2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben burda kullandigim bebek bezlerinden cok memnunum ne cisi sizdiriyo nede kakasini sirtina kadar geciriyo biz 5 numara kullaniyoruz.

UOTE=hazal87;18447065]iyiyim cnm sen nasilsin cimcimen nasil?[/QUOTE]
Bende iyiyim canım cimcimem biraz guysuz dişleri kasınıyo sanırım sureklı elş agzında vegeceleri çok fazlz uynıyor senın oasan nzsıl

benim oglaninda disleri kac aydir kasiniyo bi cikmadi.
surekli herseyi agzina aliyo emiyo ellerini ayaklarini filan emiyo ama cok tatli oluyor.

benim oglaninda disleri kac aydir kasiniyo bi cikmadi.
surekli herseyi agzina aliyo emiyo ellerini ayaklarini filan emiyo ama cok tatli oluyor.

Aynen ya kaç aydır kasınıyo aa çıkamadı bır turlu 15gündürde iyice zrttı ayy gerçekten çok tatlı oluyorlar nasıl göturuyorlar ayaklarını agızlarına ya gdrçı benımkı dahz göturmıyorda

kızlar saçların dökülmesi duruyor bir süre sonra.benimde çok dökülüyordu şimdi yavaşladı en azından eskisi gibi dökülmüyor.bez konusuna gelince canbebe kullanıyoruz 3 numara,en güzeli prima gibi geldi bana.uyu oynanın 3 numarasının bantları esnek değil onu beğenmedim 4 numarası nasıl acaba?

valla ya bi cikmadi ya, dis etleri bembeyaz olmus ama cikmadi daha.
valla bol bol video cekiyorum annem gile gostercem sonra.

benim saclarim da cok dokuluyor ya ne zaman duracak acaba oncedende dokuluyordu ama su gunlerde dahda cok artti.

kızlae evy baby nin sitesini inceledim az önce.
bizim şikayetimiz olan bezlerin sert olması konusunda şöyle denmiş.
bezler incelip preslendikçe bezin kalitesi düşüyor.
ayrıca bezleri kremli. bu markayı kullanan bir tanıdık memnun olduğunu söylemişti.
denemek lazım.

ben cesaret edemiyorum bir kere molfix denedim pişman oldum en iyisi primadan vazgeçmemek aktif bebek 3 numara kullanıyoruz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…