anne diyo ya çok tatlı yirim ben onuuu
nerde be başka vido mu actın :) teşekkür ederim maşallah hepsine
kızım uyumuyor haleeenn ama ben uyuyorum ayakta gözlerim kan çanağı ve başımı yastığa koysam anında uyucam ama kızım oyun istiyor uyku istiyorum eşim yorgunum diye 10,30 da yattı ohhhh erkek olmak varmış bu dünyada çalışıyorum diye toz kondurmuyor beyimiz kendine
geçen dedi ki çocuk bakmasam ne yapıcakmışım bi işim çocuk bakmakmış onada ayy oyy diyomuşumya daha neler duyucam bakalım çocuk olduktan sonra çok sinirli olmuşum herşeye kızıyormuşum pehh 
ahh ahh yaranamadım ben bu adama ne diyim
bu arada kaynanayla küsüm bebek olduğundan beri görmeye gelmedi eşimde bu hafta sonu babaanneye gitcez diyo beni sinir ediyo poffffff o cadıya yalnız göndermicem çocumu mecbur bende gidicem bana bilezik almış eşim dedi nasıl olduysa du bakalım pazar ola hayrola bunak kadın ya hakikaten çok sinirliyim neden bunlar yüzünden işteeeee:95:
kızlar nerelerdesiniz bebişler durmuyor heralde bizde aşının huysuzluğu bugünde devam etti gündüz sadece 1 saat uyuduk okadar şimdi babamız pıpışlıyor bakalım kaç dk dayanabilecek
herkesın kocişlerı geldi ıstirata cekıldnz heralde.. bnmkıne daha cok var ooo.
selam kizlarr
kızlar doğumdan sonra saçlarınız döküldümü benimki felaket dökülüyo
selam hazal ben tırlatmak üzereyim ya uyumuyo durmuyoo ne yapıcaz böyle şaştım kaldım
prop yatır-kzldırı bende deniim diyodum ama o kadar ağlatmaya dayanamam malesef biraz daha büyüsün bakalım gerçi bu ara geceleri çok uyanıyo bi çaresine baksam ii olur ama napsam bilemedim
dayanamıcanız ne var anlamadım
cocugu aglatmaya bırakmıosun daha agzını actıgı anda kucagına alıyosun zaten, eger aglamaya dvm edıyosa bunun tek nedenı sinirdir, benı memende uyut benı salla demeye calısıodur, karnı tok sırtı pak bır bebe bı de anasının kucagında hem de aglıosa dertten degıldır yanı.
Ya haklısında benım kızım çok sinirli saçını falan yoluyo çok zor bıraktırıyorum bir gün denedım kucagımda da çok zor sakınlesıyo sonra uykudan aglayark uyanıyo ve o gun bır dakıka bıle yalnız kalsa kıyameti koparırcasına agladı o yuzden dedım öyle yoksa yaparım da gözum korktu o hallerınden
selam arkadaşlar,ay ne güzel tekrar dönüşmü yaptık topiğimize?
İşe başladım malum ama sütüm baya azaldı benim.Günde sadece 3 kez emzirebiliyorum kızımı malesef,gerisi mamaBunada şükür napalım,çalışan anne olmak zor işte... 
Bende 1 kez armut suyu 1 kezde elma suyu verdim 1er tatlı kaşığı,armut suyunda yüzünü buruşturdu,ama elma suyunu çok sevdi,ağzını şapırdatıp durdu zilli.
Gaz sorunumuz bitti artık,baya rahatız ama gündüz uykularımız felaket malesef,bazen 20 dk bazen 40 dk bazen sadece 15 dk uyuyor ve sürekli kucak istiyor,ana kucağına oturmuyor,pusetine oturmuyor,hep kucakta evin içinde dolaşıyoruz.Kilosuda artınca çok zor oluyor,bi çare bulamadık bu işe..
kızlar doğumdan sonra saçlarınız döküldümü benimki felaket dökülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?