doğum izni dnüşü işten çıkartıldım
bu ülkede kadın olmak hele de çalışan anne olmak zor arkadaş
sagol canim inan bugün sabaha kadar uyuyamadim burnu hep tikaliydi zor nefes aliyordu birsey olucak diye korktum hafif öksürügüde var iki saate birde sulu kaka yapiyor doktorda kapali insallah biran önce iyilesir onu öyle görmek icimi acitiyorgeçmiş olsun bebişine bende dışarıya çıkmaya korkar oldum ilk ayında bronşit oldu bebeğim hastanede yattı 3 gün Allah kimseye yaşatmasın çok zor bişey
sagol canim inan bugün sabaha kadar uyuyamadim burnu hep tikaliydi zor nefes aliyordu birsey olucak diye korktum hafif öksürügüde var iki saate birde sulu kaka yapiyor doktorda kapali insallah biran önce iyilesir onu öyle görmek icimi acitiyor
ah canim benim cok üzüldüm nebicim kanun bu ya almanyada üc sene annelik izni var hemde parali cocuklar yuvaya baslayinca annede isine basliyor su türkiyemizde artik degisse cok güzel olucak
canım benim yaa kıyamam ona,canım korkutmak gibi olmasın ama benim oğlum 45günlükken aynı sorunu yaşadı.tıkanma oluyordu acile gitmiştik gece,hava verdiler yavruma..daha sonra bronşit başlangıcı dediler 1hafta hastanede yatmıştık.bende hemen gitmiştim sende acile git bence.çünkü bebeklerde hastalık çabuk ilerliyor ihmale gelmez.çok geçmiş olsun canım..iyi geceler herkese benim oglumda soguk almis heralde burnu tikali yavrumun nefes alirken hiriltilar cikartiyor insallah ilerlemezde hemencecik gecer:18:
hasta olan bebeklere geçmiş olsun, umarım bir an evvel iyileşirler.
kızlar bebeğin memede uyumasının ve uzun süre kalmasının zararı nedir? İlk üç ay gaz yaptığını biliyorum da, benim kızım son günlerde yarım saat memede kalıyor ve uyuyor. artık gaz sancımız geçti, bebeğim rahatsız da olmuyor aksine çok güzel uyuyor ve huzur buluyor ve rahatlıyor. ben üç haftadır çalışmaya başladım, öğretmenim, sabah gidip öğlen geliyorum. ben yokluğumu hissettiği için , beni yanında hissetmek için yapıyor sanıyorum. hem de kucağıma alıp ayakta sallayarak emziriyorum. o çok mutlu oluyor. ama memede uyutmak kötü bir şey gibi konuşuluyor, sebebi nedir?
sagol canim inan bugün sabaha kadar uyuyamadim burnu hep tikaliydi zor nefes aliyordu birsey olucak diye korktum hafif öksürügüde var iki saate birde sulu kaka yapiyor doktorda kapali insallah biran önce iyilesir onu öyle görmek icimi acitiyor
ah canim benim cok üzüldüm nebicim kanun bu ya almanyada üc sene annelik izni var hemde parali cocuklar yuvaya baslayinca annede isine basliyor su türkiyemizde artik degisse cok güzel olucak
insallah o günlerde gelir calisan annelerde rahat edertürkiyede ancak 3 çocuk yapın diye slogan atarlar başkada bişey yok hadi gelde yap( çalışan annelerin başına hep geliyor bu
canim fazla ilerleme olmadi yoksa bende götürücektim ama halsizligi devam ediyor gözleri yasariyor burnuda tikali yarina kadar bekliycem gecmesse mecburen hastaneye gidicezcanım benim yaa kıyamam ona,canım korkutmak gibi olmasın ama benim oğlum 45günlükken aynı sorunu yaşadı.tıkanma oluyordu acile gitmiştik gece,hava verdiler yavruma..daha sonra bronşit başlangıcı dediler 1hafta hastanede yatmıştık.bende hemen gitmiştim sende acile git bence.çünkü bebeklerde hastalık çabuk ilerliyor ihmale gelmez.çok geçmiş olsun canım..
çok geçmiş olsun zeyn..umarım çabucak atlatır....bebişler hasta olmasın yaa...
selam kizlar
bu gece hic uyumadik oglum sürekli kalkti agladi cok huzursuzdu insallah bugün gecer
canım benim kıyamam ben ona inş çabucak atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?