2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun cnm bizde aynı sorundan doktora gitmiştik bizede diş olabilir demişti on gün sonrada diş çıkaredı bizim cadı

imrana meyve karisimi yedirdim simdi.
simdiye kadar en cok severek yedigi sey buydu :)
muz-elma-yabanmersini. bayildi neresiyle yiyecegini sasirdi. cok sevdi siz de deneyin

Son düzenleme:

geçmiş olsun neyse en azından kulağında bi şey yokumş..
benimkinde de egzama var demişti, verdiği kremi sadece üç gün kullanabilirmişiz öyle demişti, ama yine azdı yanakları yavrumun..evienlı su nedir?ben de alayım ondan kullanayaım olmazsa

maşallah melisin uykusuna. uygar gece 2 veya 3 kez uyanıyor.

geçmiş olsun. egzamalılat kervanına hoşgeldin. imran da benim oğlum gibi sarışın beyaz tenli. hassas oluyor ciltleri. bol bol nemlendir. sürekli nemli tutmak lazım. 3-4 aydır geçmedi bizimki. ama azaldı artık nihayet. kortizonsuz bi kreme geçtik 1-2 ay sürülecek. inşallah sizinki hemen geçer.

evian suyun markasi. Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.lesreceptionsbertacchi.fr/plateaux/20-21-large/vittel-evian-15-l.jpg
cesme suyuyla da temizlemeyecekmisim. istersen sen de cesme suyuyla temizleme belki faydasi olur..

Son düzenleme:

insallah cabucak gecer neyseki sizinki azalmaya baslamis..
aile doktoruna gittim,
aslinda kendi doktoru gordu nemlendirici verdi. o gordugunde cok kucuktu yeni basladi opmekten oyle oldu sandi. aile doktorumuz bayagi yasli herhalde anlamistir :44:

meraba kızlar
sonunda bugün bir ev bulduk şahane ..tam istediğim gibi.sabahtan akşama bütün gün güneş evimde olacak ..bütün camlar da güneşe karşı süper yani..
çok mutluyuuuuuuuuummmm tabi taşınma işi var önümüzde zor olucak ama nakliye falan boyaderken bir haftayı bulur ..ben de yarından itibaren toplanırım
ayy canım demek bebişler egzama oldu ..pei neden oluyor acaba sebebi neymiş..öpmekten falan mı acaba ?
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun..anne olmak en zor iş bence.
benimki de gece iki kez biberon emiyor.yatmadan bir buçuk saat evvel kaşık maması veriyorum biberonla uyuyor benimki de
bebelac ın gece maması var ama biberon maması ben bir kez kullandım akşam bi verdim sabaha kadar uyudu ..acayip tok tutuyor ..ama bizim minik bıldırcında kilo yaptı..ben fazla kilolu olsun istemiyorum ..sonra kendini kaldıramaz mazallah
bugün yine yüzükoyun yere koydum işe yarıyor gibi talime devam ..biraz süründü kendini ilerletti .yönünü falan değiştirdi ..bi mutlu olduk sormayın gölerimizin önünde büyümeleri çok güzel .allah tüm bebişleri nazarlardan korusun

gozunuz aydin

canim gecmis olsun imrana belki disi geliyordur ondan öyledir kizarikligida biran önce gecer insallah

ooo zeynep hanim nihayet tesrif etmisler :87:
sagol atusaprenses,
yara bere icinde kaldi yavrum. insallah kremler ise yarar.

çok güldüm ya ilk zamanlarda ben de garip tuhaf oluyodum gece kalkmalarımda..çoğunlukla oğlumun yanında bir bebek daha var ve onu da emzircem gibi geliyodu..off uykusuzluk işte..hala uykusuzum ama öyle halisünasyon falan görmüyorum artık
o çaydan ben de bir dönem içirdim ama pek faydasını göremedim canım

günaydın kızlar .bizim bıdık bu sabah 7.30 da kalktı kahvaltıyı zor bela yaptırdım ..ayaklarıyla tepinip duruyor fıkır fıkır yaa zaptedip yedirene kadar alt üst oldum resmen
bugün ufak ufak toplanıcam inşallah göürüşürüz hanımlar ..öpüyorum mis kokulu minişleri

hangi biberon mamasından verdin? bende bebelac gece tahıllı mamasından muhallebi verdim bir kez üstüne biberonunu içti gece yine uyandı. ama kilo yapıyorsa vermeyim benimkinin kilosu iyi.
benimkide daha olduğu yerde dönüyor biraz heyecanla bekliyorum. annem poposunu kaldırmaz ağır diyo sinir oluyorum.

bebelac 2 gece yazıyor ..biberon mamasının gecesi ..bu aralar yine alırım malum taşınıcam yerleşicem uyusun kalsın
dün gece bi huzursuzluk vardı bizimkinde mızmızlanıp durdu
meğer benim yastıkmış derdi ..gündüz benim yastıkta yatmayınca uyumuyor
şimdi geceleri de yastığıma el koydu
sizinkilerin de böyle acayip huyları var mı yoksa benim bebek mi elden ayrı

günaydın kızlar...

boncuk hayırlı olsun da iyi düşün derim, evim güneybatı, sbh 6 dan akşam 8e kadar güneş alıyo, mahfolduk burda, bu kadar güneş hiç iyi değil. çocuk için de zararlı, aşırı sıcak oluyor ev. odaların batı olması iyidir, diğer taraf kuzey olsa tam şukela. neyse çok şükür az kaldı taşınmama bıktım bu güneşten bıktımmmmmmm!

of üstümden tır geçmiş gibidyim valla, kaç gundur cok gec yatıyorum, allah bana akıl fıkır versın zorum neyse, başım fln zonkluyo ya offff

nereye tasiniyosun
biz de cuma ev gormeye gidicez bakalim kismet

benim evimde yazın felaket. şimdiden başladı güneş deli gibi yakmaya. sabahın 6 sında salon yatak odası ve çocuk odası güneş içinde. tek serin yer mutfak. ancak öğlen üzeri güneş gidiyor. bütün camlar açılınca çok güzel esiyor ama çocuğumu ceryanda tutamam ki! sabah kucağımda biberonunu verdim. yavrumun kafasının arkası ter içinde kaldı. sırtıda ıslanmışç uyuduğu için çıkartamadım tülbent koydum. odasında kalın kahve tonunda perde var. allahtan güneş ışığını kesiyor. onun dışında manzara süper körfez bir uçtan diğer uca görünüyor.

ispartakule, bahçeşehir'in girişinde...
siz ne tarafa? kız parise geliyoruz agustosun ılk haftası ben italya dedim, kocam fransa, yazı tura attık o kazandı ((

yan binaya insallah :d tam kesin degil belki
hadiii siz buraya geliyonuz, ben de oraya burda karsilasamayiz
ama italya daha iyi olurdu sanki :) fransa cok kasvetli gelince gorursun bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…