napıosun topik :)
doktoru vermedı saglık ocagı verdı beleşe ben de vermıom o yzudennöbet tutuyoruz topik nöbeti demire kan damlası verdiler mi?
nöbet tutuyoruz topik nöbeti demire kan damlası verdiler mi?
bahçelievlerde oturuyorum cnm
bize neden vermediler bu damlayı anlamadım ki
Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.
uf arkadaşlar geçen hafta yan apartmanda yangın çıktı elektrik yüzünden itfaiyeler ambulanslar polis arabaları mahalle doldu. bizim apartmanıda boşalttılar o günden beri kuzumla yan yana yatıyorum çok korktum evde yatarken gece lambasını açık bırakıyordum artık onuda bırakmıyorum. o duman yutan yavrucakları görseydiniz allah hepimizi korusun rabbim
banada sağlık ocağı ücretsiz vermişti kan damlasını doktora sordum verebilirsin istersen 6. ayından itibarende vermeye başlayabilirisin dedi. sağlık ocağına vermek şartmı diye sormuştum bebekler için çok önemliymiş anne sütünde yeteri kadar demir yokmuş 1 yaşına kadar mutlaka alması gerekiyormuş verilmezse Allah korusun zeka geriliği yapabilirmiş dediler
ayy ece ben de bişey sorabilir miyim? oğlumun yanağında kırmızı bi leke var 1 aydır geçmedi. dr bi krem verdi 5 gün sür dedi. sürdüm ama eliyle siliyor hep. o yüzden yine geçmedi. egzamaymış. sarışın ve cildi hassas biraz. kremi sürmeye devam etmeli miyim? hipokort diye bişey.. yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?