canım üzme kendini ek gıda sabır işi.
muhallebiyi mamaların pişirilen lezzetler var ondan vermeyi dene.
bibronu ittiriyor demişsin. ittirince biraz sonra almıyormu. benimki ağzından çıkarıp bakıyor eliyle çekiyor sonra tekrar alıyor.
bence üzme kendini. bırak ne kadar istiyorsa o kadar yesin.
sana kahvaltı tarifi yazdım ek gıdalara.
kızlar bakıcıdan haber geldi, olumlu yarın başlıyor. umarım iyi olur.
sadece perşembe günleri saat 14,30 ve 16,30 arası 2 saat oğlumu getirebilir miyim dedi. oğlu o gün spora gidiyormuş. 2 saat kalacak uslu bir çocuk evde yalnız bırakamıyorum dedi. bende tamam ama eğer hasta filan olursa okuldan geldiğinde sende eve gidersin dedim. hastalık bulaşmasın diye. annemde evde olacağı için ne yapıyor rapor gelir. benim için dua edin sorun çıkmasın artık!
ek gıdaya başlamaya son 2 gun
korkuyorum ya kızr yazdıklarınızdan
Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!oyuncak seçiminde ise en baştan savundugum şey bebegıme plastık içeriklı oyuncak almamaktı, ve şu anda almıyorum.. yerıne ahşap oyuncak tercıh edıyorum...
belkı guvenılır markalar üretıyor oyuncakları ancak plastık hepsi... plastıgın ham maddesi atık petroldur.. ve plastıgın içne ne kadar dogal oldugu söylensede kımyasal içeren boyalar var.. ve atık plastıkten bıle cınde ip üretmeyı başardılar.. kı, bunu oyuncaklara koymaları çok normal.. ve bu dönemde kızımın bunları agzına sokmasına sonuna kadar karşıyım.. evet tum markalar çın de üretım yapıyor.. çın guvenılır degil ki.. bebek maması ürettiler içinde plastık çıktı.. bundan iki sene önce hatrılarasanız.. ve siz avrupaya gönderilen kalıte ile bıze gönderilen kalıtenın aynı olduguna inanıyormusunuz.?.. ben inanmıyorum.. en azından ahşap daha iyi gelıyor bana..
Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!
Yok hayatım biz ve milyonlarca anne baba bilinçsiz çocuğumuza inatla kanserojen alıyoruzbende kaliteli markalar alıyorum(fısher prıce,playskool gibi)bunlarda kansorejen madde olduğunu sanmıyorum aldığı ödüller var dünya çapında
canım sıkıldı ya...oğlumun kaksında azıcık kan vardı....offffffff
muz yapmış olabilirmi akşam kabak havuç çorbası imişti ama onu 1 haftadır iiyor...
bende yediklerimi düşünüyorum....off offf....
ya kızlar moralım cok bozuk.çokmu takıntılıyım acaba anlamadım.yemek konusunu asamıyorum ne zaman ne vercem sasırdım.ıcım sıkılıyo patlamak uzereyım.zaten emmıyo sagarak verıyorum.sımdıde bıberonu ıtmeye basladı.meyve sebze falan verıyorum eee buseferde anne sutu cok az almıs oluyo kafayı yıycem gercekten ne yapcagımnı sasırdım dr.a anlatıyorum bı sabah,bı aksam anne sutu alıyo sadece dıyorum ee yogurt ve muhallebıde yıyo ama dıyo.bıde yanı o ne yapsın benımkı yemedıkten sonra..muhallebı ıcınde anne sutuyle yapılanı vercektım ne guzel hanımefendı begenmedı yemıyo hep tukuruyo..annemlere soyluyorum cocuk tok demekkı dıyolar offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ya herkes cok rahat yada ben sorunluyum
ben doktora sormuştum 100cc ile 10 cc arası olabilir demişti..bişey yediridğimde mutlaka arkasından su veriyorum ben...
ek gıdaya başlamaya son 2 gun
korkuyorum ya kızr yazdıklarınızdan
Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!
aso ne bu siddet bu celal
aynen öyle kızlar.Sabit fikirli insanlara çok kızıyorumcnm kan ilacı kullannıyorsa o yapabiliyor...bizim öyle olmuştu...istersen bi doktorunu ara ben aradım içim öyle rahatlamıştı insan çok korkuyoo.....
herkes çok biliyo zaten canım insan kafaya taktımı kalıyoo öyle anne sütü alsın istiyorum ama kilo alamıyoo ek gıdaya başladık malum inş düzelir bebişin cnm..
bende şimdi verdim zorla veriyorum napcam bilmiyorum.10 cc içti yoğurt yedirmiştim.doktorumuza sormaya unutmuşum bi ara arayıp sorcam şimdilik dediğin gibi yapcam her ek gıda verdiğimde veriyim...saol cnm
bafa biz ek gıdaya başlayalı 2 gün oldu günde 5-6 kez kaka yapardık şimdi yok keçi kakası gibi bişey yaptıonun mızmızlığı var bizde de...inş kolay alışır ek gıdalara
bende artık hiç dikkat etmiyorum biraz herşeye alışsın..yakında işede başlıycam benim gibi dikkat eden olmayacak alışsın sağlıklı sağlıksız herşeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?