yan binaya insallah :d tam kesin degil belki
hadiii siz buraya geliyonuz, ben de orayaburda karsilasamayiz
ama italya daha iyi olurdu sanki :) fransa cok kasvetli gelince gorursun bak.
bebelac 2 gece yazıyor ..biberon mamasının gecesi ..bu aralar yine alırım malum taşınıcam yerleşicem uyusun kalsın
dün gece bi huzursuzluk vardı bizimkinde mızmızlanıp durdu
meğer benim yastıkmış derdi ..gündüz benim yastıkta yatmayınca uyumuyor
şimdi geceleri de yastığıma el koydu
sizinkilerin de böyle acayip huyları var mı yoksa benim bebek mi elden ayrı
kızlar 2 hafta sonra izne çıkıcam. büyük ihtimalle 20 haziran haftası kv. yanına tatile gidicez.
erdek te oturuyorlar. hava baya ısınmış orada da. oğlumun denize girmesini istiyorum. simit almayı düşünüyorum. şu bacak arası olan hani içinde otursun suyla oynasın. annem diyor küçük o suya fazla sokulmaz. deli olcam yaaaa! :84: annem kalsa oğlum nazlı, en ufacık rüzgardan hasta olan bir çocuk olacak. bu tarz simit almayı düşünen var mı? bebişleri ne kadar suda tutmak gerekir?
birde güneş kremini sebamed almayı düşünüyorum.
bence de kucuk :s
yazin imrani denize sokarmiyim bilmiyorum :44:
ama onumùuzdeki dr kontrolunde ben de sorucam gunes kremini lazim olucak cildi cok hassas
doktorumuz babe pediatric krem onerdi, eczazıya da danıstım o da en ıyısı bu dedı onu aldım ama cok para verdm, ne kadar verdım hatırlamıom ama 60 tan fazla sanırım :S çüş yanı
markası ne canım?
doktorumuz babe pediatric krem onerdi, eczazıya da danıstım o da en ıyısı bu dedı onu aldım ama cok para verdm, ne kadar verdım hatırlamıom ama 60 tan fazla sanırım :S çüş yanı
kızlar 2 hafta sonra izne çıkıcam. büyük ihtimalle 20 haziran haftası kv. yanına tatile gidicez.
erdek te oturuyorlar. hava baya ısınmış orada da. oğlumun denize girmesini istiyorum. simit almayı düşünüyorum. şu bacak arası olan hani içinde otursun suyla oynasın. annem diyor küçük o suya fazla sokulmaz. deli olcam yaaaa! :84: annem kalsa oğlum nazlı, en ufacık rüzgardan hasta olan bir çocuk olacak. bu tarz simit almayı düşünen var mı? bebişleri ne kadar suda tutmak gerekir?
birde güneş kremini sebamed almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?