2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buralardayız canım
maaşallah 5,5 aylık olmuşsun bebiş nasıl?

evet canım ya olduk çok şükür
bebişde iyi olmaya çalışıyor dişle uğraşıyoruz onun sıkıntısı var
ilk dişimiz çıktı şimdi 2. ye uğraşıyor
ek gıdayla uğraşıyoruz derken
işimiz baya zorlaştı allah bu günlerimizi aratmasın
sen nasılsın senin bebiş nasıl

ben burada plastık oyuncak hakkında fikrimi belirttim.. ancak sız konu hakkında konuşmak yerıne, konuyu teyed geçtiniz.. ben hala plastıgın iyi olmadıgını savunuyorum.. bu tezımın haklı olduguna inanıyorum.. ve bebegımı uzun bır sure uzak tutmaya çalişacagımı, agzına alma dönemı geçıncınceye buna devam edecegımı belırttım.. ancak sız bunu konuşmak yerıne neden konuyu buralara çektınız anlayamadım.. ve hala ahşap oyuncagın daha saglıklı oldugunu tekrar söyluyorum.. isteyen istedıgını alır.. ve özgur bır forumda dogal olarak fıkrımı paylaştım.. ancak sız bunu neden anlamak istemedınız.. anlayamadıgınız daha dogrusu..

bir insan alkol alsaydım aydın fikirli oluyor olcaktım dimi düşüncesine sahipse o insanın aşağılık duygusunu anlamamak elde değil.yazık...

hayırdır aso noluyor kuzum
ben gelmeyeli buralara nolmuş

kısa bir imla klavuzu:

doğru yanlış
kompleks komplex
teğet teyet
kauçuk kavçuk
tepecik tepeçik
alüminyum alimyyum

bir insan alkol alsaydım aydın fikirli oluyor olcaktım dimi düşüncesine sahipse o insanın aşağılık duygusunu anlamamak elde değil.yazık...

kendı fıkırlerınız dışındakılere saldıgan tutum sergıleyıp dar görüşlu oldugunuzu belli edıyorsunuz..
önce düşüncelere hoş göru ile yaklaşmayı ögren.. aydın düşünceli olsaydın sözlerımı çarpıtmaya çalişmazdın ...... düşüncemı çürütemedıgın için çarpıtıyorsun..

kimse fikrini savunmana karşı değil doğrudur herkezin bazı savunduğu şeyler var kimi pazardan oyuncak alır kimi markalı kimi tahta
ama sen direk reklam yapmışsın deyince yanlış oldu kasım anneleri oyuncak topiğine bakarsan herkez kullnadığı ve memnun kaldığı oyuncağı belirtmiş kimi peluş kimi plastik burda 1 senedir beraberiz ve hamile kaldığımız ilk günden beri ne aldık ne yaptık konuştuk burda ama kimse reklam yapmadı

yaran mı var gocundun?üstüne niye alındın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…