2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar,

Kızım hala çok kusuyor ve yeterli kilo alamıyor. Doktorumuz ilaç başladı (lansor). Ama bazı doktorlar bu ilacı 2 yaş altında önermiyor. O kadar çok hastaneden farklı doktorlara ulaştım ki, herkes kullanılabilirliği konusunda farklı birşey söylüyor maalesef. Kararsız kaldım. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama bugün ilk kez yoğurt deniycez. Aranızda reflü için ilaç kullanan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

Bu arada tırnak batması olan arkadaşlara bir tavsiyem daha olacak. Tırnak çekimi eğer doğru yapılırsa en sağlıklısı ama istenmiyorsa, enfeksiyon geriledikten sonra oniko adlı telleri de kullanabilirsiniz. Enfeksiyon varken ağrıdan, akıntıdan dolayı teli uygulamak pek de mümkün olmuyor. Antibiyotiklerle ve en önemlisi istirahat de ederek enfeksiyon gerileyince tel takılabilir. Tel kullanılamıyorsa bir diğer yöntem de pamukları kıvırıp inceltmek, antibiyotikli krem sürüp uç kısmını tırnak altına doğru itmek, ama bunu uygulamak tele göre biraz daha güç sanki. Ama yine söylüyorum en uygunu tırnakların batan kenarlarının çekilip, matriks koterizasyonu yapılmasıdır.

Merhaba arkadaşlar,bebişim uyurken bi bakayım dedim

selam kızlar,bebeğimin yüzü kurumaya başladı.normalde yüzüne birşey sürmeyin diyorlar,şimdi ne kullansam acaba.siz yüzüne nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz????

selam kızlar,bebeğimin yüzü kurumaya başladı.normalde yüzüne birşey sürmeyin diyorlar,şimdi ne kullansam acaba.siz yüzüne nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz????

Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.

canım kusma problemi bizdede var,her öğünden sonra mutlaka kusuyor,onun dışında bazen mama yemediyse su çıkartıyor kilo alımı iyi,etkilenmedi şükür ama yinede normal olmadığını biliyorum bu kusmanın.Doktor reflü değil dedi ama nedeninide söyleyemedi.Şurup verdi ama pek etkili olmadı,geçmezse gelin kan testi yapalım,ultrasona sokalım dedi.Bende bekliyorum şimdilk belki havalar ısınınca geçer diye,üşütmüyor o zaman ya faydası olur belki.Ufff ama çok moral bozucu işte

reflü sorunumuz yok çok şükür o konuda bişey diyemiycem tırnak batması yaşadım 2 ay oldu batan kısım çekildi tırnak yolu temizlendi hala bir gelişme yok tırnak çıkmıycakmı bu kısımdan yoksa
ben bebe yağı sürüyorum cnm

Evet çok can sıkıcı, benim kızımın kilo alımı da az. 4,5 aylık 6250gr. Geçen ay sadece 480 gr aldı. Hayırlısıyla 6. ayda şu kusmaları biter de kurtuluruz inşallah...Umarım senin bebişin de bir an önce atlatır.

Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.

aa ne güzel cnm bişey sorcam sana birçok cilt dr gittik eşimin saç diplerinde yaralar çıkıyor antibiyotik ve solüsyon kullandı ama hiç iyi gelmiyor artık dr gitmek te istemiyor geçmir kabullendim diyo çok saçma ama öyle diyo işte ne yapsak bitkisel bişeyler denemeyi düşünüyor bu aralar sence faydası olur mu

evet inşallah en kısa zamanda düzelir bebeklerimiz,kusma sanırım kendi kendine düzelen bi olay,ne kullanırsan kullan çare olmuyor,hatta bizim doktorumuz benim bebeğim 9ay oluncaya kadar kustu,sonra kendiliğinden geçti dedi.Kelin ilacı olsa başına sürer misali

teşekkür ederim bana bir konuda daha yardımcı olabiliceğini umuyorum.ensemde oluşan egzama için elecon losyon kullanıyordum.ama emzirdiğim için şuan hangi ilacı kullanabileceğimi bilmiyorum.tavsiyeniz ne olabilir...

Canım hastayı görmeden birşey söyleyebilmek mümkün değil. Sanıldığının aksine çok fazla saç hastalığı var. Öyle ki bazen biyopsi alıp bile tanı koyduğumuz oluyor.Anlattığın şey çok basit, biyopsi gereği olmayan gözle bakılıp tedavi başlanacak birşeydir belki ama bilemiyorum. Bence bitkisel şeylerden önce ayrıntılı değerlendirme imkanı olan üniversite hastanelerine gidebilirsiniz. Bizim branşta mutlaka görmek şart, tarifle olmuyor maalesef...

bebe yağı çok yağlandırmazmı,ben cesaret edememiştim alerji yapar diye kullansammı acaba nıveanın var bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…