canım allah yardımcın olsun.. çok zor durum. .alah sabır versın sana.. hamıle kadına sabah sabah kahvaltı hazırlatmak mı inanamıyorum.. eşinin ailesi nerelı.. ne kadar görgusuz insanlar.. üzüldüm çok...((
bende de 5 kılo kaldı... takmıyorum onuda gıder nasıl olsa iki ay içinde
gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkırtuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun
kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye
gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkırtuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun
kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye
Allah yardımcın olsungene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkırtuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
annemin teyzesinin kızındada var kalp pili evde cep teli kullanmak bile yasak benim annemde rahatsız inanın kadının karın zarı yırtılıyor ve bağırsaklar dışarı çıkıyo ama sadece bana o yardım ediyor. kayınvalidem 2 haftadır burda inanın 1 tabak bile taşımadı sürekli hizmet bekliyo çocuk ağlıyo o salonda koltukta uzanmış kucağına almıyo üstüne diyoki belim ağrıyo çocuğu mutfağa alıyorum bir yandan onu oyalıyıp bir yandanda yemeği yapıyorum kapı çalıyo eşimin gelme saatinde hemen fırlıyo kapıya sonrada mutfağa giriyo sanki bütün gün iş yapmış gibi oflanıp puflanıyo allah beni bunların şerrinden korusun rabbim
eşim borçlardan kafayı yemek üzere kızımın bütün alışverişini annem yaptı odasınıda eşim dediki benden sadece 1 milyar çıkar dedi param yok dedi onuda üstünü kendi altın paramdan tamamlayıp ben aldım
1 milyar çıkar param yok diyen adam gitti ev aldı dünya kadar borca girdi ona da üzülmüyorum hiç birine hakkımı helal etmiyorum
13.5 kg aldm hepsi gitti ama baya göbegim var 4-5 kg daha verirsem ıyı olucak
canım allah yardımcın olsun.. çok zor durum. .alah sabır versın sana.. hamıle kadına sabah sabah kahvaltı hazırlatmak mı inanamıyorum.. eşinin ailesi nerelı.. ne kadar görgusuz insanlar.. üzüldüm çok...((
bende de 5 kılo kaldı... takmıyorum onuda gıder nasıl olsa iki ay içinde
kızlar çok güzel bir haber aldım kuzenim hamile oda kasım annesi olucak inşallah ama 2011biz yaşıtız çok yakınız birbirimize tüm okul hayatımız beraber geçti üniversite dahil çocuklarımızda öyle olsun istedik hep ama aynı tarihlerde hamile kalamadık ben kaldım o 1 yıl geriden geliyo şimdi kısmet böyleymiş çok mutluyum teyze oluyoruuuuum
kızlar artık herşeyi yemeye başladınız değil mi ben yiyorum biraz braz aa kuru fasulye nohut falan çok gaz yapar diye de çekiniyorum
kızlar çok güzel bir haber aldım kuzenim hamile oda kasım annesi olucak inşallah ama 2011biz yaşıtız çok yakınız birbirimize tüm okul hayatımız beraber geçti üniversite dahil çocuklarımızda öyle olsun istedik hep ama aynı tarihlerde hamile kalamadık ben kaldım o 1 yıl geriden geliyo şimdi kısmet böyleymiş çok mutluyum teyze oluyoruuuuum
aayy öyle mutluyum ki kendimi çok garip hissettim ya kendi hamileliğimi öğrendiğim gün geliyor aklıma müthiş heyecanlar yaşadık ilk bebekte mi yaşanır bu duygular acaba hepsindemi bilemiyorum
birazucuz.com Bilgisayar, Laptop,Tabalet PC,Netbook,
kızlar bizim zamanımızda bu yokmuydu hiç aklıma gelmemişti,bilseydim alırdım
ben 51 kiloyla hamile kaldım 75 kilo oldum.şimdi 57 kiloyum,ama göbik duruyor sezeryanın kötülüğü bu işte
selam kıslarnasılsınız bakalım ben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum ama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)
ozgulcum nasilsin cnm? nereye tasindin bende tasincam bu hafta cok isimi var cokk
4 haziranda geliyorum konyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?