git tabi ihmal etme bende yarın aşıya götürücem. ordaki ebeme sorarım. 17 sinde de oğlumu dr. götürünce dr. sorarım.
ay canım benim çok sağol bende 13 ünde gitcem aşımız var çünkü.kesinlikle sorucamm berabt oldumm
canım ameliyat nasıl oluyor bilgi veriri misin? kaç gün yatıyorsun, ağrı acı oluyor mu?
ben çalışıyorum ya ondan korkuyorum. sendeki ne durumdaydı.
ilk etapta eğer çok ileri değilse ameliyat önerilmiyor.
son 1 aya kadar hiç kabız olmadım şimdi çok fena.
melodi sendemi30 kasımda doğurdun
selam kıslarnasılsınız bakalım ben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum ama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)
gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkırtuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun
kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye
bız iyiyiz cnm sen nasılsın. Oğluşun nasıl.hayırlı olsun evin güle güle oturun.kızlar kendinize ii bakın kızım mızmızlanıyo hepinize ii akşamlar
saol canımcım ii olmaya çalışıyorum:)realin oraya taşındım yeni otogara yakınbarış caddesinde yeni yapılan evler var ya oralarda,ooo süper valla kıs bekliom inşallah hadi bakalım
canım benim yagene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkırtuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun
kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye
sen atlattin bu tasinma olayini sira bende
insallah cnm benim hayirlisi ile bi geliyim gorusuruz insaallah...
kızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz? ben 12 kilo verdim. 5-6 kilo fazlam var.
selam kızlar nasılsınız
kv mevzusu geçmiş okudum da inanamadımokuduklarıma valla biraz dişinizi gösterin ezdirmeyin kendinizi derim şimdi bebelerde oldu kendimizi ezdirirsek bebeklerimizi nasıl koruycaz değilmi
benim cadı kv de daha kızımı görmeye gelmedi 3 yıl evvel gelip azıma edip gitmişti ee tabi bende onu vden kovmuştum o günden beride görmüyordum zatı şahanelerini ama eşim gidiyor tabi sevgili anneciğine sonra işte bebek oldu demiş gel gör o da olmaz siz beni o evden kovdunuz gelmem demiş aman bende çoookkkkk üzüldüm kahroldum gelmezsen gelme sanki seni isteyen var velhasıl ona götürcekmişiz bebişi haa ben ilk önce olmaz dedim göndermem çocuğu deli kadına dedim sonra eşime karın göndermiyor değilmi demiş ayy kıçımın kenarrıına bakknese uzatmıyım binlira para vermiş eşime bebek için ve banada bilezik almış hangi dağda kurt öldüyse sinir şey parayı gördük ama henüz bileziği göremedik sanırım bebeği görmeden vermicek eşim götürmek istiyo ben de gidicem tabi ne kadar da küs olsam çocum için o meymenetsizin suratına katlanıcam ve bileziğimide alıp gelicem ne düğünde ne nişanda nede evimiz için bir iğne almış değil sevgili kv onun için şaşkınımbana bilezik almış allah allah bakalım görücez eger yalansada bida göremez bebişi delüüü ayyyy ne kadar dolmuşum bende ya şu topicte olmasa kime anlatır insan böle herşeyii ohhh be içim açıldı
bu arada 3 gündür kahve leke geliyo hala nolcek bilmem kesilmezse yada kırmızı kan gelmezse dr yoli görüniyi bana gene bir doğum kadın vücudunu ne kadar çok etkiliyor ya eskiden millet arka arkaya naıl doğuruyormuş hayret içindeim valla
aynen canım dar kıyafetler giyemeyiz,önümüz yaz.BEn normal doğum yaptım ama bendede baya göbek var sporsuz gitmiyce galiba mekik çekmemiz lazım tabi kendimize zaman ayırıcak fırsat bulabilirsek
evet doğumla 16 kilo gitti,diğeri bana kalmıştı ama oda gidiyor zayıflamak istemiyorum pantolon giyemiyorum yoksa.basen yokk zayıflayınca oda gidiyor.yabangülüm baya kilo almışsın ama çok iyi vermişsin. hepimiz 5-6 kilo fazlalığı var. ben sabahları işe yürüyerek geliyorum 45 dk. akşamları otobüsle gidiyorum eve. benimde normal ama göbek duruyor. kıyafetlerim olmuyor dolabımda kaldı öylece. 1 pantolon bir elbiseye kaldım. kilo versem de eski kıyafetlerimi giysem
ben 1,75 boyundayım 50 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ama ben kilo vermek istemiyorum karnım dümdüz oldu özgülgülece nin dediği gibi iskelet gibi oldum ben kilo almak istiyorum ya yıllardır yapmadığım şey kalmadı kilo almak için inanın kilo vermek isteyen kadar kilo almak isteyende çok
arkadaşlar ben hem spor eğitmeniyim hemde evliyken okudum diplomayı aldım anasınıfı öğretmeniyim size tavsiye mekik çekmek kolay gibi görünsede tehlikeli bir harekettir göbek gidicek derken belinizden olmayın
özlemezmiyim hepinizi özledim vallaBeni de özlendin mi beni de:)
Merhaba,
Ben hamileyken çok çektim hemeroid ve fissürden:s acillik oldum 2 kez.Doğum sonrası iyice mahfolmuştum ve doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldum.Lütfen ilerletmeden doktora git.Kocakarı ilaçlarıyla geçmez onlarla uğraşma sakın.
