2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızınızın kolundaki kabuk yeşilmi benimki yeşildi

Zeyn geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizde yaşadık aynısını 2 saat hava verip bir iğne yaptılar 5 günlük tedaviyle atlattık çok şükür inşallah siz daha kolay atlatırsınız
sagol canim bugün iyi cok sükür sabah gene zor nefes aliyordu ama ögleden sonra acildi simdide uyuyor yavrum
zeyncm çokk geçmiş olsun arkadasım..tez zamanda düzelir inşallah yavrun(
sagol tatlim
masallah canim kizina benim oglumda fazla kilo almiyor ayda 500gr gibi doktora sorucam belki bizde ek gidaya geceriz
zeeeeeeyyynnn nasıl oldu bebiş....

bizimkinin de kou kabardı kabardı...kırmzı oldu daha patlamadı...doktora sordum olabilir dedi...sağlık ocağındada öyle dediler...

sagol canim bugün iyi cok sükür damlanin bayagi faydasi oldu nefesi acilinca rahatladi ins birdaha tekrarlamaz

zeyn canım bebeğinin iyi olmasına sevindim üşüttüğü içinmi hastalandı acaba ?dr götürmedim demişsin bend geçen hafta ateşlenmişti bende götürmedim sonra geçti hastanede orasını urasını delecekler yok kn al yok neyi var tahlil falan çünkü ben biliyoru bi kaç gün dışaı çıkarmıştım muhakkak üşüttüm şimdi adımımı atmıyorum dışarı bugün sadece aşı için sğlık ocağına götürdüm o da taksiye gidip geldik zaten

kardln canım ya üzülme biri biteken biri başlıyor bel ağrın için bence bebekle çok haşır neşir olduğun için sürekli kucakta tabi eee ağırlaştılarda artık o yüzendir birde fazla dinlenemiyoruz ondandır canım ha bide evdeyiz biyere çıkamıyoruz ya bebelerden kendimizi de dinler olduk şimdi nerem ağrıyo diye ben öyle oldum bilmiyorum artık sizleri

asoo maşallah bebişine nazar değmesin ne zamana kadar anne sütü dedi drun 6 aya kadar mı?

gelelim bizeee biz bugün 4. ay aşımızı olduk teyzeleri ilk iğnede anlayamadı az ağladı ikincide çok ağladı kuzum kıpkırmızı oldu kıyamam ama geçti eve gelir gelmez şurup verdim şu an ateşi yok inş çıkmaz
ama bu sabah sinirim zıpladı neden derseniz kızımın başında konak olmuş tepesinde ya ben neden daha önce göremedim diye kızdım kendime sağlık ocağındaki hemşire cep sodasını 1 çy kaşığı bir çay bardağı suda erit kafasına sür 15 dk beklet sonra tara dedi sonrda banyo ettir dedi zeytinyaıda sürebilirsin yumuşatır dedi
bugün aşı oldukya banyo ettiremezmiyim acaba offff kaşınıyomudur kuzumun başı ya ben banyodan sonra ince tarakla taramıyordum saçını at kılından yapılmış yumuşak bi fırçası var onla taradığım için farkedemedim demekki saçındaki konakları ne zaman geçer bu konaklar bilgisi olan varmı zeynnn sanrım senin oğluşundada vardı değilmi geçtimi?
ha bide anne sütü lan bebeklerde olurmuş bu konk öle dediler yağlı olduğu için

unuttum boyunu kilosunu yazmayı
boy 63,5 kilo 6500 zayıfmı acaba dedim 500 gr almış hemşire normal dedi ek gıdaya balma az az meyve suyu tattır püreye önümüzdeki ay geçersin dedi bakalım zaten dün havuç suyu verdim 3 çay kaşığı aa bide baktım sırtında isilik ibi kırmızılıklar olmuş acaba alerjımı yaptı yoksa sıcaktanmı dedim bi kez daha vericem eğer yine olursa demekki alerjı vermem bi daha havuç
ayyy ne çok yazasım varmış içimi döktüm yaşasın topic ohhh be rahatladım iyiki varsınız kızlar ben kızıma bakim görüşürüz öptüm bebeleriiiii

