2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bebekleriniz sabaha kadar hic uyanmada uyuyormu?
benimki gece 3 4 kere kalkiyor bide buyudukce uykusuda duzenli olur derlerdi

benimde öyleydi şimdi 2 kere kalkıyor bazen 1 uyanmadan emiyor bazen sadece su veriyorum tekrar uyuyor ek gıda verdiğim için susamış oluyor çünkü

havalar ısındı ama biz hala camdan bakmakla yetiniyoruz hala bebek arabası almadık kucakta kangurudada çok zor oluyor :84:

hic cikmadinizmi gezmeye filan? burada kis cok soguk olmasina ragmen ciktim bebek arabasi ile
simdi disarda yine kar yagiyo yazi hic gelmicekmi ne

benımkı de gece 2 kere falan sut ıcın uyanıyor bazen 3 kere oluyor

2 3 kere bile guzel valla benimki aksam 10 da yatiyor, sonra 12 bucukta kalkiyor mama yiyip yatiyor snra 4 te kalkiyor emzigi veriyorum bazen maamda yiyiyor sonra 6 da uyanip bi daha hic yatmiyor.

benimde öyleydi şimdi 2 kere kalkıyor bazen 1 uyanmadan emiyor bazen sadece su veriyorum tekrar uyuyor ek gıda verdiğim için susamış oluyor çünkü

seninkide 2 kere kalkiyor zamanla hic kalkmadan sabaha kadar uyur bakalim ben o gunleri ne zman gorcem

merhaba melodıcım

bız aktıf bebek 3 kullanıyoruz ıslak bezde de huggıes natural kullanıyorum geen hafta carrefour dan 3 tanesını 7.90 a aldım

benimki 7-8,30 arası yatıyor. gece bazen 1 bazen 2 kere kalkıp mama yiyor. sabah ise kalkışı 5 ile 6,30 arası değişiyor tam düzenli değil keyfine göre.
gündüzleri ise biraz daha uzun uyumaya başladı.
akşamları ben hiç ışık açmıyorum. odasında karanlıkta oluyoruz. yani perde açık dışarıdan gelen ışıkla duruyoruz. annem, kayınvaldem ititraz etti ama ben dinlemedim tabi.
akşam olunca gece uykusuna yatacağını öğrendi.

bazı bebekler uykuya daha düşkün oluyor kızım sabah 10 a kadar uyuor

benımkıde 7den sonra< ayakta

ben hijyenık pedını kullnmıdtım hıç begenmedım

benim oglaninda disleri kac aydir kasiniyo bi cikmadi.
surekli herseyi agzina aliyo emiyo ellerini ayaklarini filan emiyo ama cok tatli oluyor.
biz dulu dıs kasımadan soldık çok devıyo

ben burda kullandigim bebek bezlerinden cok memnunum ne cisi sizdiriyo nede kakasini sirtina kadar geciriyo biz 5 numara kullaniyoruz.

5mı ksç klıo yaw

bende alıyım en iisi bioxin belki bnimde azalır Bafo eski bioxin mi kullanıyorsun yeni çıkanı mı. DErya zor olur taıman haklısın ama en azından kapının önune inin beş dakika falanlışsın yavaş yavaş

bilmem ki eski mi yenı mı kısa bır sısesı var cok fena kokuyo

merhaba melodıcım

bız aktıf bebek 3 kullanıyoruz ıslak bezde de huggıes natural kullanıyorum geen hafta carrefour dan 3 tanesını 7.90 a aldım
merhaba tatlım
aktıf bebeği merak ettim, deneyebilirim.
ıslak bez kullanmıyorum. dr. su ve pamuk dedi. ancak dışarı çıktığımızda huggies pamuk+su olanı kullanıyorum.
evet biran önce alıcam zor ama kızım bayılıyor kanguruya etrafı seyredip şebeklik yapıyor herkeze gülücükler saçıyor cadı

kanguru için erken değil mi?
bende tek başına araba ile çıkaramıyorum. evim yokuşta tek çıkarmam imkansız. yaza doğru kanguya koyarım. ben yeğenimi kanguyla çok rahat taşımıştım. (9 aylık)

ben 20 gunluktan berı kanguru klullandım sımdı arabaya gectık
1 saatten fazla tutmak kemıklerı ıcın zararlı zaten

kevserde 10 da yatıp 7 de kalkıyor eskiden 2-3 kez kalkıp emip tekrar yatardı. Sonra 7-8 kereye çıktı ama 3 defa emiyordu yine15 gun falan böyle devam etti şimdi biraz daha düzelir gibi 4-5 defaya indi umarım eskı düzenimize döner çünkü uykusunu alamıyo bölük pörçük gündüzde 3dea yarım saat kırk dakıka arası uyuyor az gibi geliyor gece uykuuz kaldıgı için düzen oturtanlara Allah bozmasın çok zor oluyor

bende gece yatiirken sadece gece lambasini yakiyorum cok az isik saciyor. ve hic konusmuyorum sesimi duyup kalkmasin diye ama burda yazin gece 11 de filan aksam oluyor 1 saat sonra gunes aciyor o zaman ne yapcam bilmiyorum valla cocugun duzeni iice bozulcak.

evet biran önce alıcam zor ama kızım bayılıyor kanguruya etrafı seyredip şebeklik yapıyor herkeze gülücükler saçıyor cadı

kucaki her bebek cok seviyor

bazı bebekler uykuya daha düşkün oluyor kızım sabah 10 a kadar uyuor
masallah yaa darisi benim oglanin basina
benımkıde 7den sonra< ayakta

ben hijyenık pedını kullnmıdtım hıç begenmedım

biz dulu dıs kasımadan soldık çok devıyo

5mı ksç klıo yaw

valla su anki kilosunu bilmiyorum daha yeni 5 numaraya gectik 2 3gun oldu 4 numara cok sIkIyordu bacaklarini ondan 5 e gectim. 5 nisanda doktoru var akalim kac kilo olmus.

bizim yarın aşımız var,4.ay bacaktan ve koldan oluyordu galiba,öylemi kızlar.karma aşı bugüne kadar huysuzlanmadık bakalım şimdi ne olur,aşıdan aşıya farkedermi acaba:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…