2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Okuycam canım siparis verdm gelsin dıye beklıyorum belkı eksık bırsey yapyrumdur sanada iyı geceler

canım ne mümkün yatırmak,daha yere koyunca başlıyo hıçkırmaya, illaha dolaşcak.İşimiz zor yani,kendiliğinden vazgeçmesini bekliyoruz umutla

benmde akmaya basladı dokulmek bır yana

anneyı tanımaya baslayınca sac dokulur der eskıler artık bılemeyeceğim

bende sadece benimki dökülüyor sanmıştım,kel kalıcam diye korkuyorum,o derece fazla dökülüyo.çaresi ne acaba?

selam arkadaşlar saç dökülmesi,tırnak batması bendede var.gerçi kızım iyi olsunda onlara razıyım.aşımız vardı bu gün ağlayıp durdu şimdi uyuttum.bide ishal olmuş sanırım bu gün 5 defa kaka yaptı.biraz muz püresi verdim o mu yaptı diyorum:44:bi daha 6 aylık olana kadar bişey vermem karar verdim bu gün.

Bugün topik dolup taşmış maşallah

Öncelikle herkes gibi benim de saçım çok dökülüyor. Ama postpartum saç dökülmesi fizyolojiktir. Genelde 3. ayda başlar, 3-6 ay devam eder. Sonraysa durur. Dökülen saçlarda kalıcı kayıp olmaz. Bu geçici bir süreç, merak etmeyin. Önerilen çeşitli ilaçlar var ama emzirme döneminde genelde riske atmamak adına buna yönelik herhengi bir tedavi önerilmiyor. Sadece sabretmek gerekli

selam kızlar nasılsınız kızım bu saatte yeni kalktı anneannnesiyle oynuyor bende görüldüğü üzre netteyim ama kalkıp mutfağı toparlamam gerek bu arada yine göğsümde apse oldu acıyor bu kaçıncı artık inş bi an önce geçer zaten heryerim dökülüyor muhakkak bi tarafım marazlancak marazlanmayınca bana noldu dicem galiba

içime su serptın dert edıyordum cok fena moralım bozuluyordu

slm kızlar nasılsınız?.........
--------- umutla beklediğim gaz sancılarının azalacağı ve huysuzluğun biteceği 4. ayımızda diş çıkarıyoruz.
---------huysuzluk 2 hafta önce başlamıştı elimiz zaten ağzımızdan hiç çıkmıyordu....ben erken olduğu için diş beklemezken oğlum minik pirinç tanesini sabah elimi ısırarak hissettirdi.şimdi yanıdakide çıktığı için huysusuz jel kullanıyoruz.diş kaşıyıcı aparatlarımız var ama bebem küçük olduğu için kaşıyamıyor ancak yalıyoruz.
---------bu arada elleriyle oynamayı onları seyretöeyi seviyor. aslında benimkide kucak delisi ama bir müddet şu hışırtılı oyuncaklarla oyalanıyor.
---------hep yanında istiyor yanlız hiçbişey yapmıyor hemen mızıldanır. büyüyorlar ama bizdende götürüyorlar saçlarım dökülüyor...
---------bana gülmesi herşeye bedel .allah sağlık sıhhat versin

slm kızar
saç dökülmesi sorunu bende de var..( kızımın da saçları dökülüyor ben,mde.. neyseki geçici bir durum. tırnak batması sorunum da var. bu da mı doğum sonrası olabilen bir durummuş.. öğrenmiş oldum..

bu arada paylaşmak istediğim başka bişi var. kızımı bugün koltukta yastıküstünde yüzüstü bırakmıştım. yanındaydım oynuyordu sorun yoktu, iki dakikaliğına mutfağa gittim ve döndüğümde, tam kapıdan girdiğim anda kafa üstü düşüşünü gördüm. hiç birşey yapamadım. çok korktum.. biraz ağladı nazlandı filan. görünürde sorunu yok gibi ama ben hala ya birşey olmuşsa diye korkuyorum.. uyurken de baya problem çıkardı. nazlandı uzun süre uyumadı.. umarım birşey olmamıştır küçüğüme. affedemem kendimi..

