sen şirketten alıyosun paranı o senin şirket sana sigortayı bekleme diye önce vermiş oluyo sonra sigortadan aynı miktarda tekrar alıyosun onuda şirkete iade ediyosun yani ilk şirketten aldığın para senineee ondan aldığımı ona verirsem ben ne anlıycam kafamçokkarıştı
:lepi:Ay haspam, kım napsın seni hamiş halinle :)))))
İyi sen de gelıosun o zmn haftasonu olcak buyuk ihtimalle mıllet calısıo dıye. Nalan la bana gore bısı yok bız bos gezenın kalfalarıyız yani bize her yol mübah :)))
ha ha ha ay çok güldümm ya erkeğim lafına
Şimdi biz burda dalga gecıomusuz ama bı bulusuomusuz bı bakıomusuz lady erkek. Hamile fantazisi varmış o yuzden bızımle takılıomuşmuş:sm_cool:
Begüm o buluşmaya gelemıosun ya cok sey kacırıosun, o gun herkes altına eder kesın gulmekten eger gunumde olursam :))
Şimdi biz burda dalga gecıomusuz ama bı bulusuomusuz bı bakıomusuz lady erkek. Hamile fantazisi varmış o yuzden bızımle takılıomuşmuş:sm_cool:
hafta içi bulusursanız oyarım hepinizi ha sempatiksalakcinni
koşun başarı öykümü yazdım hemi de fotoğraflı kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12685933#post12685933
begümcük özellikle sana söylüyorum baakkk kaydirigubbakcemile
Ulan var ya tam takdir edilcek kadınsın gercekten, cok cok cok tebrık ederım ınanılmaz bı azim gercekten cok kıloluymussun son hallerın tam kararında cıdden elıne saglık aferın sana..
teşekkürler canım çok tatlısın :) kafada bitirmek yetiyor. artık hiç korkmuyorum kilo almaktann..
sık sık geliyorum daha geçen ay ordaydım memleketim gibi yok valla.. tarih belli olunca yazarım size uyarsa o zaman yaparsınız uymazsa da ne yapalım başka zamana deriz canımm opuyorumnanaktan
ben de anadolu da oturuyodum yani ailem hala orda bostancı da..
evet canım ya süper olmuşsunn iradene hayran kaldım hatta kıskandımmteşekkürler canım çok tatlısın :) kafada bitirmek yetiyor. artık hiç korkmuyorum kilo almaktann..
Bijoux hikayeni okudum canım, ne güzel zayıflamışsın maşallah yani.. bebekten sonra da hemen verirsin bu iradeyle.
geçmiş olsun canım bademciklerin şişti galiba ne iyi gelir valla bende bilmem ama ben sararım hemen boynumugünaydın kızlar muhabbet koyuu,
bugün hasta uyandım boğazım şiş. ne iyi gelir bilmiyorum. acıyor..
ben de prop'un tersi evlenip ankara'ya geldim, yoksa ben de istanbulluyum. nefret ediyorum şu ankara'dan ama ne yapalım iş dolayısıyla katlanıyoruz. herkes istanbulda, belki istanbul'a gitmelerimiz buluşmanıza denk gelirse gelirim ama evet Anadolu yakasını tercih edin Fethi Paşa korusu falan :)..
veririm inşallah canım çok da zor bişey değilmiş yazık şişko geçen günlerime..Bijoux hikayeni okudum canım, ne güzel zayıflamışsın maşallah yani.. bebekten sonra da hemen verirsin bu iradeyle.
aah ah keşke yalan olsa da istanbulda olsam mafoldumben kütahya merkezdeyim eşimin işi nedeniyle..Ben korkuyorum çaktırma :)) Sen sımdı kutahyada mısın kesın yoksa senınkı de yalan mı sen de ıstanbulda cıkma sonra bak :)
aaa ne diyosun ben altıntepe de büyüdüm biliyosundurrrr.. acıbadem caddesinde de kızkadeşim çalışıyor..aaa yakınız biz seninle canım ben evlenmeden önce küçükyalıdaydım şimdi acıbademdeyim valla biz görüşebiliriz...opuyorumnanaktan
canım diyorum ya doğuralım diyet bölümüne gidicez paylaşımla zayıflicazzz kaydirigubbakcemile5evet canım ya süper olmuşsunn iradene hayran kaldım hatta kıskandımm
geçmiş olsun canım bademciklerin şişti galiba ne iyi gelir valla bende bilmem ama ben sararım hemen boynumu
kıyamam ya çok gecmiş olsun :gitme:günaydın kızlar muhabbet koyuu,
bugün hasta uyandım boğazım şiş. ne iyi gelir bilmiyorum. acıyor..
ben de prop'un tersi evlenip ankara'ya geldim, yoksa ben de istanbulluyum. nefret ediyorum şu ankara'dan ama ne yapalım iş dolayısıyla katlanıyoruz. herkes istanbulda, belki istanbul'a gitmelerimiz buluşmanıza denk gelirse gelirim ama evet Anadolu yakasını tercih edin Fethi Paşa korusu falan :)..
Lady bacım niye sustuni kirli emellerini ortaya döktüm diye mi kızdın, kızma leyn kaydirigubbakcemile3
İstanbulda nerde oturuodun ankarada nereye gitin şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?