2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. Artık kıpır kıpırlar.

çok geçmiş olsun canım. allah korumuş. artık çok dikkat etmek gerekiyor.
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?

benimkini yatakta yüzüstü koyunca elleri üzerinde kalkıp çabalanıyor. yere koysam sürüncek gibi. haftasonu odasında deneyim bakalım.

melisa çay istemiş nasıl yani bebeklerimiz her gördükleri şeye atlıyorlar zaten merak ediyorlar hem küçücük bebeğe çay mı verilir eşine çok kızdım daha ciddi de yakabilirdi kendini allah korusun lütfen dikkatli olun hepimiz olalım...

sevindim canım...

günaydın kızlar!
yine topiğimize nazar değmiş.
maşşalah diyelim boncuklarımızı takalım nazarlar gitsin.

bu hafta resmen dizi gibi geçiyor.
bugün bakıcı gelecekti ya arıyorum telefonu kapalı.
bakayım dedim gitmiş mi? evimde de telefon yok. cep var diye bağlatmadık.
annem cep kullanamıyor. gerildim resmen.

günaydın anneler.........

kocama kızdım çooooook...sağlık ocağında kontrolü var kilo boy ölçümü için ama ben gitmekten yoruldum kardeşimle git dedim gitmiyormuş illaki bende olcambende sinirlendim gitmiyorum.............

Melodi topiğe girince geçmiş sayfaları okuyup, tam birşeyler yazacakken oğlum uyanıyor. Hep okuyup çıkmak durumunda kaldığım için sizi tanıyor gibiyim. Bakıcı bulmanıza sevindim. Ama en önemlisi eşiniz size çok yardımcı oluyor. Ben henüz işe başlamadım. Başlayınca neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Benim eşim biraz ehl-i keyf. Temizlik yaparken yardım etmediği gibi bir de dağınık. Ben de en azından ev temiz olmasa bile şöyle biraz derli toplu olsun istiyorum. Ev dağınıkken şartellerim atıyor. Bir de 13 yaşında oğlum var. Onun da sbs sınavı var. İlgilenmem lazım. 13 sene sonra kardeşi oldu onun için de kolay değil. Gerçi çok seviyor kardeşini ama yine de ilgi, alakayı maxımum seviyede tutmaya çalışıyorum. Bakalım neler olacak. Kadınlık zor şey.

yabangülüm geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

sanki sadece benim çocuğum kendisinin değilisyanları oynuyorum...........

şükür yardım ediyor. etmese halim duman valla. seninde işin zor canım.
tek başına hangisine yetişeceksin?
ne zaman iş başı yapacaksın!

yabanım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla

şükür yardım ediyor. etmese halim duman valla. seninde işin zor canım.
tek başına hangisine yetişeceksin?
ne zaman iş başı yapacaksın!

Temmuz sonu gibi başlarım. Bebişim uyandı. Ben kaçar. Bu arada topik ismim çok itici farkındayım. İsmim ÖZLEM. By.

tam gözün aydın diye yazıcaktım bu mesajını gördüm inşallah bi sorun yoktur gelmiştir bakıcıda telefonunu açmayı unutmuştur gerilmemek mümkünmü allah kolaylık versin

bende çok gerginim bugün benimde kızıma annem bakıyo yazmıştım belki hatırlarsın annemin memlekete gitmesi gerekiyo bir hafta kayınvalidem ve görümcem gelicekti kızıma bakmaya kayınvalidem biraz yaşlı yanlız bakamıyo ne yazıkki görümceminde işleri varmış gelemiyomuş bende yani başladım işe ne yapıcam şimdi izinde alamam ortada kaldım böyle işte dünden beri ağlıyorum

maşallahhhhhh oğluşuna

Üzülme, erkekler bizim kadar duyarlı değiller.

bende isyanlardayım merak etmeyin herkes aynı galiba
eşime veriyorum 1 saat bile dayanamıyor
dün akşam yıkadık eşimle deli etti beni
daha 1 gün eşime bırakıpda dışarı çıkamadım
ama 1 gün yapıcam akşama kadar baksın bakalım napıcak

selam anneler

dün carrefourdan bez aldım kampanya var haberiniz olsun.

ben no:4+ olandan aldım 120 tane 39tl (karton kolide)(aktif bebek)
aktif bebek normal paketlerde ise bez alınca 4 tl geri yükleniyor, bugün son olabilir....

Yapamazsın. Akşama kadar hayatta dayanamazsın. Aklın bebeğinde kalır rahat edemezsin. (Kendimden biliyorum.) Boşyere dememişler Cennet Anaların ayağının altındadır diye. Anneyiz biz.

Çok tatlılar yaaa. Benimki emerken maymun gibi kafasını kaşıyor. Bir de buzdolabının üzerindeki yapıştırdığımız o şeyler var ya onlara bayılıyor. Baka baka bitiremiyor. Mutluluktan gözleri parlıyor. Az önce nasıl becerdiyse çarşafına dolanmış.Şebek oğlum benim.

yok canım unutmamış. eve dahi gelmemiş. şimdi başka birilerine bakıyorum.
hay allahım annen sonra gitse olmaz mı? seni çok iyi anlıyorum. eşinin bakma şansı yok mu?

1 gün olmasa bile birkaç saat baksın. sende çık dolaş hava al.

sağol canım ama carrefour şehrin öbür ucunda. expresi de uzak.
bana hiç yaramıyor bu market.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…