buralardayız canım
maaşallah 5,5 aylık olmuşsun bebiş nasıl?
bir insan alkol alsaydım aydın fikirli oluyor olcaktım dimi düşüncesine sahipse o insanın aşağılık duygusunu anlamamak elde değil.yazık...
bir insan alkol alsaydım aydın fikirli oluyor olcaktım dimi düşüncesine sahipse o insanın aşağılık duygusunu anlamamak elde değil.yazık...
canım bahçeyle ilgilenmezsen ayrık ot denilen kötü otlar çıkar.:)hayırdır aso noluyor kuzum
ben gelmeyeli buralara nolmuş
kısa bir imla klavuzu:
doğru yanlış
kompleks komplex
teğet teyet
kauçuk kavçuk
tepecik tepeçik
alüminyum alimyyum
ben burada plastık oyuncak hakkında fikrimi belirttim.. ancak sız konu hakkında konuşmak yerıne, konuyu teyed geçtiniz.. ben hala plastıgın iyi olmadıgını savunuyorum.. bu tezımın haklı olduguna inanıyorum.. ve bebegımı uzun bır sure uzak tutmaya çalişacagımı, agzına alma dönemı geçıncınceye buna devam edecegımı belırttım.. ancak sız bunu konuşmak yerıne neden konuyu buralara çektınız anlayamadım.. ve hala ahşap oyuncagın daha saglıklı oldugunu tekrar söyluyorum.. isteyen istedıgını alır.. ve özgur bır forumda dogal olarak fıkrımı paylaştım.. ancak sız bunu neden anlamak istemedınız.. anlayamadıgınız daha dogrusu..
yaran mı var gocundun?üstüne niye alındın kikendı fıkırlerınız dışındakılere saldıgan tutum sergıleyıp dar görüşlu oldugunuzu belli edıyorsunuz..
önce düşüncelere hoş göru ile yaklaşmayı ögren.. aydın düşünceli olsaydın sözlerımı çarpıtmaya çalişmazdın ...... düşüncemı çürütemedıgın için çarpıtıyorsun..
yaran mı var gocundun?üstüne niye alındın ki
eğlendin dimi çok komik:)allahıma şükürler olsun kendimi seviyorum:)
eğlendin dimi çok komik:)allahıma şükürler olsun kendimi seviyorum:)
canım bahçeyle ilgilenmezsen ayrık ot denilen kötü otlar çıkar.:)
ooooo topic yıkılıyo, şenlik var demek bende kusur kalmim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?