2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok hayatım biz ve milyonlarca anne baba bilinçsiz çocuğumuza inatla kanserojen alıyoruz

bızım evımızde her şey plastık degil, ama sızde galıba her şey plastık ayrıca odun kavramını açmak gerekırse, meşe, cevız, kayın, gurgen olarak gruplara ayrılır.. genelde ev akseuarları cam, ahsap ve metaldır.. ayrıca sız orada benım belirttigim ayrıntıyı okumamişsiniz.. ben herşeyi agzına alma dönemı geçinceye kadar uzak tutacagımı yazmiştim.. ayrıca kızım sandalye ayagını kemırırken bakacak halım yok. ve bisikletler plastıkten degil, metal ve alimıyyum dan yapılır.. sadece aksesuarları plastık yada kavcuktur.. o zamandan agzına bısıkleti sokacak halı yok galıba.. milyonlarca kişi alıyor olabilir ama ben almak zorunda degilim.. asıl sabıt fikirli olan sızsınız.. ve ahsap oyuncakların daha kalıtelı olduguda bilinen konu.. her anne baba çocugu için en iyisini yapmak ister..
sen fazla aşşagılık koplexsıne kapılmışşın.. sankı burada ezıklıgınızı ve özguven eksıkliğinizi gızlemeye çalişiyorsunuz... ve herkes sızın gıbı düşünmek zorunda mı?.. sizin dogru kabul ettıklerınızı, kabullenmek zorunda mı?..
ben fıkrımı belirttim ama fazla komplex yapmışşın..

Son düzenleme:
ve ben mumkun oldugu kadar plastık ten uzak durmaya çalişiyorum.. bu benım tercıhım .... plastık urun almamaya gayret edıyorum.... tercıhlerim anlaşılan bırılerını çok rahatsız etmiş :)))

ek gıdaya başlamaya son 2 gun

korkuyorum ya kızr yazdıklarınızdan

korkma bafocum yaa. her bebek sorun yaşıyacak diye bişey yok. bizim sorunsuz oldu ek gıdaya geçişimiz çok şükür.

sütten olduğunu sanmıyorum. cildin kuru olması ve sürtünme tetikliyormuş. yanaklarında ve kulağında var. cildiyeciye de gittik biz. kortizonlu krem verdi o da. krem geçiriyor bırakınca tekrar oluyor. bıktım 2 aydır kortizonlu krem kullanmaktan krem kullanmazsam iltihaplanıyor. öff yaa yazık kuzuma.

bizimki biraz ileri seviyede sanırım. bişey sürmezsem yayılıyor çünkü. yazın yandık sıcakta.

Kompleks mi şaka mısın sen:) kompleks yazmayı öğren ilk önce.Gördüğüm kadarıyla derin eziklik duygularına sahip bir kişiliksin.Ben senin gibilerle tartışacak kişilikte biri değilim.Vakit harcamaya,kelimelere tüketmeye değmez çünkü.Çok komiksin ya akşam akşam beni güldürdün:))))))))

ve ben mumkun oldugu kadar plastık ten uzak durmaya çalişiyorum.. bu benım tercıhım .... plastık urun almamaya gayret edıyorum.... tercıhlerim anlaşılan bırılerını çok rahatsız etmiş :)))
Seni tanımayız etmeyiz ki kaldı ki tercihlerin bizi hiç ilgilendirmez.Burası açık bir alan ve herkes düşüncelerini yazmak konusunda özgür.Seviyeni keşke bu kadar düşürmeseydin:)

her kese gunaydin dun doktora gittik kizimin boyu 68 kilosu 7.500 Nazar masallah bebisime
masallah canim kizina
melodi Allah yardımcın olsun zor valla...

günaydın anneler:)
size bişey sorcam bebişlere ek gıda başlayanlar anne sütü de devam edenler ne kadar su veriyorsunuz?
ben günde bes alti kasik veriyorum
canim cok sevindim gözün aydin insallah bu hep kalici olur
sagol canım bakayım sımdı.hayır bıberonu ıtıyo ve bıdaha almıyo 3-4 satte bır yıyo oda canı ne kadar ısterse genelde az istıyo
ben hep uyurken biberonu veriyorum uyku sersemi yiyor sende öyle yap istersen

Seni tanımayız etmeyiz ki kaldı ki tercihlerin bizi hiç ilgilendirmez.Burası açık bir alan ve herkes düşüncelerini yazmak konusunda özgür.Seviyeni keşke bu kadar düşürmeseydin:)

sen gulmeye devam et..

evet özgurce yazdım düşüncemı ama senın sevıyen kaldırmadı.. :))) hahahahaha

ben senı muhatap almadım.. sen benım düşüncemı muhatap aldıgını unutma :)))

ufak eleştiriyi bile anlamayacak kadar basıt düşuncelı oldugun bellı oluyor.. gülüşlerin arkasında saklamaya çalişma

hemra arkadaşım
topiğe yeni gelmişsin hoşgelmişsin
amaaaa hamileliğin ilk gününden beri biz burdayız çok şeyler paylaştık,
çok şükür düne kadarda çok ciddi tartışmamız olmadı. Seviyeyi düşürmek hiç hoş değil.
Biz seviyeli insanlarız bizi herkes bilir

yooo gerekirse bozarız :))))))

iyi akşamlar hanımlar
nerelerdesiniz bu aralar kimseleri bulamıyorum
herkes bebeğiyle uğraşıyor tabi benim gibi

bir insan alkol alsaydım aydın fikirli oluyor olcaktım dimi düşüncesine sahipse o insanın aşağılık duygusunu anlamamak elde değil.yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…