2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee ondan aldığımı ona verirsem ben ne anlıycam kafamçokkarıştı
sen şirketten alıyosun paranı o senin şirket sana sigortayı bekleme diye önce vermiş oluyo sonra sigortadan aynı miktarda tekrar alıyosun onuda şirkete iade ediyosun yani ilk şirketten aldığın para senin

günaydın kızlar muhabbet koyuu,
bugün hasta uyandım boğazım şiş. ne iyi gelir bilmiyorum. acıyor..
ben de prop'un tersi evlenip ankara'ya geldim, yoksa ben de istanbulluyum. nefret ediyorum şu ankara'dan ama ne yapalım iş dolayısıyla katlanıyoruz. herkes istanbulda, belki istanbul'a gitmelerimiz buluşmanıza denk gelirse gelirim ama evet Anadolu yakasını tercih edin Fethi Paşa korusu falan :)..

:lepi:
ha ha ha ay çok güldümm ya erkeğim lafına

sempatiksalakcinni
bakarsın erkekmişimm :jeyyar:
Şimdi biz burda dalga gecıomusuz ama bı bulusuomusuz bı bakıomusuz lady erkek. Hamile fantazisi varmış o yuzden bızımle takılıomuşmuş:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin senin emii ahahaha
hamile fantazisi :lepi:

Begüm o buluşmaya gelemıosun ya cok sey kacırıosun, o gun herkes altına eder kesın gulmekten eger gunumde olursam :))

yakın bi yer olsada atlasam gelsem. bensizde hiç güzel olmaz naniknanik

Şimdi biz burda dalga gecıomusuz ama bı bulusuomusuz bı bakıomusuz lady erkek. Hamile fantazisi varmış o yuzden bızımle takılıomuşmuş:sm_cool:

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

Ulan var ya tam takdir edilcek kadınsın gercekten, cok cok cok tebrık ederım ınanılmaz bı azim gercekten cok kıloluymussun son hallerın tam kararında cıdden elıne saglık aferın sana..

teşekkürler canım çok tatlısın :) kafada bitirmek yetiyor. artık hiç korkmuyorum kilo almaktann..

Bijoux hikayeni okudum canım, ne güzel zayıflamışsın maşallah yani.. bebekten sonra da hemen verirsin bu iradeyle.

aaa yakınız biz seninle canım ben evlenmeden önce küçükyalıdaydım şimdi acıbademdeyim valla biz görüşebiliriz...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım bademciklerin şişti galiba ne iyi gelir valla bende bilmem ama ben sararım hemen boynumu

Bijoux hikayeni okudum canım, ne güzel zayıflamışsın maşallah yani.. bebekten sonra da hemen verirsin bu iradeyle.
veririm inşallah canım çok da zor bişey değilmiş yazık şişko geçen günlerime..

Ben korkuyorum çaktırma :)) Sen sımdı kutahyada mısın kesın yoksa senınkı de yalan mı sen de ıstanbulda cıkma sonra bak :)
aah ah keşke yalan olsa da istanbulda olsam mafoldumben kütahya merkezdeyim eşimin işi nedeniyle..

aaa yakınız biz seninle canım ben evlenmeden önce küçükyalıdaydım şimdi acıbademdeyim valla biz görüşebiliriz...opuyorumnanaktan
aaa ne diyosun ben altıntepe de büyüdüm biliyosundurrrr.. acıbadem caddesinde de kızkadeşim çalışıyor..

evet canım ya süper olmuşsunn iradene hayran kaldım hatta kıskandımm
canım diyorum ya doğuralım diyet bölümüne gidicez paylaşımla zayıflicazzz kaydirigubbakcemile5

kıyamam ya çok gecmiş olsun :gitme:
bende ankarayı hiç sevmem :bbo:
inşallah gelme şansın olur da tanısırız olumunekankayizsmile
Lady bacım niye sustuni kirli emellerini ortaya döktüm diye mi kızdın, kızma leyn kaydirigubbakcemile3

ne kızcam len
devam et geyiğe sempatiksalakcinni

İstanbulda nerde oturuodun ankarada nereye gitin şekerim?

istanbulda bostancı diyorum yakın diye daha çok biliniyor diye ama tam olarak küçükyalı-altıntepe de oturuyodum..

ankarada da okudum sıhhiyede dil ve tarih coğrafya fakültesinde 4 yıl..
sizin aksinize ben bayılıyorum oraya hayatımın en güzel yılları orda geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…