2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktı henüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?

Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktı henüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?

canim insallah öyle birsey degildir nezaman yapilacak ultrason

inşallah yoktur canım,ama merak etme çevremde bununla karşılaşan kişiler basit birşey olduğunu söylüyor...

arkadaşlar herkes bebeğine kalça ultrasonu çektirdimi,biz şu gün bu gün derken günü geçirdik galiba,ne zamana kadar çekiliyordu.3,5aylık olduk.

canim insallah öyle birsey degildir nezaman yapilacak ultrason
haftaya kalça ulştrasonu ile birlikte

arkadaşlar herkes bebeğine kalça ultrasonu çektirdimi,biz şu gün bu gün derken günü geçirdik galiba,ne zamana kadar çekiliyordu.3,5aylık olduk.

canım geç kalmış sayılmazsın hemen çektir bence

Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine buradayım...

Manik arkadaşım bebeğine geçmiş olsun...inşallah tahminler yanlış çıkar...

Arkadaşlar...mama sandalyesi almak istiyorum ama aklıma takılan bişeyler var kraft idolü beğendim kaç yaşına kadar kullanılıyor ve en önemlisi bacak arasındaki panel çıkarılabiliyor mu?
Mama sandalyesi alan ve Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

Birde şu yanda reklamı yapılan nasıl bişey acaba...Tavsiyelerinizi bekliyorum Kasım ayının güzel anneleri...

selam, benim kızımda da kasık fıtığı görüldü.45 günlükken hemen ameliyat oldu. geciktirmesenz iyi olur. yeni mi farkettin?

MAnikk geçmiş olsun umarım tahmin edildiği gibi değildir ama burda bir arkadaşın oğlunda vardı ufak bir ameliyat oldugunu söylemişti sanıyorum. HAlenur bebegin nasıl canım aşı sonrası huysuzlandımı senınkıde. HLlyvz ben maxsima aldım anne bebek magazasından ama daha kullanmadım bacak arasındakı kısım çıkıyor 3 kademeli koltuğu sanırım 6kademede yükseklik var bir de çift tepsii var bir incele istersen siteden puanlıolan modeli

dün aşıdan geldikten sonra hiç huzursuzluk yapmadı akşam hatta kaç saat uyumazdı gece çok rahat uyudu ama bugün çok huysuz sabahtan beri kucağımda sırtını yere koyduğum an basıyo feryadı bende çok rahatsızım sağ göğsüm gece felaket acıdı şişti ateş başağrısı hepsi bi arada anlıcağın sizin nasıl nasıl gidiyo

selam anneler,
uzunca bir aradan sonra herkese merhaba...
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir...
çok zormuş anne olmak ve çocuk bakmak ama zaman çok çabuk geçiyor değilmi..
4 ay nasıl geçti anlamadım bile..
bu arada bi arkadaş sormuş benim oğlumda kasık fıtığından ameliyat oldu korkulacak bişey değil ama yine de ihmal etmeyin derim...
şimdilik hoşçakalın..
sevgiler..

selam kızlar nasılınız neler yapıyorsunuz ben bitik durumdayım dünki aşıdan sonra kızım kucagımdan inöedi hiç ve bayagı huysuz zaten gece boyu kaç kere kalktım bilmiyorum.sonuyok cnm senın kızın nasıl oldu geçen gün çok yormuştu seni şimdi nasıl gece uyuyormu

Mustelanın ürünlerini kullanabilirsin. Bu arada ben sürekli birşeyler yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Deri ve Zührevi hastalıkları uzman doktoruyum.

merhaba ece bende bugün dr gittim sağ elimin orta iki parmağında kızarıklık vardı 1 aydır geçmedi meğer ekzamaymış ilaç verdi advantan bu ilaç kortizon içeriyormu acaba dikkatlimi kullanmam gerek bilemiyorum emzirdiğim için çekiniyorum fakat el olunca suya giriyor bir türlü iyileşmiyor birde sabun verdi mlera adı ve nemlendirici krem excipial stresten olmuş dedi öylemi acaba ilk defa oldu bende 1 aydır geçmedi gitti poff bide buna canım sıkılıyor
bu arada bebeğimde bende gripiz maalesef bebeğim öksürüyor benim burnum akıyor ve hapşuruk boğazım gıcıklanıyor dışarıda çıkmadığımız halde nasıl oldu da grip olduk anlamadım tez zamanda geçer inş amma çok sıkıntım var nasıl ekzama çıkmasın yaaaa:84:

çok teşekkürler canım. çok yardımcı oldun.

hala çektirebilirsin.

hoşgeldin canım yoktun epeydir. gerçekten çabucak geçti 4 ay. doğum fotolarına bakıyorum vay bee. geçen yıl bu vakitler hamile olduğumuzu öğrenmiştik. şimdi sıpalar büyüdü bile..

iyi akşamlar arkadaşlar,bişey soracam doğumdan sonra hala regl görmeyen varmı?ben daha regl olmadım,hamile kalma şansım çok azdır sanırım. çünkü her ay adet görüp yumurtlamak gerekir hamile kalmak için.

Geçmiş olsun canım. Benim ellerimde aynı durumda, çünkü çok titiz davranıp sürekli el yıkıyoruz. Sürekli elin suya girmesi ve renkli, kokulu sabunlarla teması egzemayı tetikler. Öncelikle sabununu değiştir. Ben genelde sade sıvı dove sabun öneriyorum. Ve en önemlisi ellerini sık sık nemlendir. Advantan kortizonlu bir krem, tedavide fayda sağlar. Ancak deriden emilip süte geçebilir. Textbooklarda süte ne kadar geçtiğine dair kesin veriler yok.Yarar/zarar oranına göre emzirenlerde kullanılıyor. Bcr80'in çocuğunun yanağında küçük bir alana sürüldüğünde sadece o bölgeye etki edecektir, sistemik bir etki yaratmayacaktır. Oysa sütle alınırsa sistemik kortizon etkisi oluşacaktır. Bugün için süte ne kadar oranda geçiyor, bebeğe etkisi nasıl net bilinmiyor. Hastalarımızda eğer yaygın uygulanmayacaksa, sadece küçük alanlara uygulayacaksak verebiliyoruz.Yani doktorun yaptığı yanlış değil. Ancak ben yine de emzirenlerde çok zorda kalmadıkça önermiyorum, kendim de kullanmadım. Eğer kullanacaksan günde 2 kez yaralı alana az miktarda 5 gün sür 2 gün ara ver sonra tekrar 5 gün sür. Ama benim fikrimi sorarsan sadece bol bol nemlendir, sabununu değiştir. Eğer çok zorda kalırsan uygula.Bilmem açıklayıcı oldu mu?

ben de görmedim. hamile kalma şansın azdır ama sen yine de önlemini al. diyelim ki bu ay yumurtlama oldu sonuçta adetin yumurtlamadan 14 gün sonra olucak. yani bilemezsin..

:80:
canım yanlış düşünüyosun halk arasında süt korur derler ama korumaz bende regli görmedim ama arkadaşların tabiriyle parise giderken korunuyorum

canım halk arasında süt korur derler ama korumaz bende regli görmedim hala arkadaşların deyimiyle parise giderken ben korunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…