hayirli olsun canim bende 15 agustosta gidiyorum 12 eylülde geri dönüyorum kismet olursainsanin evi gibi yok dimi?
bende 4 haziranda gitcem turkiyeye annemin yanina 2 ay filan durcam
masallah canim bizimkininde eli sürekli agzinda tükürükleri akiyor bekliyoruz heralde yakinda bizimkininde cikarbenim kızın dişi çıktı şimdi ikincisi gelmeye başladı
canim senin isinde zormus allah kolaylik versinya inanmıyorum çıldırmış bunlar. doğum yapacak kadına menemen yaptırmak mı? şok oldum valla.
bebeğimi verecekmişsin tabi soğutsunlar senden amma çakallar!
ne kolay söylüyorlar. benimkide şiimdi bizde kalıyor oğluma bakmak için. yazın sıcakta tansiyonu çıkıyormuş burada duramazmış. benim iznim 1 ay kadar. 2 ayda alıp götürecekmiş oğlumu haftasonu gidip görecekmişim.. yol 5 saat. ben çocuğumu vermem dedim. fedakarlık yapıcakmışım. mümkünü yok vermem dedim eşime. napıcam bilmiyorum. önümüxdeki ayda 3 gün eve gideceklermiş. pazar gidip salı dönecekler, çocuk nolucak düşünmüyorlar. baktıracak kimsem yok. annemde kalp pili var yoruluyor bakerken, kalbi ağrıyor. benim izin almam zor. kafayı yicem.
ben 59 kilo ile hamile kaldim doguma 76 ile gittim simdi 62kiloyum göbek bendede varkızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz? ben 12 kilo verdim. 5-6 kilo fazlam var.
malatya pütürge[/QUOT
selam kıslarnasılsınız bakalım ben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum ama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)
güle güle otur canim yeni evinde
Haklısın canım herkes kendnde olmayanı istor gercekten sende çok zayıfmssn daha vermezsn insallah.maşallah canım ewlyken okumak zor çocukla daha da zor olucak bende dondrdm ama bitiremıycem gıbı gelıyor. Mekik çekmenin üüf noktzsı fzan varmı yada göbek eritmek için önerdiğin birşeyler
atusaprenses Allah yardımcın olsun.eşinle nasıl evlendiniz çok merak ettim.Senin sevginden çok emin herhalde ki böyle davranıyor.Ailesine tepki göstersen ne der, ailesinin yanında mı senin yanında mı olur?Eğer senin yanında olursa tepkini muhakkak ortaya koy bence.Ömür geçmez böyle.annemden biliyorum çöktü kadın.Bütün hesapları ahirete bırakmamak lazım bizazını da burda soralım...Gerçi biz ne dersek diyelim ne senin (sakin biriysen)kişiliğini değiştirebiliriz ne de onların biraz sağduyulu ve vicdanlı davranasını sağlayabiliriz.Ya kafana takma umursamaz ol yada vur masaya elini ses gelsin.Gerçi kayınpederin bile edepsizmiş gerisini düşünemiyorum ben...daha kötü şeyler yaşayabilirsin .Ne diyelim Allah görüyor.Çok üzüldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?