hoşgeldin canım. bende çalışıyorum. maalesef biz çalışanların kaderi bu. çocuğumuzun bir çok şeyini göremiyoruz.
ebnimki mağaza vitrinlerine bakmayı seviyor. evde de camdan dışarı bakıyoruz. salonda vitrinimi inceliyor. çok şekerler allah nazardan saklasın.
offff ama bizim mama sandalyemiz henüz yok. babaannesi alacak. izinde oraya gideceğiz. şimdi anakucağında ya da koltuğunda yiyor. bir çözüm bulmam lazım mama sandalyesi alınana kadar.
selam kızlar benim oğlum da 22 kasım 2010 doğumlu, listeye beni de eklerseniz sevinirim,
şimdi altı aylık :)
cici kuzum her şeyi merak ediyor, özellikle çiçeklere, hayvan figürlerine ve tüylü şeylere bayılıyor :))
o kadar tatlı bi şekilde bakıyor inceliyor, elliyor ki,
onu seyretmeye bayılıyorum,
bu arada ben bankacıyım, ve 3 aylıkken çocuğumu kayınvalideme bırakıp çalışmaya başladım..
bazen eve geldiğimde yeni bi şeyler öğrenmiş olunca moralim bozuluyor ama ne yapalım
çalışmak zorunda olduğuma gör buna da katlanmak zorundayım değil mi :)
hosgeldin :) oglun benim oglumla ayni gun dogmus
niye moralin bozuluyor ki :44: ne guzel iste ogrenebildigi icin sevinmelisin..
aaa ne güzel ,
oğluşun ne tatlıdır o zaman şimdi :)
hangi hastanede doğum yaptın ?
ben medical park göztepede doğum yaptım,
bi de bebişlerimiz yay burcu değil mi?
akrep olmasın diye dua ettim ben ya, akreplerle anlaşamam
ben yurt disinda yasiyorum. burda bir hastahanede yaptim
dogumlari kasim sonu oldugu icin yay oluyo heralde cok anlamiyorum ben
biz bu gun doktora gidiyoruz. aile doktoruna goturucem. kulagi agariyor sanki hep eli kulaginda ve bazen uykudan kulagini tutarak ve aglayarak uyaniyor.
bi de yuzunde kizarikliklar cikti. kurumus gibi ama git gide cogaldi. kasiya kasiya kanatiyo bazen. krem vermisti doktoru ama ise yaramadi. bakalim bu dr ne verecek.. bana alerjik gibi geliyor ek gidalara baslayinca o kizariklik da basladi sanki
aa geçmiş olsun ..benimkinin de cildi ok hassas doğduğundan beri o kızarıklıklar var yüzünde ,
zaman zaman artıyor locoid diye bi ilaç vermişti doktor, ama bu ilaç kortizollu olduğundan 3 günden fazla kullanamıyosun , yine var egzama dedi doktor,
eli kulağındaysa kulağı ağrıyor da olabilie ama bi de çene üzerinde ya kulak, dişler çıkarken de kulağı ve çenesi ağrırmış bebişlerin,
tabii sen yine de götür bakalım ,
inşallah kulağı ağrımıyodur..
merhaba kizlar biz yurda donduk nihayet hepinizi ozledim walla arada bir baktim ama yazamadim size artik ewdeyiz cooook mutluyuum
aynen benim de yok. evim kucuk diye almadim idare ederiz dedim ama olmadi. biz mutfaga gecince arkamizdan agliyor. acilen ihtiyacim var senin gibi.. pahali birsey almicam katlanan sandalyeler gibi katlananlari var ucuzlardan. isimiz bitince katlar kenara koyarim diyorum..
agzina bir iki lokmaverirsin hosuna gider beraberken. hic yoktan iyidir
canım mama sandalyesi alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var. en önemlisi emniyet kemeri çok sağlam olmalı ve bebişler büyüdüğünde kendi açmamalı. birde ayakları yere tam olarak oturmalı. oturduğu sandalye kılıfı terletmemeli.
bakalım babaannemiz nasıl birşey alacak.
canım mama sandalyesi alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var. en önemlisi emniyet kemeri çok sağlam olmalı ve bebişler büyüdüğünde kendi açmamalı. birde ayakları yere tam olarak oturmalı. oturduğu sandalye kılıfı terletmemeli.
bakalım babaannemiz nasıl birşey alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?