saçlarının dökülmemesine sevindim benim çok dökülüyo evin her yeri saç günde iki defa süpürge açıyorum
süpürge demişken bende 2 gündür evi süpüremiyorum esila uyurken evi biraz elden geçirsem iyi olur
benim 3 tane çocuk olduğu için süpür 5dakikasonra yina aynı
canım ne mümkün yatırmak,daha yere koyunca başlıyo hıçkırmaya, illaha dolaşcak.İşimiz zor yani,kendiliğinden vazgeçmesini bekliyoruz umutla
kucağa alışan bebek zor canım ya kendi kendine vazgeçeceğini sanmıyorum bir yolu olmalı mutlaka yoksa işin gerçekten zor kucağa almayıp ağlattığında bir süre ağlayıp susmuyor mu? yazınca bir tuhaf duruyor ama cidden bunları biraz ağlatmadan olmuyor yoksa kukla ediyorlar insanı
canım öyle bi ağlıyorki,sesi kesilip kıpkırmızı oluyor o nedenle dayanamıyoruz alıyoruz tekrar.Evet haklısın kendiliğinden vazgeçmez ama emeklemeye başladığında belki gelmez kucağa diye umut ediyorum,nasıl bu kadar alıştı bilmiyorum,bi gece gazdan dolayı gece 4buçuğa kadar ağlamıştı o zaman haliyle hep kucağımda gezdirdim rahatlasın diye,sonrası işte böyle
kızlar bebişlerinizi yastıklamı yoksa yastıksızmı yatırıyorsunuz bide otutmaya başladınızmı erkek bebek 5.ayın sonunda oturtulur diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
ben çok ince bir yastıkla yatırıyorum,henüz oturtmuyorum ama yarım oturur yatar arası gibi tutuyorum bazen.
selam arkadaşlar
bende 5 kasım erkek bebek annesiyim
Merhaba,hoşgeldin
selam arkadaşlar
selam kızlar,bebeğimin yüzü kurumaya başladı.normalde yüzüne birşey sürmeyin diyorlar,şimdi ne kullansam acaba.siz yüzüne nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz????
selam arkadaşlar
Günaydın kızlar,
Kızım hala çok kusuyor ve yeterli kilo alamıyor. Doktorumuz ilaç başladı (lansor). Ama bazı doktorlar bu ilacı 2 yaş altında önermiyor. O kadar çok hastaneden farklı doktorlara ulaştım ki, herkes kullanılabilirliği konusunda farklı birşey söylüyor maalesef.Kararsız kaldım. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama bugün ilk kez yoğurt deniycez. Aranızda reflü için ilaç kullanan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.
Bu arada tırnak batması olan arkadaşlara bir tavsiyem daha olacak. Tırnak çekimi eğer doğru yapılırsa en sağlıklısı ama istenmiyorsa, enfeksiyon geriledikten sonra oniko adlı telleri de kullanabilirsiniz. Enfeksiyon varken ağrıdan, akıntıdan dolayı teli uygulamak pek de mümkün olmuyor. Antibiyotiklerle ve en önemlisi istirahat de ederek enfeksiyon gerileyince tel takılabilir. Tel kullanılamıyorsa bir diğer yöntem de pamukları kıvırıp inceltmek, antibiyotikli krem sürüp uç kısmını tırnak altına doğru itmek, ama bunu uygulamak tele göre biraz daha güç sanki. Ama yine söylüyorum en uygunu tırnakların batan kenarlarının çekilip, matriks koterizasyonu yapılmasıdır.
reflü sorunumuz yok çok şükür o konuda bişey diyemiycem tırnak batması yaşadım 2 ay oldu batan kısım çekildi tırnak yolu temizlendi hala bir gelişme yok tırnak çıkmıycakmı bu kısımdan yoksaGünaydın kızlar,
Kızım hala çok kusuyor ve yeterli kilo alamıyor. Doktorumuz ilaç başladı (lansor). Ama bazı doktorlar bu ilacı 2 yaş altında önermiyor. O kadar çok hastaneden farklı doktorlara ulaştım ki, herkes kullanılabilirliği konusunda farklı birşey söylüyor maalesef.Kararsız kaldım. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama bugün ilk kez yoğurt deniycez. Aranızda reflü için ilaç kullanan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.
