- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
küçükbey fena ne uyuyo ne duruyo devamlı kucakta durucak sizinki nasıl
24 kasımda doğurdum canımmelodi sendemi30 kasımda doğurdun
mesainin bitmesine daha cok varmi sabret cnm doya doya sarilisin minik ogluna
24 kasımda doğurdum canım
var 6 da çıkıp 7 de ancak evde oluyorum. eve gidince sarlıyorum. önce seviniyor sonra mızırdanıyor.
şikayet ediyor sanki. onu bırakıp çalıştığım için çok üzülüyorum. ama mecburum!
melodi ve barays Allah kavuştursun kızlar işiniz zor bide melodi akşam 8de değilde 10 da uyutsanda dha fazla zaan geçirsen bebişinle gerçi kaçta çıkıyorsun işten bilmiyorum ama
24 kasımda doğurdum canım
var 6 da çıkıp 7 de ancak evde oluyorum. eve gidince sarlıyorum. önce seviniyor sonra mızırdanıyor.
şikayet ediyor sanki. onu bırakıp çalıştığım için çok üzülüyorum. ama mecburum!
sağlığı için mecburum çalışmaya. benim üzüerimden bakılıyor çünkü. eşimin sigortası yok ne yazık ki!
[hiç canını sıkma canım bebekler annesini güçlü görmek istermiş daha dün gazetede okudum ve çalışan annelerin çocukları gelecekte daha başarılı olurlarmış bebişin hep bu yaşta kalmıycak senden ne görürse onu yapıcak
ev işi misafir derken ben evin içinde çocuğuma hasret kalıyorum bende çalışıcam valla hiç değilse ekonomik özgürlüğümü geri kazanırım ayrıca çocuğumun geleceği için para biriktiririm. benim kayınvalide kayınpeder görümce elti derken bana bebeğime kuruş yokbıktım artık kızımıda alıp kaçmak istiyorum
haklsin sigortada olmadimi doktora bir suru para gidiyor dimi?
biz burda tek kurus odemiyoruz doktora bedavadan asi olup geliyoeuz ama 1 yasindan sonra para oderiz hehalde..
[
anliyorum seni onlar iy iolsa sorun olmuyor ama kotu oldularmi evin icndeki her saniye insanin omrunden omur goturuyor gerci benim bole bi sorunum yok ama beraber oturdugumuzu dusunemiyorum sinirden delirirdim herhalde.
bizde aynı evde oturmuyoruz ama 5 yıllık evliyim bir rahat bırakmadılar para para para dinleri imanları para bizi habire borca sokuyolar ev aldırttılar ben hamileyken kredi ödemeleri hadi evin içi yapıldı 15 milyar tutturdular biz bu evde oturmayız tatil köyüne gidicez haydi eşim orda ev tuttu 1 senelik kirasını verdi şimdide biz sıkılıyoruz orda sizin yanınıza gelicez bu en ufağı inanın doğumhaneye girerken şöyle bir dua ettim rabbim canımı al diye o hamileyken bana yaptıklarını hala üzerimden atamıyorum doğuma gidicem sabahın köründe saat kurdurttular menemen yaptırdılar zıkkımlandılar
ya anlatsam roman olur. biz seni bekleyemeyiz sıkıldık köye dönücez gidelim sezeryan ol çık dedi kayınvalidem daha zamanım var herşey normal tabiiki zamanında yaptım doğumumu şimdide diyolarki alalım biz bebeği biz de kalsın sende çalış vermem ben bebeğimi eğer eşim deseki gitsin annemlerle vallahi alıcaklar öldürürüm hepsini genede vermem bebeğimi
bizde aynı evde oturmuyoruz ama 5 yıllık evliyim bir rahat bırakmadılar para para para dinleri imanları para bizi habire borca sokuyolar ev aldırttılar ben hamileyken kredi ödemeleri hadi evin içi yapıldı 15 milyar tutturdular biz bu evde oturmayız tatil köyüne gidicez haydi eşim orda ev tuttu 1 senelik kirasını verdi şimdide biz sıkılıyoruz orda sizin yanınıza gelicez bu en ufağı inanın doğumhaneye girerken şöyle bir dua ettim rabbim canımı al diye o hamileyken bana yaptıklarını hala üzerimden atamıyorum doğuma gidicem sabahın köründe saat kurdurttular menemen yaptırdılar zıkkımlandılar
ya anlatsam roman olur. biz seni bekleyemeyiz sıkıldık köye dönücez gidelim sezeryan ol çık dedi kayınvalidem daha zamanım var herşey normal tabiiki zamanında yaptım doğumumu şimdide diyolarki alalım biz bebeği biz de kalsın sende çalış vermem ben bebeğimi eğer eşim deseki gitsin annemlerle vallahi alıcaklar öldürürüm hepsini genede vermem bebeğimi
ya inanmıyorum çıldırmış bunlar. doğum yapacak kadına menemen yaptırmak mı? şok oldum valla.
bebeğimi verecekmişsin tabi soğutsunlar senden amma çakallar!
ne kolay söylüyorlar. benimkide şiimdi bizde kalıyor oğluma bakmak için. yazın sıcakta tansiyonu çıkıyormuş burada duramazmış. benim iznim 1 ay kadar. 2 ayda alıp götürecekmiş oğlumu haftasonu gidip görecekmişim.. yol 5 saat. ben çocuğumu vermem dedim. fedakarlık yapıcakmışım. mümkünü yok vermem dedim eşime. napıcam bilmiyorum. önümüxdeki ayda 3 gün eve gideceklermiş. pazar gidip salı dönecekler, çocuk nolucak düşünmüyorlar. baktıracak kimsem yok. annemde kalp pili var yoruluyor bakerken, kalbi ağrıyor. benim izin almam zor. kafayı yicem.
Allah yardımcın olsun canım
anlayışsızlık düşüncesizlik yaptıkları çok belli stresini tahmin edebiliyorum
bu durumda eşinin tavrı çok önemli eşin sana sahip çıktıktan sonra ailesi sadece konuşmakla kalır
kızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz? ben 12 kilo verdim. 5-6 kilo fazlam var.
annemin teyzesinin kızındada var kalp pili evde cep teli kullanmak bile yasak benim annemde rahatsız inanın kadının karın zarı yırtılıyor ve bağırsaklar dışarı çıkıyo ama sadece bana o yardım ediyor. kayınvalidem 2 haftadır burda inanın 1 tabak bile taşımadı sürekli hizmet bekliyo çocuk ağlıyo o salonda koltukta uzanmış kucağına almıyo üstüne diyoki belim ağrıyo çocuğu mutfağa alıyorum bir yandan onu oyalıyıp bir yandanda yemeği yapıyorum kapı çalıyo eşimin gelme saatinde hemen fırlıyo kapıya sonrada mutfağa giriyo sanki bütün gün iş yapmış gibi oflanıp puflanıyo allah beni bunların şerrinden korusun rabbim
kızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz? ben 12 kilo verdim. 5-6 kilo fazlam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?