Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!
Yok hayatım biz ve milyonlarca anne baba bilinçsiz çocuğumuza inatla kanserojen alıyoruz
ek gıdaya başlamaya son 2 gun
korkuyorum ya kızr yazdıklarınızdan
Benim oğlumda var. Bir türlü geçmiyor. Bugün yine cildiyeye gideceğiz. Sizin bebeğinizin neresinde çıkıyor? Benim oğlumun ilk yanağında çıkmıştı. Şimdiçenesinde ve ağız kenarlarında var. Süttende mi oluyor bilmiyorum.
slm anneler...
bızde de var.. ve geçmiyor ancak ilk gunlere nazaran daha az oldu.. nemlı hava iyi geliyor onun farkına vardım.. arada bır hematen suruyorum.. yuzu kuruyor çunkü.. özellıkle banyodan sonra çok bellı oluyor şampuan vs kullanmamaya çalişiyorum yuzune banyo yapmadan önce zeytınyagı sürüyorum.. ozaman banyodan çıkınca daha az oluyor.. bogazında ise çok az var.. inşallah zamanla geçer diye beklıyorum.. iki yaşına kadar geçermiş..
Kompleks mi şaka mısın sen:) kompleks yazmayı öğren ilk önce.Gördüğüm kadarıyla derin eziklik duygularına sahip bir kişiliksin.Ben senin gibilerle tartışacak kişilikte biri değilim.Vakit harcamaya,kelimelere tüketmeye değmez çünkü.Çok komiksin ya akşam akşam beni güldürdün:))))))))bızım evımızde her şey plastık degil, ama sızde galıba her şey plastıkayrıca odun kavramını açmak gerekırse, meşe, cevız, kayın, gurgen olarak gruplara ayrılır.. genelde ev akseuarları cam, ahsap ve metaldır.. ayrıca sız orada benım belirttigim ayrıntıyı okumamişsiniz.. ben herşeyi agzına alma dönemı geçinceye kadar uzak tutacagımı yazmiştim.. ayrıca kızım sandalye ayagını kemırırken bakacak halım yok. ve bisikletler plastıkten degil, metal ve alimıyyum dan yapılır.. sadece aksesuarları plastık yada kavcuktur.. o zamandan agzına bısıkleti sokacak halı yok galıba.. milyonlarca kişi alıyor olabilir ama ben almak zorunda degilim.. asıl sabıt fikirli olan sızsınız.. ve ahsap oyuncakların daha kalıtelı olduguda bilinen konu.. her anne baba çocugu için en iyisini yapmak ister..
sen fazla aşşagılık koplexsıne kapılmışşın.. sankı burada ezıklıgınızı ve özguven eksıkliğinizi gızlemeye çalişiyorsunuz... ve herkes sızın gıbı düşünmek zorunda mı?.. sizin dogru kabul ettıklerınızı, kabullenmek zorunda mı?..
ben fıkrımı belirttim ama fazla komplex yapmışşın..
Ne de güzel söylemiş:)Hay ağzına sağlık:)Alçak yerde tepecik kendini dağ zanneder diye bir söz okudum :) Ne kadar doğru söylemiş amcam yaaaaa
Seni tanımayız etmeyiz ki kaldı ki tercihlerin bizi hiç ilgilendirmez.Burası açık bir alan ve herkes düşüncelerini yazmak konusunda özgür.Seviyeni keşke bu kadar düşürmeseydin:)ve ben mumkun oldugu kadar plastık ten uzak durmaya çalişiyorum.. bu benım tercıhım .... plastık urun almamaya gayret edıyorum.... tercıhlerim anlaşılan bırılerını çok rahatsız etmiş :)))
masallah canim kizinaher kese gunaydin dun doktora gittik kizimin boyu 68 kilosu 7.500 Nazar masallah bebisime
ben günde bes alti kasik veriyorummelodi Allah yardımcın olsun zor valla...
günaydın anneler:)
size bişey sorcam bebişlere ek gıda başlayanlar anne sütü de devam edenler ne kadar su veriyorsunuz?
canim cok sevindim gözün aydin insallah bu hep kalici olurkızlar bakıcıdan haber geldi, olumlu yarın başlıyor. umarım iyi olur.
sadece perşembe günleri saat 14,30 ve 16,30 arası 2 saat oğlumu getirebilir miyim dedi. oğlu o gün spora gidiyormuş. 2 saat kalacak uslu bir çocuk evde yalnız bırakamıyorum dedi. bende tamam ama eğer hasta filan olursa okuldan geldiğinde sende eve gidersin dedim. hastalık bulaşmasın diye. annemde evde olacağı için ne yapıyor rapor gelir. benim için dua edin sorun çıkmasın artık!
ben hep uyurken biberonu veriyorum uyku sersemi yiyor sende öyle yap istersensagol canım bakayım sımdı.hayır bıberonu ıtıyo ve bıdaha almıyo 3-4 satte bır yıyo oda canı ne kadar ısterse genelde az istıyo
Seni tanımayız etmeyiz ki kaldı ki tercihlerin bizi hiç ilgilendirmez.Burası açık bir alan ve herkes düşüncelerini yazmak konusunda özgür.Seviyeni keşke bu kadar düşürmeseydin:)
Alçak yerde tepecik kendini dağ zanneder diye bir söz okudum :) Ne kadar doğru söylemiş amcam yaaaaa
galıba sen tepeçık kadar da olamadın galıba
hemra arkadaşım
topiğe yeni gelmişsin hoşgelmişsin
amaaaa hamileliğin ilk gününden beri biz burdayız çok şeyler paylaştık,
çok şükür düne kadarda çok ciddi tartışmamız olmadı. Seviyeyi düşürmek hiç hoş değil.
Biz seviyeli insanlarız bizi herkes bilir
yooo gerekirse bozarız :))))))
iyi akşamlar hanımlar
nerelerdesiniz bu aralar kimseleri bulamıyorum
herkes bebeğiyle uğraşıyor tabi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?