Bu arada tırnak batması olan arkadaşlara bir tavsiyem daha olacak. Tırnak çekimi eğer doğru yapılırsa en sağlıklısı ama istenmiyorsa, enfeksiyon geriledikten sonra oniko adlı telleri de kullanabilirsiniz. Enfeksiyon varken ağrıdan, akıntıdan dolayı teli uygulamak pek de mümkün olmuyor. Antibiyotiklerle ve en önemlisi istirahat de ederek enfeksiyon gerileyince tel takılabilir. Tel kullanılamıyorsa bir diğer yöntem de pamukları kıvırıp inceltmek, antibiyotikli krem sürüp uç kısmını tırnak altına doğru itmek, ama bunu uygulamak tele göre biraz daha güç sanki. Ama yine söylüyorum en uygunu tırnakların batan kenarlarının çekilip, matriks koterizasyonu yapılmasıdır.
ben bebe yağı sürüyorum cnmselam kızlar,bebeğimin yüzü kurumaya başladı.normalde yüzüne birşey sürmeyin diyorlar,şimdi ne kullansam acaba.siz yüzüne nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz????
canım kusma problemi bizdede var,her öğünden sonra mutlaka kusuyor,onun dışında bazen mama yemediyse su çıkartıyorkilo alımı iyi,etkilenmedi şükür ama yinede normal olmadığını biliyorum bu kusmanın.Doktor reflü değil dedi ama nedeninide söyleyemedi.Şurup verdi ama pek etkili olmadı,geçmezse gelin kan testi yapalım,ultrasona sokalım dedi.Bende bekliyorum şimdilk belki havalar ısınınca geçer diye,üşütmüyor o zaman ya faydası olur belki.Ufff ama çok moral bozucu işte
Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.
reflü sorunumuz yok çok şükür o konuda bişey diyemiycem tırnak batması yaşadım 2 ay oldu batan kısım çekildi tırnak yolu temizlendi hala bir gelişme yok tırnak çıkmıycakmı bu kısımdan yoksa
Eğer tırnak yolu temizlenirken çeşitli maddelerle koterizasyon yapmışlarsa ki bence yapmışlardır evet tırnak çıkmaması gerekir.İstenen de budur zaten, çünkü eğer çıkarsa büyük olasılıkla tekrar batabilir. Ama zamanla kenardaki doku tırnağa doğru kendini tamamlar yani deformasyon kalmaz. Ancak bu durum uzun bir süreyi alabilir. Genelde hastalar bu yöntemden hem fayda hem de görünüm açısından memnun kalıyorlar. Eğer benim dediğim şekilde uygulandıysa sorun yaşayacağını sanmam.
reflü sorunumuz yok çok şükür o konuda bişey diyemiycem tırnak batması yaşadım 2 ay oldu batan kısım çekildi tırnak yolu temizlendi hala bir gelişme yok tırnak çıkmıycakmı bu kısımdan yoksa
Eğer tırnak yolu temizlenirken çeşitli maddelerle koterizasyon yapmışlarsa ki bence yapmışlardır evet tırnak çıkmaması gerekir.İstenen de budur zaten, çünkü eğer çıkarsa büyük olasılıkla tekrar batabilir. Ama zamanla kenardaki doku tırnağa doğru kendini tamamlar yani deformasyon kalmaz. Ancak bu durum uzun bir süreyi alabilir. Genelde hastalar bu yöntemden hem fayda hem de görünüm açısından memnun kalıyorlar. Eğer benim dediğim şekilde uygulandıysa sorun yaşayacağını sanmam.
şuan için pek hoş görünmüyor umarım zamanla düzelir tekrarlamasında ne olursa olsun
teşekkür ederim bana bir konuda daha yardımcı olabiliceğini umuyorum.ensemde oluşan egzama için elecon losyon kullanıyordum.ama emzirdiğim için şuan hangi ilacı kullanabileceğimi bilmiyorum.tavsiyeniz ne olabilir...Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.
aa ne güzel cnm bişey sorcam sana birçok cilt dr gittik eşimin saç diplerinde yaralar çıkıyor antibiyotik ve solüsyon kullandı ama hiç iyi gelmiyor artık dr gitmek te istemiyor geçmir kabullendim diyo çok saçma ama öyle diyo işte ne yapsak bitkisel bişeyler denemeyi düşünüyor bu aralar sence faydası olur mu
bebe yağı çok yağlandırmazmı,ben cesaret edememiştim alerji yapar diye kullansammı acaba nıveanın var bende..reflü sorunumuz yok çok şükür o konuda bişey diyemiycem tırnak batması yaşadım 2 ay oldu batan kısım çekildi tırnak yolu temizlendi hala bir gelişme yok tırnak çıkmıycakmı bu kısımdan yoksa
ben bebe yağı sürüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?