçını at kılından yapılmış yumuşak bi fırçası var onla taradığım için farkedemedim demekki saçındaki konakları ne zaman geçer bu konaklar bilgisi olan varmı zeynnn sanrım senin oğluşundada vardı değilmi geçtimi?
ha bide anne sütü lan bebeklerde olurmuş bu konk öle dediler yağlı olduğu için
canim ben doktora götürmedim cünkü bizim doktor neolursa olsun herseye normal dedigi icin götürmek istemedim sadece dün damla aldim mentollü cok iyi geldi nefes alisini rahatlatti sabahta kalkinca hapsurdu burnunda olan bütün sümükler cikti simdi rahat cok sükür ins tekrarlamazunuttum boyunu kilosunu yazmayı
boy 63,5 kilo 6500 zayıfmı acaba dedim 500 gr almış hemşire normal dedi ek gıdaya balma az az meyve suyu tattır püreye önümüzdeki ay geçersin dedi bakalım zaten dün havuç suyu verdim 3 çay kaşığı aa bide baktım sırtında isilik ibi kırmızılıklar olmuş acaba alerjımı yaptı yoksa sıcaktanmı dedim bi kez daha vericem eğer yine olursa demekki alerjı vermem bi daha havuç
ayyy ne çok yazasım varmış içimi döktüm yaşasın topic ohhh be rahatladım iyiki varsınız kızlar ben kızıma bakim görüşürüz öptüm bebeleriiiii
sagol tatlim cok sükür düzeldizeyncim geçmis olsun canım umarım oglun daha ııdır
canim midesini üsütmüs olabilir yarinda devam ederse doktora götürürsün gecmis olsun ah bu bebeler keske hic hastalanmasalararkadaşlar bişey sorucam benim kız sabahtan beri kusuyor hiç bu kadar kusmazdı fazla napıcam bilmiyorum dr götürelim dedi eşim fakat gene delik deşik edicekler normalde süt fazlasını çıkartırdı bugün çok ama çok kustu napıyım nolur akıl verin hoplatmadık zıplatmadık gazını çıkarıyorum sonra çocuk resmen öğürüyo ve sonuç hepsi dışarda
huysuzluğu yok meme verdimmi alıyo sadece anne sütüyle besleniyo
zeyn 77 şimdi gene kustu inşallah bişeyi yokturzorlanıyo resmen büyük insan gibi öğürüyo sonra kusuyo napıcam ben ya allahım inşallah bişey olmaz sıcak su torbası iyi gelirmi acaba
zeyn 77 şimdi gene kustu inşallah bişeyi yokturzorlanıyo resmen büyük insan gibi öğürüyo sonra kusuyo napıcam ben ya allahım inşallah bişey olmaz sıcak su torbası iyi gelirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?