sen iyimisin ya plastikten bilmem neden uzak tutacakmış ağzınıda bantla o zaman daha emeklemeyen kızımı yerinde tutamıyorum parkeleri yalamaya başladı bile halıların üzerinide bir güzel temizliyor eliyle diliyle :) dürüst ol kısaca de ki ben propun bloğunu okudum oradaki oyuncakları alacak imkanım olmadığı için aşağılık kompleksine girdim ne diyeceğimi şaşırdım burda herkes birbirini çok iyi tanır neyin ne olduğunu bilir karakter analizleri yapmaya çalışıp kendini daha fazla aşağılık duruma düşürme bence
selam arkadaşlar nasılsınız?eşim bu gün kızımı yaktıkahvaltı hazırladım dedim sen melisaya bak ben bi duş alayım.tek başına olunca yapamıyorum.daha kafamı şampuanladım melisa ağlamaya başladı,dedim niye ağlıyor yaktım diyince bornozu taktım üstüme kafamda sular sıza sıza çıktım.melisa çay istemiş, eşimde mutfağa gitmiş bardak getirip melisaya çay vermek için.ana kucağının üstündeydi emniyet kemerinide takmamış, melisa düşmüş sofraya ayağı bardağa değmiş sıçramış allahtan.ama bacağıyla ayağı kızarmıştı bana nasıl bakıp ağlıyordu içim bana yapıştı.çok şükür geçti hemen çorabını çıkarmış eşim,bide üşümesin diye 2 kat giydirmiştim ondanda ucuz atlattık.
selam arkadaşlar nasılsınız?eşim bu gün kızımı yaktıkahvaltı hazırladım dedim sen melisaya bak ben bi duş alayım.tek başına olunca yapamıyorum.daha kafamı şampuanladım melisa ağlamaya başladı,dedim niye ağlıyor yaktım diyince bornozu taktım üstüme kafamda sular sıza sıza çıktım.melisa çay istemiş, eşimde mutfağa gitmiş bardak getirip melisaya çay vermek için.ana kucağının üstündeydi emniyet kemerinide takmamış, melisa düşmüş sofraya ayağı bardağa değmiş sıçramış allahtan.ama bacağıyla ayağı kızarmıştı bana nasıl bakıp ağlıyordu içim bana yapıştı.çok şükür geçti hemen çorabını çıkarmış eşim,bide üşümesin diye 2 kat giydirmiştim ondanda ucuz atlattık.
elbette ben aslında yılan istemiştim kocam kalktı kedi getirdi napıyım
şaka dimi bu bende kaplumbağa istedim eşim almadı.a bi taktım kaplumbağada kaplumbağa diye sonra bakımı zor dedilerde unuttum.
aynen yaaa bende baktım oyuncaklara, dedim melisa ben bunun 1 tanesini bile alamadıkmigrosta çınkırak vardı 19 tl,bi paket bez eder diye almadık:2:ben kendim örüyorum kızıma onları daha çok seviyor:79:
çok geçmiş olsun canım benim
canım çok geçmiş olsun(
ahh canım çok geçmiş olsun
çok şükür birşey olmamış çok dikkat etmek lazım artık kıpır kıpırlar
eşinde düşünememiştir yazık:26:
Allah korumuş
saolun kızlar yanık kötü bişey allah vermesin çok dikkatli olmak lazım.ben melisa çay bard.uzanınca eline değdiriyorum bi daha uzanmasın diye.gerçi daha küçük oldukları için bilmezlerde
bafo özelden mesaj attım cnm sana ulaştı mı?
şaka dimi bu bende kaplumbağa istedim eşim almadı.a bi taktım kaplumbağada kaplumbağa diye sonra bakımı zor dedilerde unuttum.
yav hayvanlara nasıl bakıyorsunuz ben fırsat bulup bir tane balığa bakamadım garibim öldü gitti
allah kolaylık versin ne diyim bizimkisi yerinde sayıyor şimdilik sürünmeye başlamadı erken sanırım:44:ufak tefek kazalar başladı Allah beterinden kousun benimkide kafayı sürekli bir yerlere başlıyor her seferinde içim gidiyor ama yapacak birşey yok sehpaları falan kaldırdım ama ne yaparsan yap oluyor işte salonda yemek masası var gidip onun ayaklarını buluyor koltuk kenarlarına çarpıyor hepsinide kaldıraramamki böyle böyle öğrenecekler bu emeklemeyen hali ilk yürüdüğü anları düşünemiyorum bile
teşekür ederim canımİyi geceler hanımlar
Kadınlar kulübünde tartışmak yasak,barış ve seviyeli bol muhabbet esastır ! Hepinizi öpüyorum
Yabangülüm geçmiş olsun canım
yyo tekrar atsana cnm
bu arada sayfalar ne kadar ilerlemiş yaw
hemra arkadaş da stres yaratmıs sanırım ama uzun zamandır biraradayız arkadaşım hıc gerek yok boyle ıgnelı sozlere ...hepimizn amacı ortak burda üzmeyelim biririmizi
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?