2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmem ki eski mi yenı mı kısa bır sısesı var cok fena kokuyo

Canım şısesı grilimi kırmızılımı bıde bende 2 tanet sulu dislık aldm ama agznda uzun sure tutamyr yada tam ıstdgı gıbi alamyor sınır oluyo senınkının markası şeklı ne

bizim yarın aşımız var,4.ay bacaktan ve koldan oluyordu galiba,öylemi kızlar.karma aşı bugüne kadar huysuzlanmadık bakalım şimdi ne olur,aşıdan aşıya farkedermi acaba:94:

bizimde 5 nisanda asimiz var :18::18::18: tam evi tasima zamaninda umarim ates filan cikmaz ilk asida her iki bacagindanda asi olmustu ama hic ates filan olmamisti. insallah simdide olmaz :18::18::18:

Son düzenleme:
ay deli olcam tarih kısmını beceremedim offffffff!
niye olmadı bu hamilelik şeysi.
bilen biri yapıversin lütfen.

Son düzenleme:
insaalaah cnm vala esim cok sikayetci yastigim yatagim hep sac dolu oglumda tam ensede olan saclarimi bi cekiyor cok aciyor ya. cocugun heryerinden sacim cikiyor. bide ben kestirmeyi dusunuyorum artik yaa kisacik yaptircam

benimde kızım çekiyor saçımı hoşunada gidiyor cadının

darısı başınıza
cıktı mı dısı

dısı cıkan varmı
henüz diş yok ama çok kaşıyor damaklarını diş kaşıyıcı elinden bırakmıyor
bende doğduğundan beri kanguru kullanıyorum çok seviyor

bizimde 5 nisanda asimiz var :18::18::18: tam evi tasima zamaninda umarim ates filan cikmaz ilk asida her iki bacagindanda asi olmustu ama hic ates filan olmamisti. insallah simdide olmaz :18::18::18:

şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç bişeycik olmaz.

eskiden altta hızlı cevap bölümü vardı ne oldu.zaten kısıtlı zamanda giriyoruz,birde bekliyoruz sayfa açmaya.ben geri istiyorum yaaaa:84:

bizim yarın aşımız var,4.ay bacaktan ve koldan oluyordu galiba,öylemi kızlar.karma aşı bugüne kadar huysuzlanmadık bakalım şimdi ne olur,aşıdan aşıya farkedermi acaba:94:

şimdiden geçmiş olsun ikiside bacaktan yapılıyor bizde ilk aşıdan etkilenmemiştik bu fena oldu dengemiz bozuldu 2 gün sonra düzeldi ama inşallah etkilenmez kuzucuk

ay deli olcam tarih kısmını beceremedim offffffff!
niye olmadı bu hamilelik şeysi.
bilen biri yapıversin lütfen.

melodicims en hamilelik tickerini yapmissin.
simdi liliypienin ilk sayfasini ac orda

Baby and Kids Birthday butayi tikla baby yazan bolumu yine tikla sagdaki tickere nextle,
ordan begendigin cetveli sec yine nextle, daha sonra begendigin bebe reminide sectikten sonra
baby`s age yazar alttaki selecte bas bebeginin dogdugu tarihi yaz nexledikten sonrada butaya nasil eklencegini biliyorsun zaten dimi?

umarim aciklaya bilmisimdir.

2 bacak canım aşılar
2.ay aşıları bizde de bi değişim yapmamıştı ama 4. ay aşılarından sonra 1 hafta huysuzluk yaptı

şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç bişeycik olmaz.

bizim 2 gün ateşimiz oldu

şimdiden geçmiş olsun ikiside bacaktan yapılıyor bizde ilk aşıdan etkilenmemiştik bu fena oldu dengemiz bozuldu 2 gün sonra düzeldi ama inşallah etkilenmez kuzucuk
kıyamam ben kuzucuklara yaaonların yerine bize yapsalar olurmu,onlara sütten geçer

Son düzenleme:
eskiden altta hızlı cevap bölümü vardı ne oldu.zaten kısıtlı zamanda giriyoruz,birde bekliyoruz sayfa açmaya.ben geri istiyorum yaaaa:84:

Canım ikiside baçaktan oluyor inşallah hafif atlatir. KArdelen çiçigi maşallah canım kızına

çok şeker ya iştahsızlık olur derler hep diş çıkarırken huysuzluk yaptımı çok ateş falan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…