Sürünüyor benimkiler..
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?
oğlum oyun halısını seriyorum yuvalanıyo geri geri gidiyo şimdilik bakalım daha emeklemedi sürünmedi daha görmedim....dönerken 1-2 kez kafasını vurdu...sonra yumuşak birşey daha koydum oyun halısının altına ama o gene halısından çıkıp kafasını vurdusonra bir baktım alıştı artık kafasını dönerken vurmamak için dikkatli davranıyoo ...düşe kalka öğrendi yavrum
Hem de nasıl..Ama birbirlerini de bilinçsizce incitiyolar..Saç çekmeler,birbirinin ellerini yemeler falan..maşallahsenin işin daha zor evin ortasında iki tane birden ne tatlı oluyorlardır
ne zamn başladılar?
bebeği sürünen varmı arkadaşlar?
ne güzel ya bebeler sürünmeye başlamış benimki dönüyor ama henüz sürünmüyor hatta ben oturtuyorum o popoyu kaydırıyor oturmak istemiyor bakalım ne zaman oturacak bugün hep mızmız ağlamaklı ne oluyor bu çocuğa tam 3 defa uyutup yatağına koydum uyandı yine uyuttum bakalım ne kadar sürecek dişmi çıkarıcak acaba diyorum bakıyorum damaklarında diş namına bişi yok aslında bakamıyorum baktırmıyo nasıl bakcam ben bunun damağına bide alt mı üstmü çıkar önce acaba?
canim cok gecmis olsun artik cok dikkat etmek lazim allahtanki birsey olmamisselam arkadaşlar nasılsınız?eşim bu gün kızımı yaktıkahvaltı hazırladım dedim sen melisaya bak ben bi duş alayım.tek başına olunca yapamıyorum.daha kafamı şampuanladım melisa ağlamaya başladı,dedim niye ağlıyor yaktım diyince bornozu taktım üstüme kafamda sular sıza sıza çıktım.melisa çay istemiş, eşimde mutfağa gitmiş bardak getirip melisaya çay vermek için.ana kucağının üstündeydi emniyet kemerinide takmamış, melisa düşmüş sofraya ayağı bardağa değmiş sıçramış allahtan.ama bacağıyla ayağı kızarmıştı bana nasıl bakıp ağlıyordu içim bana yapıştı.çok şükür geçti hemen çorabını çıkarmış eşim,bide üşümesin diye 2 kat giydirmiştim ondanda ucuz atlattık.
valla benimkini yere birakiyorum iki dakka icinde koydugum yerde bulamiyorum odanin diger ucunda oluyor emekleme gibide degil arka arka yan yan birseyler yapip yuvarlaniyor ama cok tatli oluyorbebeği sürünen varmı arkadaşlar?
ne güzel ya bebeler sürünmeye başlamış benimki dönüyor ama henüz sürünmüyor hatta ben oturtuyorum o popoyu kaydırıyor oturmak istemiyor bakalım ne zaman oturacak bugün hep mızmız ağlamaklı ne oluyor bu çocuğa tam 3 defa uyutup yatağına koydum uyandı yine uyuttum bakalım ne kadar sürecek dişmi çıkarıcak acaba diyorum bakıyorum damaklarında diş namına bişi yok aslında bakamıyorum baktırmıyo nasıl bakcam ben bunun damağına bide alt mı üstmü çıkar önce acaba?
bencede tartışmak yasaklanmalı bari sanal ortamda olmasın dimiİyi geceler hanımlar
Kadınlar kulübünde tartışmak yasak,barış ve seviyeli bol muhabbet esastır ! Hepinizi öpüyorum
Yabangülüm geçmiş olsun canım
şaka dimi bu bende kaplumbağa istedim eşim almadı.a bi taktım kaplumbağada kaplumbağa diye sonra bakımı zor dedilerde unuttum.
yo valla şaka diil piton ve boğa yılanlarına hastayım sarı beyaz derililer tercihim yılan dedinmi akan sular durur bunun yanında iguana ve tarantula allahım hepsi benim olsssuuuunnn
yo valla şaka diil piton ve boğa yılanlarına hastayım sarı beyaz derililer tercihim yılan dedinmi akan sular durur bunun yanında iguana ve tarantula allahım hepsi benim olsssuuuunnn
:120::120::120::120::120::120:
:111::111::111::111::111::111::111:
:120::120::120::120::120::120:
:111::111::111::111::111::111::111:
zeyn aşkolsun uf ya
zeyn aşkolsun uf ya
e napayim ben adini duyunca bile korkuyorum sen beslemekten bahsetmissin:18:
naılsınız annişler...
bizim aşıdan sonra gece ateşimiz 38 oldu fitil verdik...
bende 10 mayısta ettiricem allah yardımcımız olsun korku da varkiz prop gelmessin gelmessin bi geldinmide ortaligi yikarsin
napiyon deli kari demir nasiloglum iki hafta sonra sünnet oluyor siz ne alemdesiniz
nasip canım belki daha iyisi gelirkızlar moralim çok bozuk. ya hiçbir işim düzgün gitmeyecek mi benim?
tam birşeye seviniyorum hep yarım kalıyor. kendi şansızlığım çocuğumuda etkiliyor.
bakıcı işi hüsran oldu? kadının evinde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye, söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedim. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
tam ek gıdaya başladık evde rahat olucak diye sevinirken şu olana bak.
allah yardımcınız olsun valla parası olmayan çocuk yapma hakkı yok muhayır plansız değildi canım. annem ben bakarım dedi. kalp pili olduğu için çocuk ağırlaşınca zor olmaya başladı. sonra eşimin annesi bakmayı kabul etti. rahatladık. tam ohhh derken onun hastalığı bilmem nesi çıktı aniden döndüler. kaldık ortada. bana kalsa ben çocuk yapmazdım. sırf bu sorunların olacağını biliyordum. ama annem 6 sene başımın etini yedi. demediğini bırakmadı. ne eşimin kısırlığı kaldı ne başka şey. çocuk bereketiyle gelir dedi. anne maddi gücümüz yok dedim. ben yardım ederim dedi. bakıcı dedim ben varım dedi. o zaman çocuğumuz olsun dedim. ama böyle olacağını bilseydim düşünmezdim. çocuğumu rezil etmezdim.
aynen boşverrr.yinede dua et sakin ben evde kadın halile baş edemyrmöyle düşünme babasının yanında en azından Allah büyüktür bir çaresi bulunur ooooo o çocuk yapın diye başımızın etini yiyenler hamileliğimde bile etrafımda yoktu neyseki hiçbirine ihtiyacımda yok inşallah bulunur bir çaresi oğlunada maşallah ama benim kız olsa hayatta başedilmez dükkanda falan babası evde 10 dakika bakamıyor
bende hamilelğimde dedim kilolu olsun kızdan çok çektim bunun kilosu ii ama hastalanıyorkızlar ya cerenin kilosu ve iştahsızlığı beni acayip gerdi moralim çok bozuk doktoruyla konuştum her iki idar tahlilide normal kilosu ortalamanın içinde zaman zaman iştahsızlık olur geçecek diyor ama ne bilim o mu çok pozitif ben mi çok negatifim çok üzülüyorumbir yanım sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyor bir taraftan içim içimi yiyor insanların kendi çocuklarının aldığı kilolarla kıyaslaması benimki bu kadar almış seninki ne kadar almıştı demesi sinirimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?