- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
bilmem ki eski mi yenı mı kısa bır sısesı var cok fena kokuyo
bizim yarın aşımız var,4.ay bacaktan ve koldan oluyordu galiba,öylemi kızlar.karma aşı bugüne kadar huysuzlanmadık bakalım şimdi ne olur,aşıdan aşıya farkedermi acaba:94:
insaalaah cnm vala esim cok sikayetci yastigim yatagim hep sac dolu oglumda tam ensede olan saclarimi bi cekiyor cok aciyor ya. cocugun heryerinden sacim cikiyor. bide ben kestirmeyi dusunuyorum artik yaa kisacik yaptircam
darısı başınızaoy mnasallah
henüz diş yok ama çok kaşıyor damaklarını diş kaşıyıcı elinden bırakmıyorcıktı mı dısı
dısı cıkan varmı
bende doğduğundan beri kanguru kullanıyorum çok seviyormerhaba tatlım
aktıf bebeği merak ettim, deneyebilirim.
ıslak bez kullanmıyorum. dr. su ve pamuk dedi. ancak dışarı çıktığımızda huggies pamuk+su olanı kullanıyorum.
kanguru için erken değil mi?
bende tek başına araba ile çıkaramıyorum. evim yokuşta tek çıkarmam imkansız. yaza doğru kanguya koyarım. ben yeğenimi kanguyla çok rahat taşımıştım. (9 aylık)
bizimde 5 nisanda asimiz var :18::18::18: tam evi tasima zamaninda umarim ates filan cikmaz ilk asida her iki bacagindanda asi olmustu ama hic ates filan olmamisti. insallah simdide olmaz :18::18::18:
cıktı mı dısı
dısı cıkan varmı
bizim yarın aşımız var,4.ay bacaktan ve koldan oluyordu galiba,öylemi kızlar.karma aşı bugüne kadar huysuzlanmadık bakalım şimdi ne olur,aşıdan aşıya farkedermi acaba:94:
benim kızın dişi çıktı şimdi ikincisi gelmeye başladı
selam kızlar ve güzel bebişleri
ay deli olcam tarih kısmını beceremedim offffffff!
niye olmadı bu hamilelik şeysi.
bilen biri yapıversin lütfen.
benim kızın dişi çıktı şimdi ikincisi gelmeye başladı
şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç bişeycik olmaz.
çok aceliciymiş bende sabırsızlanıyorum hergün kontrol ediyorum
kıyamam ben kuzucuklara yaaşimdiden geçmiş olsun ikiside bacaktan yapılıyor bizde ilk aşıdan etkilenmemiştik bu fena oldu dengemiz bozuldu 2 gün sonra düzeldi ama inşallah etkilenmez kuzucuk
eskiden altta hızlı cevap bölümü vardı ne oldu.zaten kısıtlı zamanda giriyoruz,birde bekliyoruz sayfa açmaya.ben geri istiyorum yaaaa:84:
diş konusunda bana benzemiş bende 2 aylıkken çıkarmışım, ilk dişi baya belirgin oldu ikincisi çıkmaya çalışıyor tabi ne bulsa ağzına götürüyor,birde iştahı çok kesildi dişten mi emin olamıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?