2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen yaaa bende baktım oyuncaklara, dedim melisa ben bunun 1 tanesini bile alamadıkmigrosta çınkırak vardı 19 tl,bi paket bez eder diye almadık:2:ben kendim örüyorum kızıma onları daha çok seviyor:79:

çok geçmiş olsun canım benim

canım çok geçmiş olsun (

aynen yaaa bende baktım oyuncaklara, dedim melisa ben bunun 1 tanesini bile alamadıkmigrosta çınkırak vardı 19 tl,bi paket bez eder diye almadık:2:ben kendim örüyorum kızıma onları daha çok seviyor:79:

bu kadın beri çok gerdi iki gündür alamıyorsun alamazsın bütçene uygun olanı alırsın böyle saçmalamaya gerek yok ki kimse bu bana pahalı geldi dedin diye seni küçümsemezde kaldı ki biz yeri geldi manevi sıkıntılarımızın yanında maddi sıkıntılarımızıda konuştuk birbirimize her konuda destek olduk böyle bir lavuk insanın bütün sinirlerini bozuyor yok teferruatlıymışta psikolojisini bozarmışta pahalı alamam de kes kesisini dimi ama

ahh canım çok geçmiş olsun
çok şükür birşey olmamış çok dikkat etmek lazım artık kıpır kıpırlar
eşinde düşünememiştir yazık:26:
Allah korumuş

teşekür ederim canım,ana kucağında düştü 2 defa emniyet kemerini taksaydı düşmezdi.ihmalde var dediğin gibi artık kalkmaya çalışıyorlar yattığı yerde.allahım esirgesin yavrularımızı

saolun kızlar yanık kötü bişey allah vermesin çok dikkatli olmak lazım.ben melisa çay bard.uzanınca eline değdiriyorum bi daha uzanmasın diye.gerçi daha küçük oldukları için bilmezlerde

ufak tefek kazalar başladı Allah beterinden kousun benimkide kafayı sürekli bir yerlere başlıyor her seferinde içim gidiyor ama yapacak birşey yok sehpaları falan kaldırdım ama ne yaparsan yap oluyor işte salonda yemek masası var gidip onun ayaklarını buluyor koltuk kenarlarına çarpıyor hepsinide kaldıraramamki böyle böyle öğrenecekler bu emeklemeyen hali ilk yürüdüğü anları düşünemiyorum bile

İyi geceler hanımlar
Kadınlar kulübünde tartışmak yasak,barış ve seviyeli bol muhabbet esastır ! Hepinizi öpüyorum

Yabangülüm geçmiş olsun canım

bafo özelden mesaj attım cnm sana ulaştı mı?

yyo tekrar atsana cnm

bu arada sayfalar ne kadar ilerlemiş yaw

hemra arkadaş da stres yaratmıs sanırım ama uzun zamandır biraradayız arkadaşım hıc gerek yok boyle ıgnelı sozlere ...hepimizn amacı ortak burda üzmeyelim biririmizi

allah kolaylık versin ne diyim bizimkisi yerinde sayıyor şimdilik sürünmeye başlamadı erken sanırım:44:
İyi geceler hanımlar
Kadınlar kulübünde tartışmak yasak,barış ve seviyeli bol muhabbet esastır ! Hepinizi öpüyorum

Yabangülüm geçmiş olsun canım
teşekür ederim canım

tekrar attım cnm....

Topiğimiz ne hale gelmiş,ne hale getirilmiş...Sakin olalım kızlar,tahriklere kapılmayalım..Muhabbetlere devam,boşverin gereksiz tartışmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…