Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktıhenüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?
inşallah yoktur canım,ama merak etme çevremde bununla karşılaşan kişiler basit birşey olduğunu söylüyor...Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktıhenüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?
haftaya kalça ulştrasonu ile birliktecanim insallah öyle birsey degildir nezaman yapilacak ultrason
arkadaşlar herkes bebeğine kalça ultrasonu çektirdimi,biz şu gün bu gün derken günü geçirdik galiba,ne zamana kadar çekiliyordu.3,5aylık olduk.
selam, benim kızımda da kasık fıtığı görüldü.45 günlükken hemen ameliyat oldu. geciktirmesenz iyi olur. yeni mi farkettin?Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktıhenüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?
MAnikk geçmiş olsun umarım tahmin edildiği gibi değildir ama burda bir arkadaşın oğlunda vardı ufak bir ameliyat oldugunu söylemişti sanıyorum. HAlenur bebegin nasıl canım aşı sonrası huysuzlandımı senınkıde. HLlyvz ben maxsima aldım anne bebek magazasından ama daha kullanmadım bacak arasındakı kısım çıkıyor 3 kademeli koltuğu sanırım 6kademede yükseklik var bir de çift tepsii var bir incele istersen siteden puanlıolan modeli
selam, benim kızımda da kasık fıtığı görüldü.45 günlükken hemen ameliyat oldu. geciktirmesenz iyi olur. yeni mi farkettin?
Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.
Verilen tedavi gayet uygun ama bu kremler kortizon içerikli. Yani kullanırken dikkat etmek lazım. Uzun süreli kullanmak, çok yoğun sürmek o bölgede çeşitli yan etkiler yapabilir.Günde bir kez, az miktarda (bir mercimek tanesi kadar kremi ince tabaka halinde sür. Kalın yoğurt gibi olmasın) sadece o bölgeye sür. 5 gün sür 2 gün ara ver. Sonra 5 gün daha kullanabilirsin. Ancak bu durum bazı bebeklerde sık tekrarlayabilir. Esas önemli olan nemlendirmek. Mustela stelatopia ya da atoderm adlı nemlendiricilerden birini alabilirsin. Bunlar biraz pahalı ama oldukça büyük, uzun süre kullanırsın. Böyle atopik dermatit denen egzamaya yatkın çocuklarda cildi nemlendirmek esastır. Bu nemlendiricilerle günde 2 kez yüzünü, vücudunu nemlendir. Banyodan sonra mutlaka nemlendirici sür. Nemlendiriciyi uzun dönem kullanabilirsin ama hipokortu dediğim şekilde yarası çok alevlendiği dönemlerde uygula. Belki bir daha tekrarlamaz, ama eğer atopik dermatit ise tekrarlama olasılığı da var.
arkadaşlar herkes bebeğine kalça ultrasonu çektirdimi,biz şu gün bu gün derken günü geçirdik galiba,ne zamana kadar çekiliyordu.3,5aylık olduk.
selam anneler,
uzunca bir aradan sonra herkese merhaba...
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir...
çok zormuş anne olmak ve çocuk bakmak ama zaman çok çabuk geçiyor değilmi..
4 ay nasıl geçti anlamadım bile..
bu arada bi arkadaş sormuş benim oğlumda kasık fıtığından ameliyat oldu korkulacak bişey değil ama yine de ihmal etmeyin derim...
şimdilik hoşçakalın..
sevgiler..
merhaba ece bende bugün dr gittim sağ elimin orta iki parmağında kızarıklık vardı 1 aydır geçmedi meğer ekzamaymış ilaç verdi advantan bu ilaç kortizon içeriyormu acaba dikkatlimi kullanmam gerek bilemiyorum emzirdiğim için çekiniyorum fakat el olunca suya giriyor bir türlü iyileşmiyor birde sabun verdi mlera adı ve nemlendirici krem excipial stresten olmuş dedi öylemi acaba ilk defa oldu bende 1 aydır geçmedi gitti poff bide buna canım sıkılıyor
bu arada bebeğimde bende gripiz maalesef bebeğim öksürüyor benim burnum akıyor ve hapşuruk boğazım gıcıklanıyor dışarıda çıkmadığımız halde nasıl oldu da grip olduk anlamadım tez zamanda geçer inş amma çok sıkıntım var nasıl ekzama çıkmasın yaaaa:84:
iyi akşamlar arkadaşlar,bişey soracam doğumdan sonra hala regl görmeyen varmı?ben daha regl olmadım,hamile kalma şansım çok azdır sanırım. çünkü her ay adet görüp yumurtlamak gerekir hamile kalmak için.
iyi akşamlar arkadaşlar,bişey soracam doğumdan sonra hala regl görmeyen varmı?ben daha regl olmadım,hamile kalma şansım çok azdır sanırım. çünkü her ay adet görüp yumurtlamak gerekir hamile kalmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?