ben gidim bi cacık yapim karnımı doyurayım gelirim birazdan...
bulantılar kac haftalık olunca başlıyor bulantısı olmayan varmı
kısır aşırı gaz ve mide yanması yapıyor, söylemedi deme prop!
bari meyveni ihmal etme yazık bebişine sonra nasıl gelişecek annesi...kaydirigubbakcemile2
ayy işyerinde kusma olsa fena olur kıss kaydirigubbakcemile3GEÇİCEK İNŞALLAHHH BÜTÜN BUNLARR ALLAHTAN KUSMUYORUM İŞYERİNDE NASIL ZOR OLUR BİRDE UYKUU BİRDEB BİR UYKU BASTIRIYOOO MASAYA KOYSAM BAŞIMI GİDECEMMM :) ÇALIŞAN ARKADAŞLARA ALLAH YARDIMCILARI OLSUNN
kıyamam ya :gitme:canım ben doktora sormuştum bebek beslenir sen kendine bak demişti bizden alıyormuş bebekk onun için yiyemiyorum diğe üzülmeyin bana doktor ye kus demişti bebepğe gider demişti hergün ceviz yiyordum şimödi onuda yiyemiyorumbirşeyi üst üste yememek gerekiyor çizi kraker hergün yedim şimdi ismini duyunca midem kalkıyorr
kesinlikle mideniz bulanıyosa pencereye çıkıp temiz hava çekin iyi geliyomerhabalar aşırı bulantılarım nedeniyle çok fazla giremiyorum buraya
bugün doktora gittim 26 nisanda ikili test yapılcak bebeğimi gördüm çok şükür bi problem yok
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum ben
akşamları sadece çorba içebiliyorum yemek yiyemiyorum
bu arada yürüyüşe başladım doktrum tavsiye etti mide bulantılarımı hissetmiyorum yürüyüş yaparken açık hava iyi geliyo
sen bilgi vermişsin demek cnm o vermemişti demek, geri gelip bilgi verirse eklerler tekrar ama bundan sonra böle olacak düzenli girip bilgi vermeyenler silinecek tekrar sölimde herkesin haberi olsun...
canim gözün aydinmerhabalar aşırı bulantılarım nedeniyle çok fazla giremiyorum buraya
bugün doktora gittim 26 nisanda ikili test yapılcak bebeğimi gördüm çok şükür bi problem yok
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum ben
akşamları sadece çorba içebiliyorum yemek yiyemiyorum
bu arada yürüyüşe başladım doktrum tavsiye etti mide bulantılarımı hissetmiyorum yürüyüş yaparken açık hava iyi geliyo
Halk dİlİnde maydonoz dÜŞĞe sebep olur dİyorlar doktor yeme dedİyse canım yeme ayy canım nasıl kısır İstedİİ hem kısırın bebeĞe Çok faydası varmıŞ yanİ bulgurun hem yapmasıda basİt 15 dk daa akŞam kısır yapalım balİİİİ akŞam ne yesem derdİ oluyor bİrdee neysekİ Şanslıyız yaz hamİlelİĞİ geÇİrİcez sebze ve meyva bol olucak
hamileliğimin ilk zamanlarında canım etsiz çiğköfte kısır falan çekiyordu böyle ekşi ekşi acıı.. ama sonra yedikten sonra mahvoluyordum, galiba gözüm korktu veya doydu artık canım istemiyor.. şimdi kızartma istiyorum sarmısaklı yoğurtlu.. fakat tatlıyla hiç mi hiç aram yok sıfır..
kızlar maydonozu yasakladı benim doktorum maydonozun erken doğuma neden olduğunu söyledi size söylendimi maydonozla ilgili bişey
selam kızlar bende bebişimi gördümmmmmmmmmm
kalp atışları var ama çoz az belli dedi dr
27 sinde ekrar gidicem inşallah duyarım o zaman:))
canim seninde gözün insallah birdaha gittiginde kalp atislarini gümbür gümbür duyarsin:Saruboceq:
ah ah tiksinmelerim olmasa da yiyebilsem
hamileliğimi öğrendikleri hafta apartmanda tadilat başladı
sağolsun eltim yüzünden benimle ilgilenmelerine fırsat kalmadı :1closedeyes:
dün eve gittim boğuluyodum emrdivenler boyanmış :bbo:
boya kokusundan sabahı zor ettim
aklıa gelebilecek bütün küfürleri saydım içimden
öyle olsun canım
benim aklıma kötü şeyler geldi de benneyaptımki
sağlıklı olsun bebeği yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?