kolay gelsin hımm canımız çekti ya yarışmada başarılar demir beye
oo masallah maşallahh topik dolmuş tasıyor)
bı kere cep telefonuna cvp vermıo kullanmıyo sureklı hastanedne ulasmak zorunda kalıoz sıra beklıoz ıkıncısı bıze hıc ılac vermedı gaz ıcın fln demırın fecı gazı vardı defalarca lavman yaptı ınsan bı surup fln verır el kadar bebe yanı ne lavmanı ucunsuzu bızım kılomus fln hersey yolundayken 4. ay bıtımınde ek gıdaya gecırtmeye kalktı o yuzden degıstırıoz. ama dedıgım gıbı hayatımda gordugum en sevecen cocuk doktoru kendısı.
oturtmuyorum, yastıklarla destekleyıp her gun 10-15 dk alıssın dıye, bı de her gun kollarından cekıp oturur poozısyona getırıorum 20 defa fln.
birşey daha sormak istiyorum benim bebek ağlatmaya gelmiyoki katılıyo nefes almıyo kıpkırmızı kalıyoönerdiğin bu yöntemi deneyemem sanırım, sizin topikte katılma sorunu yaşayan oldumu? geçicimidir bikaç ayda falan yoksa büyüyene kadar sürecek bi durummu?
nesibe tuhaf derken :S aşkolsun
her gün bakıyorum onun fotolarına yerim ben onubeşiğinde kendini öne doğru atmış ağzı açık var ya bir tane çok tatlı çooook benim cadı hiç yapmıyor öyle şeyler
kızlr bebişi dönenler var mı ne kadardr dönuyo bnm sıpa dönmuyo 2 kasım dgmlu, alaka var mı bılmm ama 3 hafta erken doğdu
evet yumuyordu, gazı vardı cok da fazla gazı azalınca rahatladı bı de yatır kaldır yontemıyle Yatır-Kaldır yöntemi nedir, ne işimize yarar? | burcuname
cozduk sayılır olayı. zor oldu ılk bır hafta ozellıkle ama halloldu gunde toplam 12 saat fln uyuyo su anda
ben geldim ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?