2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yan binaya insallah :d tam kesin degil belki
hadiii siz buraya geliyonuz, ben de oraya burda karsilasamayiz
ama italya daha iyi olurdu sanki :) fransa cok kasvetli gelince gorursun bak.

amaaannn dinleyen kim zaten, o kafasına koymuştu. napalım hayırlısıyla hangısı oldugu farketmez, bakalım... kısmet işi

kızlar 2 hafta sonra izne çıkıcam. büyük ihtimalle 20 haziran haftası kv. yanına tatile gidicez.
erdek te oturuyorlar. hava baya ısınmış orada da. oğlumun denize girmesini istiyorum. simit almayı düşünüyorum. şu bacak arası olan hani içinde otursun suyla oynasın. annem diyor küçük o suya fazla sokulmaz. deli olcam yaaaa! :84: annem kalsa oğlum nazlı, en ufacık rüzgardan hasta olan bir çocuk olacak. bu tarz simit almayı düşünen var mı? bebişleri ne kadar suda tutmak gerekir?
birde güneş kremini sebamed almayı düşünüyorum.

yastıkta mı yatıyor? benimki hala yüzüstü yastıksız yatıyor.
bende ondan alayım bakalım uyuyacak mı? inşallah çok kilo yapmaz.

bence de kucuk :s
yazin imrani denize sokarmiyim bilmiyorum :44:
ama onumùuzdeki dr kontrolunde ben de sorucam gunes kremini lazim olucak cildi cok hassas

bence de kucuk :s
yazin imrani denize sokarmiyim bilmiyorum :44:
ama onumùuzdeki dr kontrolunde ben de sorucam gunes kremini lazim olucak cildi cok hassas

bende doktora sorarım kremi. benimkide açık tenli. deniz konusunu da sorayım bakalım ne diyecek. suyu çok seviyor. yarım saat tutmam herhalde. çok hevesleniyorum ben.

doktorumuz babe pediatric krem onerdi, eczazıya da danıstım o da en ıyısı bu dedı onu aldım ama cok para verdm, ne kadar verdım hatırlamıom ama 60 tan fazla sanırım :S çüş yanı

evet ben sebamed dedim ama bakalım dr. ne önerecek. şöyle bir araştırdım 1 yaşından önce önerilmiyor. bebek deniz suyuna adapte olamayacağı için vucut ısısı düşüp hasta olabilirmiş. o zaman şişme havuz alıp güneşte suyu ısıttıktan sonra içinde oynatabilirim. tabi yine dr. danışmak gerekli!

düşünmemlazım baktım güzel ama çok pahalı!

doktorumuz babe pediatric krem onerdi, eczazıya da danıstım o da en ıyısı bu dedı onu aldım ama cok para verdm, ne kadar verdım hatırlamıom ama 60 tan fazla sanırım :S çüş yanı

hakikaten çüş ne kadar pahalıymış! bebişlerin narin ciltleri için mecburen alıyoruz. şimdi büyüyorlar ayakkabı masrafları da başlayacak.
bu kremleri niye sgk yazmıyor? tabi millet keyfine yazdırıp totosuna kullanırsa yazmazlar. onlar yüzünden biz güme gidiyoruz. aslında dr. raporuyla versinler!

bimde bebek çamaşırı için bill sıvı deterjan gelmiş. 1,5 lt 6,95 tl. bugün aldım denemek için. oradaki görevli çocuk beni tanıyor. geçen sene çok satıldı dedi. bu son koli dedi. deneyim bakalım. ama memnun kalırsam devamı yok!

Denize ve plaja sıfır kmdeyim..Havalar ısınsın kimsenin lafını dinlemedn kızımı denize sokacam.. :) Hem gelecek kış için de toparlanmış olur..Bize deniz çok iyi gelirdi..Burnumuz hep temizlenirdi..Kızımı da her fırsatta denize sokacağım.. :)Bende simit almayı düşünüyorum ..Hatta küçük yataklardan ve avluya koymak için şişme havuz mu artık ne dersiniz onlardan da.. Rizede nem ve sıcak bunaltıyor..Kızım ve tüm bebekler yazı rahat geçirir inş.Güneş kremine karar vermiş değilim..Burda ya bulut oluyor ya da aşırı yakıcı güneş.. Havalar ısınsın da öyle karar vereceğim..

slm kızlar
hava güzel ya kimse kalmamış buralarda
msn yi sormuştum kimseden ses çıkmadı
yeni msn adresi bilen varsa yazsın lütfen

bende kuşumu denize sokucam
ama dikkat edelim arkadaşlar ben korkarım denizden

bide o çocukları ağlatırlar ya çocuk denize girmek istemez ama dengesiz yetişkin zorla suya sokar bide kafalarını suya sokmuyolar mı yazık yavrularım benim öyle insanları gebertesim gelir dayaktan

bırak çocuk kendisi zevk alsın sudan uyuz kendi sadist zevkleri için çığlık çığlığa işkence ederler yavrulara . hiç sevmem su şakalarını hiç :95:

ben de sokcam denize. ben 3 aylıkken girmişim. sıcakta iyi gelir kuzulara. şişme havuz da alıcam.buralar çok sıcak oluyor. öyle serinlesin bari. mayo da alıcam. ayy heveslendim şimdi....

birisi egzamayı sormuştu neden oluyor diye. yediği içtiği bişeyden değil, öpmekten de değil. bünyeyle alakalı. cildi kuru ve hassas olduğu için oluyor. tabi öpünce nemlendirmeyince ya da biyere sürtününce daha çok oluyor. sıcak da tetikliyor. 1,5 yaşına kadar çekcez. sonra geçer inşallah.

bizim mayomuz hazır ama deniz tatiline gidemeyince bu sene sanırım giremeyecek, gerçi almak istediğimiz sitede devasa 3 tane havuz var, temizliğine guvenırsem ben de sokarım suya. mothercare de çok super yelekler var, can yeleği gıbı, ama parca parca cıkıo şişme kısımları yuzme ogrendıkce, onlardan alırım sanırım...

sabahtan berı sanırım 100 kere gülben ergenle mustafa sandalın şarkısını dinlemişimdir, harıka yaa mutlaka dınleyın yapıstı dılıme

daha da çok sanırım daha da... hahahahaahh

Son düzenleme:
disarda hava 31 derece, evin ici 27 derece
eczaneden ilac aldim egzama icin cok azcik sur diye tembihledi eczaci :s fazla gelirse ne olur daha mi cok zaarar verir :18:
kétoderm ve locapred isminde iki krem. ikisi karistirilip suruluyormus.
sonra markete gittim dondurma aldim. yedim. super oldu super
deniz icin kucuk diyorum ama bizim cocuklar mutlaka gidecekler benim oglumun eksik kalmaz heralde bakalim bizimki zaten aglamadan yikanmayi anca ogrendi bana korkar gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…