bi kaç sene evvel benimde tırnağım batmıştı doktor tırnağımı çekti ama malesef yine tekrarladı şu anda benimde çok acıyo önü kapalı ayakkabı giyemiyorum
ne yapmayı düşünüyorsun çekicekmiyiz böyle
istanbuldayım canım ama araştırıcam bunu,teşekkürler...

teli düşündümde iltihap var,o geçmeden nasıl olurki.antibiyotik içicem maalesef...
kızlar doğumdan sonra saçlarınız döküldümü benimki felaket dökülüyo
benimde çok dökülüyor,kel kalıcam sonunda:))

benmde akmaya basladı dokulmek bır yana

anneyı tanımaya baslayınca sac dokulur der eskıler artık bılemeyeceğim
biliyormusun bende inanamazdım bu lafa ama doğru galiba aynı dönemde başladı ilginç bir tesadüf:78:

canim senin adina cok sevindim insallah kilo almayada baslar yogurduda ileride yer simdilik digerleriyle idare edin
kızlr bebişi dönenler var mı ne kadardr dönuyo bnm sıpa dönmuyo 2 kasım dgmlu, alaka var mı bılmm ama 3 hafta erken doğdu
benimkide birkere döndü bazen cabaliyor tam yapamiyor
elma suyunu zaten seviyolarrrr...
sebze püresinde:
maaaa-maaaa on Vimeo
böyle yapıolar ama
oy oy masallah ne tatli o öyle
kızlar doğumdan sonra saçlarınız döküldümü benimki felaket dökülüyo
hemde nasil
Off sorma felaket durumdayım acaıp dökuluyo yatak koltuk yerler ustm basım batmıs durumda hele duşta akıyo resmen vitamin mi alsak napsak
benim evde heryer benim sacim sinir oluyorum galiba kel olucam
canim insallah öyledir yoksa nolucak bu halimiz resmen akiyor saclarim
ilk senin oglan cikardi heralde dis hayirli olsun insallah agrisiz atessiz atlatirsiniz

canim düstügü zaman kusarsa tehlikeli diye biliyorum birde uyutmamak gerekiyormus insallah birsey olmaz cok gecmis olsun

kızlar bebişlerinizi yastıklamı yoksa yastıksızmı yatırıyorsunuz bide otutmaya başladınızmı erkek bebek 5.ayın sonunda oturtulur diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
selam kızlar ancak uyanabildik akşam baya kaynatmışsınız ben yokken benim için feci bir geceydi fitil bile işe yaramadı sabaha karşı uyuduk bunada şükür
buarada kızlar bende saç dökülmesi yok umarım başlamaz

bende bi pekmez koyayım diye denedim çok sevdi.sanırım sade yoğurt tatsız geliyor.
ohhh afiyet olsun..

birkaç gündür ince yastık koyuyorum ben sanki yastıkla yatınca daha rahat nefes alıyor gibi geldi bana uyumadan önce baya emiyor nefes alırken zorlanıyordu garibim

ohhh afiyet olsun..

birkaç gündür ince yastık koyuyorum ben sanki yastıkla yatınca daha rahat nefes alıyor gibi geldi bana uyumadan önce baya emiyor nefes alırken zorlanıyordu garibim

bende yastıkla yatırıyorum ama yastıktan kulakları kıvrılıyo negüzel yapıışık kulakları vardı şimdi kıvrıldıkça kepçe kulak olmaya aday

bende yastıkla yatırıyorum ama yastıktan kulakları kıvrılıyo negüzel yapıışık kulakları vardı şimdi kıvrıldıkça kepçe kulak olmaya aday

aynen ya kaynanam kırkına kadar bağladı kepçe olmasın diyeşimdi yatarken kıvrılıyor eskisi gibi değil:44:

saçlarının dökülmemesine sevindim benim çok dökülüyo evin her yeri saç günde iki defa süpürge açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…