2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayhh butun erkekler ayni herhalde
bi kere biraktim ona yarim saat 45 dk gibi. demedigi kalmadi yok isi varmis,, cocuga mi baksinmis isini mi yapsinmis.. ben nasil bakiyosam hem de isimi yapiyorsam oyle bak dedim ciktim. :) iyi yaptim, siz de yapin
adam evde olsa SIK SIK yapicam da hep calisiyor

aynen benimkide bayılıyor buzdolabı mıknatıslarına. bende bir sürü var. diyordur büyüsemde alıp oynasam. benimkide saçlarını çekiyor. biberonuna 2 eliyle vuruyor hafifi hafif. onların her halini seyretmek ayrı bir keyif.

kızlar bana bir fikir verin. benim işyerime çok yakın bir yerde kreş var. 0 yaş çocuklara bakıyorlarmış. her çocuğa 1 öğretmen (bebeklerde) bizim iş yerinden verenler var. biri 8 aylık diğeri 1 yaşını geçince verdi. memnun olduklarını duydum. onlarlada konuşacağım. kreş için ne dersiniz çok mu erken?
yada şimdilik bakıcı gelsin. yazın uzun bir iznim var. işe başlayınca vereyim.
şimdi verirsem izinde tekrar alıcam.

bence kreş daha ii bende kizimi belli bir sureden sonra kreşe vericem hem orda yalniz olmuyor bebekler hemde calisanlar daha sorumlu

iznine ne kadar var? daha cok kucuk. boyle idare edebiliyorsaniz izninden sonra tekrar ise basladiginda ver derim ben. ama sen kendi durumunuzu daha iyi bilirsin tabi

Üzülme, erkekler bizim kadar duyarlı değiller.

olacaklar olmalılarda.....

ben bırakıcam hemde birkaç gün görsün bakalım nolcak......

çalışmasalar ne bahaneleri olacak çok merak ediyorum.......

kavga ettim zaten kapıyı çarptım..şimdi de köskös uyuyoo...

:))) evet yaa o mıknatıslar deli ediyor onları. bizimki de kaşla göz arasında çekiveriyor hatta buzdolabının kapağına yapışırsa bıraktırmak çok zor oluyor açıyor kapağı cadı :)

valla canım ne bakıcı ne kreş elbetteki annenin yerini tutamaz ama çalışınca gözünü karartıp birini seçmek gerekiyor. ikisinin de + ve - yönleri var. kreşte çabuk hasta oluyor ve kışın götürüp getirmesi zor ama eve göre daha sosyal oluyorlar orası kesin. hem de bakıcı bıraktı gelmedi derdi yok. evde bakılması da evinde olduğu için güzel uykusu bölünmüyor banyosu yemeği vs daha düzgün oluyor ama tabi güvenilir biri lazım. her şartta kamera lazım bence. yani benim aklım kalır. bence referanslar iyiyse kreş de düşünebilirsin ama bu arada yine bakıcı da araştır derim ben...

market uzak demişsin ama netten siparişle getiriyorlar sen izmirdesin kesin getirirler

Melodi çalışan annelerin bebeklerine 1. derece yakını yani anneanne veya babaannenin bakması en doğrusuymuş. Eğer onlar bakamayacak durumdalarsa 1 bakıcının bakması gerekiyormuş. Yani sürekli bakıcı değiştirmemek gerekiyormuş. Tabi bu pek mümkün olamıyor ama... Bebeği kucağımıza bile aldığımızda kimisi daha sıkı tutuyor, kimisi daha gevşek, bütün bunlar bebeğin zihinsel gelişiminde çok önemliymiş. Şimdi küçükler ya birebir ilgi gerekiyormuş. Kreşte her bebeğe tek kişi bakıyormuş diyorsun ama yine de ortam kalabalıktır.Ne bileyim bana pek sıcak gelmedi. Kreş için erken diye düşünüyorum.Yine de sen bilirsin.