sonuyok bugun banyo yaptırma...ben konak için zeytinyağı sürüp bekletip tarıyorum.....azaldı ama tamamamen geçmedi şuan

tatlı badem yagı da iyi gelıyor.. benım kızımda da vardı.. badem yagı ile geçtı.. şu an yok şukur.. zeytınyagı malesef fayda etmedi bızde

bafocum çok üzüldüm umarım çalışmaman sizi çok sarsmaz ve en kısa zamanda ii bir iş bulursun.bu arada kızınla vakit geçirmenin tadını çıkart

ay bende onu sorucaktm ya benım kızımında saçında konak var nasıl geçicek bunlar

arkadaşlar bişey sorucam benim kız sabahtan beri kusuyor hiç bu kadar kusmazdı fazla napıcam bilmiyorum dr götürelim dedi eşim fakat gene delik deşik edicekler normalde süt fazlasını çıkartırdı bugün çok ama çok kustu napıyım nolur akıl verin hoplatmadık zıplatmadık gazını çıkarıyorum sonra çocuk resmen öğürüyo ve sonuç hepsi dışarda

huysuzluğu yok meme verdimmi alıyo sadece anne sütüyle besleniyo

canım endişe etme..bugün bekle üşütmüşde olabilir yada sen üşütmüşsündür bekle yarında devam ederse dr götürürsün..çok gecmiş olsun

canim benim oglumda birkere oldu daha dogrusu varmis ben farketmedim gecenlerde gördüm hemen bebe yagi sürdüm bir saat beklettim ince tarakla taradim yikadim hepsi gitti simdi kalmadi sende öyle yap istersen
canim ben doktora götürmedim cünkü bizim doktor neolursa olsun herseye normal dedigi icin götürmek istemedim sadece dün damla aldim mentollü cok iyi geldi nefes alisini rahatlatti sabahta kalkinca hapsurdu burnunda olan bütün sümükler cikti simdi rahat cok sükür ins tekrarlamaz
zeyncim geçmis olsun canım umarım oglun daha ııdır
sagol tatlim cok sükür düzeldi
canim midesini üsütmüs olabilir yarinda devam ederse doktora götürürsün gecmis olsun ah bu bebeler keske hic hastalanmasalar

zeyn 77 şimdi gene kustu inşallah bişeyi yokturzorlanıyo resmen büyük insan gibi öğürüyo sonra kusuyo napıcam ben ya allahım inşallah bişey olmaz sıcak su torbası iyi gelirmi acaba

zeyn 77 şimdi gene kustu inşallah bişeyi yokturzorlanıyo resmen büyük insan gibi öğürüyo sonra kusuyo napıcam ben ya allahım inşallah bişey olmaz sıcak su torbası iyi gelirmi acaba

üştmüştür endişelenme yarına gçmezse götürürsün dr a yada ara dru sor bakalım ne diyecek

kiyamam ben ona biraz midesi bos kalsin emzirme eger rahatzissa kusmaya devam eder ozaman doktora götürün

Aşı olanlara geçmiş olsun..Zeyn senin bebişine de geçmiş olsun..Allah şifa versin..Kusan bebekleri sık emzirmeyin..Midesi biraz boş kalsın..Emzirdikten 5-10 dk. sora gazını çıkartın ..Sık sık yapın..3 defa gazını çıkartıyorum..Kızımda da şu an kusma derdi nerdeyse kalmadı..Emzirdikten hemen sonra da yatırmıyorum..Başı omzuma dayalı olarak karnına bastırmadan gazını çıkartıyorum..Yüzü bana dönük olmuyor ters yöne..

Bnkızımın saçlarını makineyle aldırdım..Konak var. 1 çay kaşığı karbonatı 3-4 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp sürüyorum..1 saat sonra da kendi bebek tarağıyla tarıyorum..Bayağı azaldı.. Yarın tekrar yapacam artık kurtulacak kızım inşaAllah..Rahatlar da kuzuğum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…