2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?

oğlum oyun halısını seriyorum yuvalanıyo geri geri gidiyo şimdilik bakalım daha emeklemedi sürünmedi daha görmedim....dönerken 1-2 kez kafasını vurdu...sonra yumuşak birşey daha koydum oyun halısının altına ama o gene halısından çıkıp kafasını vurdusonra bir baktım alıştı artık kafasını dönerken vurmamak için dikkatli davranıyoo...düşe kalka öğrendi yavrum

ay canım benim yaaa kıyamam

ne güzel ya bebeler sürünmeye başlamış benimki dönüyor ama henüz sürünmüyor hatta ben oturtuyorum o popoyu kaydırıyor oturmak istemiyor bakalım ne zaman oturacak bugün hep mızmız ağlamaklı ne oluyor bu çocuğa tam 3 defa uyutup yatağına koydum uyandı yine uyuttum bakalım ne kadar sürecek dişmi çıkarıcak acaba diyorum bakıyorum damaklarında diş namına bişi yok aslında bakamıyorum baktırmıyo nasıl bakcam ben bunun damağına bide alt mı üstmü çıkar önce acaba?

bende bakıyorum ama diş namına bişey göremedim...pzt kontrolümüz vardı doktor üst sol ve bir alttan diş çıkaracak dedi ama 2 haftaya kadar da çıkmaz daha vakti varmış oğlumun:)
doktoruna bir göster derim:)bu dönemde gene gaz sorunu tekrar edebiliyormuş doktorum bizi uyardı....

canim cok gecmis olsun artik cok dikkat etmek lazim allahtanki birsey olmamis
valla benimkini yere birakiyorum iki dakka icinde koydugum yerde bulamiyorum odanin diger ucunda oluyor emekleme gibide degil arka arka yan yan birseyler yapip yuvarlaniyor ama cok tatli oluyor

canim önce alt dis cikar eski bir yöntem ama cok ise yariyor ben kizimdada öyle yapmistim ya cay kasigini yada cay bardagini yavasca damagina degdir dis cok az cikmissa bile cit cit diye ses geliyor ordan anlarsin

naılsınız annişler...
bizim aşıdan sonra gece ateşimiz 38 oldu fitil verdik...

kiz prop gelmessin gelmessin bi geldinmide ortaligi yikarsin
napiyon deli kari demir nasil oglum iki hafta sonra sünnet oluyor siz ne alemdesiniz
bende 10 mayısta ettiricem allah yardımcımız olsun korku da var
nasip canım belki daha iyisi gelir
allah yardımcınız olsun valla parası olmayan çocuk yapma hakkı yok mu
aynen boşverrr.yinede dua et sakin ben evde kadın halile baş edemyrm
bende hamilelğimde dedim kilolu olsun kızdan çok çektim bunun kilosu ii ama hastalanıyor

Aynı şey bizde de var gece yatağına yatırıyorum ağlamaya başlıyor.Kucağıma alınca susuyor.. Nesi var anlamadım..Alttan sağ taraftaki damğında kızarıklık ve işikinlik var.Ya diş çıkacak yada eliyle incitti..Hayırlısı..

günaydın annişler
neler olmuş ya bi uğramadık kıyamet kopmuş:)))
umut ta yuvarlanmaya başladı tutamıyorum o önden ben arkadan yuvarlanıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…