selam kızlar nasılsınız bizde hiçbir ek gıdayı kabul etmiyoruz birkaç gün yoğurt yedik artık onuda istemiyor.kızım gece çok kalkıyor ya hastalıklardan huy değiştirdi yada tam doymadığı için çok kalkıyor siz gece mamasını ne zaman veriyorsunuz yatmadan önce mi gece kalktıgında mı hoş bu cadı onu da yemez süttlü pirinçliyide kabul etmiyor
benimki de yoğurdu hiç sevmiyodu,
ntvde bi program izlemiştim ben, çocuklara bi şeyi alıştırmak için 10 gün üst üste azar azar yedirmek gerekiyormuş,
denedim gerçekten on gün sonra alıştı,
tabii bayılarak yemiyor ama eskisi gibi kızılca kıyameti koparmıyor ..
yahu ben yogurt yaptim diye haber vermek icin girmistim aslinda unuttum
Atusaprensesin tarifiyle yaptim. On,unki kadar tas gibi olmadi ama guzel oldu gene de.. Onceki yaptiklarima benzemedi.. Imran uyuyor uyaninca oglen yemegini yediricm insallah begenir kuzum
gece maması olarak neyi veriyosunuz ?? Memnun musunuz??
geçmişi okumak zor olacak.. Nası bir tarifmiş yazarmısın tatlım..???
gece mamasi olarak tahilli biberon mamasi veriyorum. degisik degisik misirli olan da var, vanilyali tahilli, balli tahilli, kakaolu tahilli ve biskuvili tahilli olarak..
sen yurt dışındaydın değil mi? burda hiç görmedim mısırlı büsküvili filan.
sen biberonla mı veriyorsun? ben yaptım kıvamlı olamadı. muhallebisini veriyorum.
genelde kılıfları naylon canım ve terletiyor tabiki ama silmesi kolay ve ıslak kalmıyor. ben de kumaş olsun istiyordum ve e-bebek!in kendi saldalyesini aldım, fiyat da çokl uygun, arkası, yüksekliği, tablası ayarlanabiliyor. memnunum aslında ama kızımın kusma huyu olduğu için sildiğimde 1-2 saat nemli kalıyor, gerçi tekrar oturana kadar genelde kuruyor. bakalım babaanne ne alacak ? :)canım mama sandalyesi alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var. en önemlisi emniyet kemeri çok sağlam olmalı ve bebişler büyüdüğünde kendi açmamalı. birde ayakları yere tam olarak oturmalı. oturduğu sandalye kılıfı terletmemeli.
bakalım babaannemiz nasıl birşey alacak.
gece 9-11 arası ve genelde 10 gibi veriyorum ben. o saatten önce sadece şekerleme yapıyor çünkü. yarım saat oyalayıp emziriyorum odasında ışık kapalı. bazen yarım saatte bazen 1-2 saatte ancak uyuyor ama tam doyduğunda tüm gece uyanmıyor sabah 7,30-8 gibi uyanıyor...selam kızlar nasılsınız bizde hiçbir ek gıdayı kabul etmiyoruz birkaç gün yoğurt yedik artık onuda istemiyor.kızım gece çok kalkıyor ya hastalıklardan huy değiştirdi yada tam doymadığı için çok kalkıyor siz gece mamasını ne zaman veriyorsunuz yatmadan önce mi gece kalktıgında mı hoş bu cadı onu da yemez süttlü pirinçliyide kabul etmiyor
evet, kucuk paketlerde tek biberonluk. sahane seyler :) ama imran kakaoyu sevmedi
biberonla veriyorum. gece yatmadan biberonla icmesi daha iyi geliyor bana. sabah zaten biskuvili kahvalti yapiyorum, oglen pure ve yogurt, sonra meyve yani gun icinde kasikla yedigi cok sey oluyor. ben de sut veremiyorum zaten. emmeye ihtiyaci var daha kucuk o
zaten genelde uykudan once biberon istiyor. oglen eger cok uykusu geldiyse sebze yogurt hic bisey yemiyor agliyo biberon verince susuyo ice ice uyuyor.
evet, kucuk paketlerde tek biberonluk. sahane seyler :) ama imran kakaoyu sevmedi
biberonla veriyorum. gece yatmadan biberonla icmesi daha iyi geliyor bana. sabah zaten biskuvili kahvalti yapiyorum, oglen pure ve yogurt, sonra meyve yani gun icinde kasikla yedigi cok sey oluyor. ben de sut veremiyorum zaten. emmeye ihtiyaci var daha kucuk o
zaten genelde uykudan once biberon istiyor. oglen eger cok uykusu geldiyse sebze yogurt hic bisey yemiyor agliyo biberon verince susuyo ice ice uyuyor.
ne güzelmiş... daha akşam eşimde dedim şu mamalar keşke küçük poşetlerde olsa tek veya 2 kullanımlık diye. 4 hafta içinde tüketin yazıyor büyük kutularda ve şimdiye kadar o kadar çok mama attımki yarım yarım... bu mamalar da milupa mı?
linden markası ne canım? resmi varsa eklermisin?
naylon silmesi kolay olur ama benim istediğim kılıfı çıkıp yıkansın.
inşallah kendi başına almaz babaannesi.
birde kaç gündür aklıma takıldı. çocuğum oraya gittiğinde nerde yatacak. evde çok rahat yatıyor yatağında. yerini yadırgar mı acaba? bizim yatağımız mobilya beşik. eşime sor dedim bakalım.
adını yazsana canım!
bende sabah biberon yerine kahvaltı veriyorum.
tahıllı gece muhallebisini her zaman vermiyorum. daha çok kilo almasın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?