Ay haspam, kım napsın seni hamiş halinle :)))))
İyi sen de gelıosun o zmn haftasonu olcak buyuk ihtimalle mıllet calısıo dıye. Nalan la bana gore bısı yok bız bos gezenın kalfalarıyız yani bize her yol mübah :)))
aa zencefil koyma düşük riskine neden olabiliyo ilk 3 ay maydonoz gibikarabiber yerine zencefil koyayım bari ühühühü hastayııım.
güzel semtimiz çengelköy, şimdi oran..
sağolsun prop beni boş gezenler listesine dahil etmedii:roflol:tüh rezil, kız ölemi denir çatlak topicte itibarımız kalmicak valla :tomato: sezende müsait onu unuttun valla...
evet ufak ufak salatalıkları ayy canım çektii tuzlu tuzluE çok kötü yerde diilsin, ormana yakınsa fln evin yürüyüş yolu fln herşey var ama oran ın neresınde tabı o da onemlı cengelkoy salatalıgı guzel olan yer dımı nerde oldugunu bılmıorum da salatalıklar harıka :))
çengelköyde kahvaltı ettik güzel bi yer orası ilk defa gitmiştim beğendim :ecrin_bebek:güzel semtimiz çengelköy, şimdi oran..
büyük bi ihtimal hafta sonu olur çalışanlarda gelsin die sizinde göbişleri görmek isteriz...
koşun başarı öykümü yazdım hemi de fotoğraflı kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12685933#post12685933
begümcük özellikle sana söylüyorum baakkk kaydirigubbakcemile
sen şirketten alıyosun paranı o senin şirket sana sigortayı bekleme diye önce vermiş oluyo sonra sigortadan aynı miktarda tekrar alıyosun onuda şirkete iade ediyosun yani ilk şirketten aldığın para senin
istanbuldayım canım kaydirigubbakcemile5
sezen bunu ilk defa senden duyuyorum. çünkü özellikle amerika'da zencefil ilk trimester'ın kurtarıcı ilacı olara görülüyor hem mide bulantılarında hem de soğuk algınlıklarında. hangi siteyi açsam okusam karşıma zencefil çıkıyor, düşüğe sebep olduğunu ilk defa senden duydum. öyle olsa bu kadar tavsiye etmezler. zencefilin herşeyini kullanıyorlar çay lolipop vesaire..aa zencefil koyma düşük riskine neden olabiliyo ilk 3 ay maydonoz gibi
Kızlar ben şimdilik çıkıorum nakliye firmasından gelceklermiş evi değerlendirmek için evi toparlamam lazım, gelirim yarım saate, hoşçakalın koca göbekliler siziiii...
evet burası çok güzel amma ve lakin ankara ankara yani.. hem hiç bir arkadaşım akrabam yok. kötü..
kolay gelsin cnmmKızlar ben şimdilik çıkıorum nakliye firmasından gelceklermiş evi değerlendirmek için evi toparlamam lazım, gelirim yarım saate, hoşçakalın koca göbekliler siziiii...
eee ondan aldığımı ona verirsem ben ne anlıycam kafamçokkarıştı
Bende rusyadayım buluşalım yavrim olumunekankayizsmile
İstanbuldayım bende Yeniköy'de oturuyorum emme Beyoğluna bağlı bir yerde işyerim :jeyyar:
İstersen biz senle buluşuruk:jeyyar:
yok canım olmaz o senin doğum paran zatenokudum hemen canım. hayran kaldım sendeki azme yaa :1shok:
anladım şimdi canım. benim işyeri yapmaz onu ama ssk dan almakta güzel. sonradan ordan alırım değilmi. peki o parayı alıp tekrar işe dönmezsem doğumdan sonra ki dönmicem sorun olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?