selam arkadaşlar nasılsınız?eşim bu gün kızımı yaktıkahvaltı hazırladım dedim sen melisaya bak ben bi duş alayım.tek başına olunca yapamıyorum.daha kafamı şampuanladım melisa ağlamaya başladı,dedim niye ağlıyor yaktım diyince bornozu taktım üstüme kafamda sular sıza sıza çıktım.melisa çay istemiş, eşimde mutfağa gitmiş bardak getirip melisaya çay vermek için.ana kucağının üstündeydi emniyet kemerinide takmamış, melisa düşmüş sofraya ayağı bardağa değmiş sıçramış allahtan.ama bacağıyla ayağı kızarmıştı bana nasıl bakıp ağlıyordu içim bana yapıştı.çok şükür geçti hemen çorabını çıkarmış eşim,bide üşümesin diye 2 kat giydirmiştim ondanda ucuz atlattık.
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?
yo valla şaka diil piton ve boğa yılanlarına hastayım sarı beyaz derililer tercihim yılan dedinmi akan sular durur bunun yanında iguana ve tarantula allahım hepsi benim olsssuuuunnn
bugun erkencıyım nassınız
selam arkadaşlar nasılsınız?eşim bu gün kızımı yaktıkahvaltı hazırladım dedim sen melisaya bak ben bi duş alayım.tek başına olunca yapamıyorum.daha kafamı şampuanladım melisa ağlamaya başladı,dedim niye ağlıyor yaktım diyince bornozu taktım üstüme kafamda sular sıza sıza çıktım.melisa çay istemiş, eşimde mutfağa gitmiş bardak getirip melisaya çay vermek için.ana kucağının üstündeydi emniyet kemerinide takmamış, melisa düşmüş sofraya ayağı bardağa değmiş sıçramış allahtan.ama bacağıyla ayağı kızarmıştı bana nasıl bakıp ağlıyordu içim bana yapıştı.çok şükür geçti hemen çorabını çıkarmış eşim,bide üşümesin diye 2 kat giydirmiştim ondanda ucuz atlattık.
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?
kızlar bakıcıdan haber geldi, olumlu yarın başlıyor. umarım iyi olur.
sadece perşembe günleri saat 14,30 ve 16,30 arası 2 saat oğlumu getirebilir miyim dedi. oğlu o gün spora gidiyormuş. 2 saat kalacak uslu bir çocuk evde yalnız bırakamıyorum dedi. bende tamam ama eğer hasta filan olursa okuldan geldiğinde sende eve gidersin dedim. hastalık bulaşmasın diye. annemde evde olacağı için ne yapıyor rapor gelir. benim için dua edin sorun çıkmasın artık!
günaydın kızlar!
yine topiğimize nazar değmiş.
maşşalah diyelim boncuklarımızı takalım nazarlar gitsin.
bu hafta resmen dizi gibi geçiyor.
bugün bakıcı gelecekti ya arıyorum telefonu kapalı.
bakayım dedim gitmiş mi? evimde de telefon yok. cep var diye bağlatmadık.
annem cep kullanamıyor. gerildim resmen.
günaydın anneler.........
kocama kızdım çooooook...sağlık ocağında kontrolü var kilo boy ölçümü için ama ben gitmekten yoruldum kardeşimle git dedim gitmiyormuş illaki bende olcambende sinirlendim gitmiyorum.............
Melodi topiğe girince geçmiş sayfaları okuyup, tam birşeyler yazacakken oğlum uyanıyor. Hep okuyup çıkmak durumunda kaldığım için sizi tanıyor gibiyim. Bakıcı bulmanıza sevindim. Ama en önemlisi eşiniz size çok yardımcı oluyor. Ben henüz işe başlamadım. Başlayınca neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Benim eşim biraz ehl-i keyf. Temizlik yaparken yardım etmediği gibi bir de dağınık. Ben de en azından ev temiz olmasa bile şöyle biraz derli toplu olsun istiyorum. Ev dağınıkken şartellerim atıyor.Bir de 13 yaşında oğlum var. Onun da sbs sınavı var. İlgilenmem lazım. 13 sene sonra kardeşi oldu onun için de kolay değil. Gerçi çok seviyor kardeşini ama yine de ilgi, alakayı maxımum seviyede tutmaya çalışıyorum. Bakalım neler olacak. Kadınlık zor şey.
günaydın kızlar!
yine topiğimize nazar değmiş.
maşşalah diyelim boncuklarımızı takalım nazarlar gitsin.
bu hafta resmen dizi gibi geçiyor.
bugün bakıcı gelecekti ya arıyorum telefonu kapalı.
bakayım dedim gitmiş mi? evimde de telefon yok. cep var diye bağlatmadık.
annem cep kullanamıyor. gerildim resmen.
maşallahhhhhh oğluşunacanim cok gecmis olsun artik cok dikkat etmek lazim allahtanki birsey olmamis
valla benimkini yere birakiyorum iki dakka icinde koydugum yerde bulamiyorum odanin diger ucunda oluyor emekleme gibide degil arka arka yan yan birseyler yapip yuvarlaniyor ama cok tatli oluyor
canim önce alt dis cikar eski bir yöntem ama cok ise yariyor ben kizimdada öyle yapmistim ya cay kasigini yada cay bardagini yavasca damagina degdir dis cok az cikmissa bile cit cit diye ses geliyor ordan anlarsin
yo valla şaka diil piton ve boğa yılanlarına hastayım sarı beyaz derililer tercihim yılan dedinmi akan sular durur bunun yanında iguana ve tarantula allahım hepsi benim olsssuuuunnn
sanki sadece benim çocuğum kendisinin değilisyanları oynuyorum...........
Üzülme, erkekler bizim kadar duyarlı değiller.
bende isyanlardayım merak etmeyin herkes aynı galiba
eşime veriyorum 1 saat bile dayanamıyor
dün akşam yıkadık eşimle deli etti beni
daha 1 gün eşime bırakıpda dışarı çıkamadım
ama 1 gün yapıcam akşama kadar baksın bakalım napıcak
tam gözün aydın diye yazıcaktım bu mesajını gördüm inşallah bi sorun yoktur gelmiştir bakıcıda telefonunu açmayı unutmuştur gerilmemek mümkünmü allah kolaylık versin
bende çok gerginim bugün benimde kızıma annem bakıyo yazmıştım belki hatırlarsın annemin memlekete gitmesi gerekiyo bir hafta kayınvalidem ve görümcem gelicekti kızıma bakmaya kayınvalidem biraz yaşlı yanlız bakamıyo ne yazıkki görümceminde işleri varmış gelemiyomuş bende yani başladım işe ne yapıcam şimdi izinde alamam ortada kaldım böyle işte dünden beri ağlıyorum
bende isyanlardayım merak etmeyin herkes aynı galiba
eşime veriyorum 1 saat bile dayanamıyor
dün akşam yıkadık eşimle deli etti beni
daha 1 gün eşime bırakıpda dışarı çıkamadım
ama 1 gün yapıcam akşama kadar baksın bakalım napıcak
selam anneler
dün carrefourdan bez aldım kampanya var haberiniz olsun.
ben no:4+ olandan aldım 120 tane 39tl (karton kolide)(aktif bebek)
aktif bebek normal paketlerde ise bez alınca 4 tl geri yükleniyor, bugün son olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?