2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canım bakayım sımdı.hayır bıberonu ıtıyo ve bıdaha almıyo 3-4 satte bır yıyo oda canı ne kadar ısterse genelde az istıyo

canım çook sevindim inş..iyi bi kadındır sende rahat edersin tabi bebişte:))

Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!

bende kaliteli markalar alıyorum(fısher prıce,playskool gibi)bunlarda kansorejen madde olduğunu sanmıyorum aldığı ödüller var dünya çapında

cnm kan ilacı kullannıyorsa o yapabiliyor...bizim öyle olmuştu...istersen bi doktorunu ara ben aradım içim öyle rahatlamıştı insan çok korkuyoo.....

herkes çok biliyo zaten canım insan kafaya taktımı kalıyoo öyle anne sütü alsın istiyorum ama kilo alamıyoo ek gıdaya başladık malum inş düzelir bebişin cnm..

ben doktora sormuştum 100cc ile 10 cc arası olabilir demişti..bişey yediridğimde mutlaka arkasından su veriyorum ben...

bende şimdi verdim zorla veriyorum napcam bilmiyorum.10 cc içti yoğurt yedirmiştim.doktorumuza sormaya unutmuşum bi ara arayıp sorcam şimdilik dediğin gibi yapcam her ek gıda verdiğimde veriyim...saol cnm

ek gıdaya başlamaya son 2 gun

korkuyorum ya kızr yazdıklarınızdan

bafa biz ek gıdaya başlayalı 2 gün oldu günde 5-6 kez kaka yapardık şimdi yok keçi kakası gibi bişey yaptıonun mızmızlığı var bizde de...inş kolay alışır ek gıdalara

bende artık hiç dikkat etmiyorum biraz herşeye alışsın..yakında işede başlıycam benim gibi dikkat eden olmayacak alışsın sağlıklı sağlıksız herşeye..

ayni konu yuzunden ben de genelde birileriyle tartisirken buluyorum kendimi. biberon olarak avent kullaniyorum. kullandigim ilk biberon chicco anti kolik cam biberondu. imran gazdan catliyordu ilk aylarda. aventle farkedilir boyutta azalma oldu. aventle cocugun gegirme sesi bile degisti. daha sessiz gegirmeye basladi yavrum :)
aventin cam biberonu yok, sut saklama kaplari bile plastik. ama % 0 bpa yaziyor kocaman. tescilli bir marka.
ki cam biberonun ucundaki emzigi de cam degil plastik yani.
pazar mali olmaz, bilinen kendini kanitlamis bir marka alirsin olur biter. kacis yok. kullandigimiz sular da plastik sislerde satirliyor malesef.

Son düzenleme:
aso ne bu siddet bu celal

aynen öyle kızlar.Sabit fikirli insanlara çok kızıyorum

selam kızlar bugün yine yağmur var dışarı çıkcaktık kuzumla gene evde pinekledik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…