Yapamazsın. Akşama kadar hayatta dayanamazsın. Aklın bebeğinde kalır rahat edemezsin. (Kendimden biliyorum.) Boşyere dememişler Cennet Anaların ayağının altındadır diye. Anneyiz biz.

doğru diyorsundur denemedim hiç

Evde ekmek yok, ekmek almaya gidecek kimse yok, öğle yemeği yemem lazım (süt olması için) ekmek yok ya acaba pasta mı yapıp yesem.

bizimkine akşam uyutması için veriyorum eğer uyumazsa direk bana veriyor
ben nasıl uyutucaksam sanki uyutsa bile beni çağırıyorki al yatır uyuttum diye kendi yatırınca uyanıyormuşda
bizimkide işte öle bişi

selam annişler...yorum yazanlara teşekkürler......biliyorsunuz bizmkind ebesin alerjisi var ya...muz vermiştim sanırım onada alerjisi çıktı....ya da eşim diyor aşıdanda olabilir..çocuk felci aşısı ağızdan oldu ya..aşılar yumurtadan mı ne yapılıyormuş...uzman tvde baktık...belkide aşı yapmıştır bilemedim şimdi..neyse bir üsre muz vemicem...yine kakayı kontrol edicem artık usta oldum zati...birde şimdi pis kokuyor artık....:) zor oluyor yani...

ay daha b,ieyler yazıcaktım sıpa izşn vermiyor..asonun cezası kaklar umarım kötü olmuş...

laptopumda bozuldu en sonunda...eşimin pcden yazıyorum...

foto mak cep telefonu ve laptoptan sonra sıra onun pc yi bozmaya geldi

MELODİ benim sana bakhsettiğim yuva gibi yerde öyle bir yerdi..tabi sen bilirsin bir arkdaaş bahsetmiş artı ve eksi yönlerinden (eşimin pcye geçince kaçırdım) ona katılıyorum...iyi düşünmek lazım..

dünde söylemiştim sürekli bakıcı değiştirmek çocuk için daha zor olur...inşallah çok iyi bir bakıcı bulursunda hiçbirine gerek kalmaz...ay istanbulda yakın otursak bana getir diyeceğim işe başlkayana kadar..zaten ev almış başını gitmiş ha bir ha iki ne farkeder..

İNFOX bende bir kişide kalıp artık düzeninin oturmasını istiyorum. ben 4 ay düzenini oluşturdum. ama bir öyle bir böyle şaşırdı yavrum. bakıcı olması daha iyi gibi annemde olacak yanında. hep evinde kalsın istiyorum. kreşte aklım kalacak ama bakıcı gibi geldi mi bırakı mı sorunu olmayacak. kafam karışık hala.
bebişin düzelir inşallah!

LAYLAYLAY bende çocuğa devamlı bir kişinin bakmasından yanayım ama olmuyor maalesef. bir evde, bir dükkanda çocuk şaşıp kalıyor. ne kadar zormuş bu işler.
bişey diyeyim mi babannesi bakarken çocuğum söylediği bazı şeyleri unutmuştu. şimdi tekrar söylemeye başladı. yavrum bana alıştı, ben işe başladım. evde olup herşeyiyle kendim ilgilenmek isterdim.

LİNDEN her ikisininde + ve - yönleri var. ama bakıcı ile yalnız kalmayacak çocuğum. bu yüzden bu konuda rahatım. annem hep başında olacak. evde o nedenle kameraya gerek olmayacak.

Evde ekmek yok, ekmek almaya gidecek kimse yok, öğle yemeği yemem lazım (süt olması için) ekmek yok ya acaba pasta mı yapıp yesem.

senin ekmek yokmuş benim yemeğim bile yok benimki iyice kucakçı oldu daha sabah işini yeni bitirdim oda annem geldi bebeği tuttu bende evi topladım şimdide açlıktan ölüyorum

varmı guncellemek ısteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…