kizlar bebekleriniz sabaha kadar hic uyanmada uyuyormu?
benimki gece 3 4 kere kalkiyor bide buyudukce uykusuda duzenli olur derlerdi
havalar ısındı ama biz hala camdan bakmakla yetiniyoruz hala bebek arabası almadık kucakta kangurudada çok zor oluyor :84:
hic cikmadinizmi gezmeye filan? burada kis cok soguk olmasina ragmen ciktim bebek arabasi ile
simdi disarda yine kar yagiyo yazi hic gelmicekmi ne
benımkı de gece 2 kere falan sut ıcın uyanıyor bazen 3 kere oluyor
benimde öyleydi şimdi 2 kere kalkıyor bazen 1 uyanmadan emiyor bazen sadece su veriyorum tekrar uyuyor ek gıda verdiğim için susamış oluyor çünkü
çıkıyoruz ama genelde kapalı mekanlar avm yada ev gezmeleri
kızın kaç kilo canım?
ben merak ediyorum evy babyi.
bimde satılan bir marka var. jeny willy di sanırım. onu kullananlarda memnun olduğunu yazmıştı.
bimdeki ürünler konusunda. ona cesaret edemedim ama evy babyi merak ettim doğrusu.
kullanan birisinden denemek için almak lazım.
arabasini alin baride sende rahat et biraz kanguru ile tasimak zordur..
2 3 kere bile guzel valla benimki aksam 10 da yatiyor, sonra 12 bucukta kalkiyor mama yiyip yatiyor snra 4 te kalkiyor emzigi veriyorum bazen maamda yiyiyor sonra 6 da uyanip bi daha hic yatmiyor.
seninkide 2 kere kalkiyor zamanla hic kalkmadan sabaha kadar uyur bakalim ben o gunleri ne zman gorcem
2 3 kere bile guzel valla benimki aksam 10 da yatiyor, sonra 12 bucukta kalkiyor mama yiyip yatiyor snra 4 te kalkiyor emzigi veriyorum bazen maamda yiyiyor sonra 6 da uyanip bi daha hic yatmiyor.
seninkide 2 kere kalkiyor zamanla hic kalkmadan sabaha kadar uyur bakalim ben o gunleri ne zman gorcem
ben hijyenık pedını kullnmıdtım hıç begenmedımkızlae evy baby nin sitesini inceledim az önce.
bizim şikayetimiz olan bezlerin sert olması konusunda şöyle denmiş.
bezler incelip preslendikçe bezin kalitesi düşüyor.
ayrıca bezleri kremli. bu markayı kullanan bir tanıdık memnun olduğunu söylemişti.
denemek lazım.
biz dulu dıs kasımadan soldık çok devıyobenim oglaninda disleri kac aydir kasiniyo bi cikmadi.
surekli herseyi agzina aliyo emiyo ellerini ayaklarini filan emiyo ama cok tatli oluyor.
ben burda kullandigim bebek bezlerinden cok memnunum ne cisi sizdiriyo nede kakasini sirtina kadar geciriyo biz 5 numara kullaniyoruz.
bazı bebekler uykuya daha düşkün oluyor kızım sabah 10 a kadar uyuor
günaydın herkese ya bu diş çıkarmak ne zormuş benim gibi zorlanan varmı?
bende alıyım en iisi bioxin belki bnimde azalır Bafo eski bioxin mi kullanıyorsun yeni çıkanı mı. DErya zor olur taıman haklısın ama en azından kapının önune inin beş dakika falanlışsın yavaş yavaş
merhaba tatlımmerhaba melodıcım
bız aktıf bebek 3 kullanıyoruz ıslak bezde de huggıes natural kullanıyorum geen hafta carrefour dan 3 tanesını 7.90 a aldım
evet biran önce alıcam zor ama kızım bayılıyor kanguruya etrafı seyredip şebeklik yapıyor herkeze gülücükler saçıyor cadı
merhaba tatlım
aktıf bebeği merak ettim, deneyebilirim.
ıslak bez kullanmıyorum. dr. su ve pamuk dedi. ancak dışarı çıktığımızda huggies pamuk+su olanı kullanıyorum.
kanguru için erken değil mi?
bende tek başına araba ile çıkaramıyorum. evim yokuşta tek çıkarmam imkansız. yaza doğru kanguya koyarım. ben yeğenimi kanguyla çok rahat taşımıştım. (9 aylık)
benimki 7-8,30 arası yatıyor. gece bazen 1 bazen 2 kere kalkıp mama yiyor. sabah ise kalkışı 5 ile 6,30 arası değişiyor tam düzenli değil keyfine göre.
gündüzleri ise biraz daha uzun uyumaya başladı.
akşamları ben hiç ışık açmıyorum. odasında karanlıkta oluyoruz. yani perde açık dışarıdan gelen ışıkla duruyoruz. annem, kayınvaldem ititraz etti ama ben dinlemedim tabi.
akşam olunca gece uykusuna yatacağını öğrendi.
evet biran önce alıcam zor ama kızım bayılıyor kanguruya etrafı seyredip şebeklik yapıyor herkeze gülücükler saçıyor cadı
bazı bebekler uykuya daha düşkün oluyor kızım sabah 10 a kadar uyuor
benımkıde 7den sonra< ayakta
ben hijyenık pedını kullnmıdtım hıç begenmedım
biz dulu dıs kasımadan soldık çok devıyo
5mı ksç klıo yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?