şimdiden geçmişolsunbizde şimdi aşıya gidiyoruz aşıdan çok kilosu için heycanlıyım bayadır tartılmadı çok merak ediyorum kaç kilo oldu diye
bizim dr sınır 6700 dedi bu ay için sınırı geçmiş oluyo yaniTeşekkür ederiz teyzesi içım rahatladı iyı diyince:)
sen nerde oturuyorsun cnm komşu olmayalım :13:ne tesadüf bizimde karşı apartmanda ama bizimki sesten ödü patlıyo ne mutlu sana benimki en ufak seste bile uyumuyo seninkine maşaallah
masallah canim benim oglan daha 6400gr iki ayda bir kilo aldi bugün ek gidaya gecmeye karar verdik cocugum güzelce yedi yer yemez bütün surat kipkirmizi oldu napicam bilmiyorum
masallah canim benim oglan daha 6400gr iki ayda bir kilo aldi bugün ek gidaya gecmeye karar verdik cocugum güzelce yedi yer yemez bütün surat kipkirmizi oldu napicam bilmiyorum
bizde şimdi aşıya gidiyoruz aşıdan çok kilosu için heycanlıyım bayadır tartılmadı çok merak ediyorum kaç kilo oldu diye
kızlar sohbetinize doyum olmaz ama esiloşum kuzu kuzu yatarkenbende akşama sarma yapıyım bu fırsat ele bidaha ne zaman geçer kimbilir kocişinde mide bayram etsin oda az kahrımızı çekmedi 2 gündür
Geçmiş olsun canım bende boyunu kilosunu ögrenıcem dıye heycanlanıyorum :)aşıdan canı yanıcak diyede üzülüyorumannelik de tuhaf birşry yahu
aşıdan geldik kilosu 7 kilo boyu 61 cm ek gıdaya başlıyımmı dedim kesinlikle başlama kilosu çok iyi dedi ben pek tatmin olmadım ama 7 kiloyu geçmiştir diye düşünüyodum bize demir damlası verdiler sizde kullanıyomusunuz
bizede verdiler canım 4. ayındaki bütün bebeklere veriliyormuş adı ferro sanol mu?
canim mama alerji yapmiyor elma püresi verdim o alerji yapti doktora sormadan kafama göre verdim en iyisi doktora sormakcanım sağlık ocağında ölçtürdüğümde benim kızımda iki ayda 900gr aldığını görünce doktora götürdüm. doktorda 1 kilo almış çıktı, ben de ek gıdaya geçelim mi diye sordum, doktor kesinlikle geçme dedi, sütünün yetmemesi gibi bir durum da yok dedi. ben de kilo olayına takıldım, çok üzülüyorum.
kızım sürekli kabız olduğu için eczaneden zeytinyağı alıp içirdiğimde benim kızımın yüzünde de döküntüler oldu, zeytinyağını kesince geçti. senin miniğinde de mama alerji mi yaptı acaba
yok canim ben kendim verdim birdahada vermem doktora sormadanSagol cnm doktorunuz mu geçin dedikı biraz daha beklesydnz canım direk püreyle nedn basladn suyundan verseydn ya belkı o yüzden ağır gelmiştir iki üç gün sonra tekrar denersin sıkma canının kzlar bu çocuk surmuyo ben kaçar bişey okuyamıyrm yazamıyorm sonra gelırım yine
insallah kolay atlatirsinizGeçmiş olsun canım bende boyunu kilosunu ögrenıcem dıye heycanlanıyorum :)aşıdan canı yanıcak diyede üzülüyorumannelik de tuhaf birşry yahu
aşıdan geldik kilosu 7 kilo boyu 61 cm ek gıdaya başlıyımmı dedim kesinlikle başlama kilosu çok iyi dedi ben pek tatmin olmadım ama 7 kiloyu geçmiştir diye düşünüyodum bize demir damlası verdiler sizde kullanıyomusunuz
bize vegaferon verdi siz ek gıdaya başladınızmı
bahçelievlerde oturuyorum cnmben eyüpte oturuyorum sen
bize neden vermediler bu damlayı anlamadım kiaşıdan geldik kilosu 7 kilo boyu 61 cm ek gıdaya başlıyımmı dedim kesinlikle başlama kilosu çok iyi dedi ben pek tatmin olmadım ama 7 kiloyu geçmiştir diye düşünüyodum bize demir damlası verdiler sizde kullanıyomusunuz
Evet cnım bizede verdiler bugun basladım bende.canım gayet ii bence de baslama biz anneler biraz tombiş bebek seviyoruz galiba yoksa normal yanı baada normal dedi zaten çokta fark yok arada bu ay ne kadar almış peki
bahçelievlerde oturuyorum cnm
bize neden vermediler bu damlayı anlamadım ki
Evet cnım bizede verdiler bugun basladım bende.canım gayet ii bence de baslama biz anneler biraz tombiş bebek seviyoruz galiba yoksa normal yanı baada normal dedi zaten çokta fark yok arada bu ay ne kadar almış peki
cnm dr bize 6. ayda başlıycamızı söyledi geç kansızlık olup olmadığına dair test yapıp öyle başlanıyormuş öyle dedi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?