doktordan simdi geldik. 17.30 daki randevuma 19.05 te girdim. imran bekleme salonunda biraz bunaldi falan... bu dr hep boyle yapiyor
kulaklarinda birsey yok dedi. belki disten belki sadece oynuyor dedi. yuzu icin de cildinin hassas oldugunu soyledi egzama olmus yavrum. krem verdi. yuzunu sadece evian suyla temizleyecekmisim. pamuk ve su haricinde birsey surmeyecekmisim. sampuanimizi sordu falan.. kremleri almadim, eczaneye gidene kadar kapanirdi zaten.. yarin alip kullanmaya baslariz ins..
doktordan simdi geldik. 17.30 daki randevuma 19.05 te girdim. imran bekleme salonunda biraz bunaldi falan... bu dr hep boyle yapiyor
kulaklarinda birsey yok dedi. belki disten belki sadece oynuyor dedi. yuzu icin de cildinin hassas oldugunu soyledi egzama olmus yavrum. krem verdi. yuzunu sadece evian suyla temizleyecekmisim. pamuk ve su haricinde birsey surmeyecekmisim. sampuanimizi sordu falan.. kremleri almadim, eczaneye gidene kadar kapanirdi zaten.. yarin alip kullanmaya baslariz ins..
genelde kılıfları naylon canım ve terletiyor tabiki ama silmesi kolay ve ıslak kalmıyor. ben de kumaş olsun istiyordum ve e-bebek!in kendi saldalyesini aldım, fiyat da çokl uygun, arkası, yüksekliği, tablası ayarlanabiliyor. memnunum aslında ama kızımın kusma huyu olduğu için sildiğimde 1-2 saat nemli kalıyor, gerçi tekrar oturana kadar genelde kuruyor. bakalım babaanne ne alacak ? :)
gece 9-11 arası ve genelde 10 gibi veriyorum ben. o saatten önce sadece şekerleme yapıyor çünkü. yarım saat oyalayıp emziriyorum odasında ışık kapalı. bazen yarım saatte bazen 1-2 saatte ancak uyuyor ama tam doyduğunda tüm gece uyanmıyor sabah 7,30-8 gibi uyanıyor...
geçmiş olsun neyse en azından kulağında bi şey yokumş..
benimkinde de egzama var demişti, verdiği kremi sadece üç gün kullanabilirmişiz öyle demişti, ama yine azdı yanakları yavrumun..evienlı su nedir?ben de alayım ondan kullanayaım olmazsa
maşallah melisin uykusuna. uygar gece 2 veya 3 kez uyanıyor.
geçmiş olsun. egzamalılat kervanına hoşgeldin. imran da benim oğlum gibi sarışın beyaz tenli. hassas oluyor ciltleri. bol bol nemlendir. sürekli nemli tutmak lazım. 3-4 aydır geçmedi bizimki. ama azaldı artık nihayet. kortizonsuz bi kreme geçtik 1-2 ay sürülecek. inşallah sizinki hemen geçer.
meraba kızlar
sonunda bugün bir ev bulduk şahane ..tam istediğim gibi.sabahtan akşama bütün gün güneş evimde olacak ..bütün camlar da güneşe karşı süper yani..
çok mutluyuuuuuuuuummmmtabi taşınma işi var önümüzde zor olucak ama nakliye falan boyaderken bir haftayı bulur ..ben de yarından itibaren toplanırım
ayy canım demek bebişler egzama oldu ..pei neden oluyor acaba sebebi neymiş..öpmekten falan mı acaba ?
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun..anne olmak en zor iş bence.
benimki de gece iki kez biberon emiyor.yatmadan bir buçuk saat evvel kaşık maması veriyorum biberonla uyuyor benimki de
bebelac ın gece maması var ama biberon maması ben bir kez kullandım akşam bi verdim sabaha kadar uyudu ..acayip tok tutuyor ..ama bizim minik bıldırcında kilo yaptı..ben fazla kilolu olsun istemiyorum ..sonra kendini kaldıramaz mazallah
bugün yine yüzükoyun yere koydum işe yarıyor gibi talime devam ..biraz süründü kendini ilerletti .yönünü falan değiştirdi ..bi mutlu olduk sormayıngölerimizin önünde büyümeleri çok güzel .allah tüm bebişleri nazarlardan korusun
bebeğine milupanın gece çayından içiren varmı?varsa faydasını gördünüzmü?gördüyseniz nekadar içirdinizde girdünüz?ay çok soru sordum heralde uyku problemi yüzünden ne yapacağımı şaşırdım gece uykusuzluktan sepet gibi olmuşum en son uyku haliyle kızım diye yastık emzirmeye çalışıyodum
meraba kızlar
sonunda bugün bir ev bulduk şahane ..tam istediğim gibi.sabahtan akşama bütün gün güneş evimde olacak ..bütün camlar da güneşe karşı süper yani..
çok mutluyuuuuuuuuummmmtabi taşınma işi var önümüzde zor olucak ama nakliye falan boyaderken bir haftayı bulur ..ben de yarından itibaren toplanırım
ayy canım demek bebişler egzama oldu ..pei neden oluyor acaba sebebi neymiş..öpmekten falan mı acaba ?
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun..anne olmak en zor iş bence.
benimki de gece iki kez biberon emiyor.yatmadan bir buçuk saat evvel kaşık maması veriyorum biberonla uyuyor benimki de
bebelac ın gece maması var ama biberon maması ben bir kez kullandım akşam bi verdim sabaha kadar uyudu ..acayip tok tutuyor ..ama bizim minik bıldırcında kilo yaptı..ben fazla kilolu olsun istemiyorum ..sonra kendini kaldıramaz mazallah
bugün yine yüzükoyun yere koydum işe yarıyor gibi talime devam ..biraz süründü kendini ilerletti .yönünü falan değiştirdi ..bi mutlu olduk sormayıngölerimizin önünde büyümeleri çok güzel .allah tüm bebişleri nazarlardan korusun
günaydın kızlar...
boncuk hayırlı olsun da iyi düşün derim, evim güneybatı, sbh 6 dan akşam 8e kadar güneş alıyo, mahfolduk burda, bu kadar güneş hiç iyi değil. çocuk için de zararlı, aşırı sıcak oluyor ev. odaların batı olması iyidir, diğer taraf kuzey olsa tam şukela. neyse çok şükür az kaldı taşınmama bıktım bu güneşten bıktımmmmmmm!
of üstümden tır geçmiş gibidyim valla, kaç gundur cok gec yatıyorum, allah bana akıl fıkır versın zorum neyse, başım fln zonkluyo ya offff
nereye tasiniyosun
biz de cuma ev gormeye gidicez bakalim kismet
ispartakule, bahçeşehir'in girişinde...
siz ne tarafa? kız parise geliyoruz agustosun ılk haftasıben italya dedim, kocam fransa, yazı tura attık o kazandı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?