2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cesaret edemiyorum bir kere molfix denedim pişman oldum en iyisi primadan vazgeçmemek aktif bebek 3 numara kullanıyoruz şuan

kızın kaç kilo canım?
ben merak ediyorum evy babyi.
bimde satılan bir marka var. jeny willy di sanırım. onu kullananlarda memnun olduğunu yazmıştı.
bimdeki ürünler konusunda. ona cesaret edemedim ama evy babyi merak ettim doğrusu.
kullanan birisinden denemek için almak lazım.

hiçbir fikrim yok banada bir arkadaşım yaptı cnm buarada nasılsın bebişin nasıl??

sağol canım yapan biri söyler herhalde.
iyiyim canım pzartesi işe başladım. akşama kadar oğluşumu özlüyorum.
bebiş iyi dün çok huysuzlanmış, beni özlüyor tabi.
senin bebiş nasıl?

şuan 8 kilo ben gece kaka yapmadığı için altını açmıyorum hiç uykusu bölünmesin diye oyüzden çiş geçer diye cesaret edemiyorum denemeye ablam bimdeki ürünü kullanıyor oğluna 1,5 yaşında onunki memnun ama gece oda prima kullanıyor sızdırmıyor çünkü

sağol canım yapan biri söyler herhalde.
iyiyim canım pzartesi işe başladım. akşama kadar oğluşumu özlüyorum.
bebiş iyi dün çok huysuzlanmış, beni özlüyor tabi.
senin bebiş nasıl?

biz iyiyiz çok şükür düzenimizi otutturduk Allah bozmasın

ayy benım fıstıgmda burası kalabalık olunca hissddıyo sankı konusmiym dıye huysuzluk yapyo

canim ayni lilypie sitesinden degisiyo.

ilk sayfadakinden dimi?

biz iyiyiz çok şükür düzenimizi otutturduk Allah bozmasın

benimkide 8 kiloya yakın. bende gece altını açmıyorum hiç. olmazsa gece prima kullanırım.
bizimkininde düzeni oturdu şükür. gündüzleri daha uzun uyuyor.
geceleride daha iyi.

slm kızlarrr nasılsınızz düzenlerini oturtanlar var darısı bize inş benim kızda akşam 4e kdr ne uyuduysa 4 dn gece üçe kadar ki uykular hep 10 ar dk oda zorakiii nasıl grcez düzene bilmiyom özellkle gece 3 olmadan uyumuyo akşam 11 de yatıp sabah kalkanlar var gece arada arada uyanıp memeyi alıyo geri uyuyolar..kızımda kansızlk var kan ilacı kullanıpta bebeği kabız olan varmı başlamaya korkuyom ilk 3 ay hep gaz sancısı olunca kabız olcak korkusu başladı pekmez veriyim 1 çay kaşığı diyorum ama bakalım varmı aranızda kullanan lütfen deneyimlerinizi paylaşın

havalar ısındı ama biz hala camdan bakmakla yetiniyoruz hala bebek arabası almadık kucakta kangurudada çok zor oluyor :84:

ayy benım saçlarımda çok dökülpyor kan ve hormon testi yzptrdm sonuçları aksam alıcaz bakalım normalmi acba bioxin faan kullans işe yararmı akıyo resmen dökülmüyoda

kizlar bebekleriniz sabaha kadar hic uyanmada uyuyormu?
benimki gece 3 4 kere kalkiyor bide buyudukce uykusuda duzenli olur derlerdi

benımde acaip akıyordu bıoxın kullanmaya başaladım suan o kaar dokulmuyo acaba bıoxınden mı yoksa dokulme mı durmaya basladı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…