2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

malatya pütürge

çok üzüldüm

Allahım yazdıklarını okuyunca çıldırdım resmen o kaynananı benim elime verseler 7 gün 24 saat saçını başını yolsam

Canım ya cidden çok üzüldüm bu kadarda insafsız olmaz insan ya koskoca insalar yakışıyor mu birde ailenden maddi destek alıpda eişini alıştırma canım alsanda ev ihtiyacına onun alması gereken şeyler harcaa o zamn mecbur kalacaktır ailesine daha az versin size harcasın

Allah yardımcın olsun

kızlar artık herşeyi yemeye başladınız değil mi ben yiyorum biraz braz aa kuru fasulye nohut falan çok gaz yapar diye de çekiniyorum

kızlar çok güzel bir haber aldım kuzenim hamile oda kasım annesi olucak inşallah ama 2011biz yaşıtız çok yakınız birbirimize tüm okul hayatımız beraber geçti üniversite dahil çocuklarımızda öyle olsun istedik hep ama aynı tarihlerde hamile kalamadık ben kaldım o 1 yıl geriden geliyo şimdi kısmet böyleymiş çok mutluyum teyze oluyoruuuuum

allahım nasıl bir insan bu kadın ya!

kocanda çok yuhaf kendi çocuğu olacak gidip ev almış onlara pes valla.

13.5 kg aldm hepsi gitti ama baya göbegim var 4-5 kg daha verirsem ıyı olucak

benimde koca göbeğim var :)

inşallah gider!

çok üzüldüm vicdansızlar! sen iyi susmuşsun valla o çorbayı kafalarından aşağıya dökerdim.

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşalah!

kızlar artık herşeyi yemeye başladınız değil mi ben yiyorum biraz braz aa kuru fasulye nohut falan çok gaz yapar diye de çekiniyorum

ben herşeyi yiyorum cnm ewet kuru fasülye nohut bezelye çok gaz yapıyo ama sorun olmuyo artık eskisi gibi çok rahat gaz çıkartıyo bence mahrum etme kendini ye gitsin acayip süt yapar aynı zamanda

Canım Allah sağlıklı bir ğekilde kucağına almayı da nasıp etsın bizdw kuzenımle çok yakındık öyle olsun istedik ama o dah yeni evleniyor görümcemle aramızda 3ay vardı ama sevindik ama düşük yaptı şimdide 5 aylık hamıle ne güzel yaşıt olucakardı şimdi 9 ay olucak kısmet böyleymiş

aayy öyle mutluyum ki kendimi çok garip hissettim ya kendi hamileliğimi öğrendiğim gün geliyor aklıma müthiş heyecanlar yaşadık ilk bebekte mi yaşanır bu duygular acaba hepsindemi bilemiyorum

aayy öyle mutluyum ki kendimi çok garip hissettim ya kendi hamileliğimi öğrendiğim gün geliyor aklıma müthiş heyecanlar yaşadık ilk bebekte mi yaşanır bu duygular acaba hepsindemi bilemiyorum

Bence hepsinde yaşanır canım hepsinin yeri ayrı yaşanasa kim 2. Çocuğu yapmayı göze alır ki. Hımm o zaan hafta sonu yapıyım ben de kuru fasulye ne zmndr cnm istiyo her ne kadar anneminki gibi güzel olmasda idare edecegiz artık

birazucuz.com Bilgisayar, Laptop,Tabalet PC,Netbook,
kızlar bizim zamanımızda bu yokmuydu hiç aklıma gelmemişti,bilseydim alırdım

Vardı canım benım gördugum aynı zamana kayıt da ediyordu aa baya pahalıydı almamiştım ama içimde kalmistı hastanede doğum sancısı çekerken kalp atışlarını da dinliyorduk eşimde doğumuma girmişti videoya çekince kalp atışlarıda kaydoldu bazen dinliyorumda çok heycanlanıyorum hala

ben 51 kiloyla hamile kaldım 75 kilo oldum.şimdi 57 kiloyum,ama göbik duruyor sezeryanın kötülüğü bu işte

ben 51 kiloyla hamile kaldım 75 kilo oldum.şimdi 57 kiloyum,ama göbik duruyor sezeryanın kötülüğü bu işte

BEn normal doğum yaptım ama bendede baya göbek var sporsuz gitmiyce galiba mekik çekmemiz lazım tabi kendimize zaman ayırıcak fırsat bulabilirsek

yabangülüm baya kilo almışsın ama çok iyi vermişsin. hepimiz 5-6 kilo fazlalığı var. ben sabahları işe yürüyerek geliyorum 45 dk. akşamları otobüsle gidiyorum eve. benimde normal ama göbek duruyor. kıyafetlerim olmuyor dolabımda kaldı öylece. 1 pantolon bir elbiseye kaldım. kilo versem de eski kıyafetlerimi giysem

selam kıslarnasılsınız bakalımben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorumama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)

selam kıslarnasılsınız bakalımben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorumama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)

ozgulcum nasilsin cnm? nereye tasindin bende tasincam bu hafta cok isimi var cokk

4 haziranda geliyorum konyaya

ozgulcum nasilsin cnm? nereye tasindin bende tasincam bu hafta cok isimi var cokk

4 haziranda geliyorum konyaya

saol canımcım ii olmaya çalışıyorum:)realin oraya taşındım yeni otogara yakınbarış caddesinde yeni yapılan evler var ya oralarda,ooo süper valla kıs bekliom inşallah hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…