gunaydin.. biz bu gun arkadaslarla piknige gidecektik dun hazirlik yaptim. mangal yapamayacagimiz icin borek corek yapilacakti. bana tatli dustu. yaptim bi guzel ama gel gor ki hava igrenc bu gun :84:
üzülme canım. birinizin evinde toplanırsınız. bizde daha pikniğe gitmedik. araba olmadan çok zor. kv. lerde yaparız pikniği.
kızlar meraba
bebişleriniz gün içinde kaç kez ne kadar uyuyor acaba ?
benim bıdık da sabah 7.30 da ayakta .8 de kahvaltı ediyor mırın kırın .bazen iştahlı bazen etmiyor ..
düşünmemlazım sen de bebelac kullanıyosun galiba benim gibi..günde 500 ml alması gerekiyormuş ..sen ne kadar veriyorsun günde ..bi de her öğünde ne kadar içiyor ..
doktor bana 500 ml ver dedi günde.ben de vermeye çalışıyorum ama ek gıdalardan az yiyor bu sefer ya da bana öyle geliyor ..doğru mu yapıyorum acaba
kızlar meraba
benim bıdık da sabah 7.30 da ayakta .8 de kahvaltı ediyor mırın kırın .bazen iştahlı bazen etmiyor ..
düşünmemlazım sen de bebelac kullanıyosun galiba benim gibi..günde 500 ml alması gerekiyormuş ..sen ne kadar veriyorsun günde ..bi de her öğünde ne kadar içiyor ..
doktor bana 500 ml ver dedi günde.ben de vermeye çalışıyorum ama ek gıdalardan az yiyor bu sefer ya da bana öyle geliyor ..doğru mu yapıyorum acaba
off bizimki gece yine ateşlendi ya.....3 hafta içinde 3 kere ateşlendi...doktor normal değil dedi...evde hasta kişimi var...kediköpekmi vırt zırt birsürü şey sordu hiçbiride yok halbuki...öksürüyor balgamıda var yine....şimdilik birşey göremedi...birkaç gün takip edicez..şimdi yine çıktı şurup verdim hemen...off off..
off bizimki gece yine ateşlendi ya.....3 hafta içinde 3 kere ateşlendi...doktor normal değil dedi...evde hasta kişimi var...kediköpekmi vırt zırt birsürü şey sordu hiçbiride yok halbuki...öksürüyor balgamıda var yine....şimdilik birşey göremedi...birkaç gün takip edicez..şimdi yine çıktı şurup verdim hemen...off off..
canim mama olarak guigoz kullaniyorum.
gece yatma ve sabah kalkma saatlerine gore degisiyor ama ortalama 3 ya da 4 kere biberon veriyorum.
normalde sabaha karsi 210 ml iciyor. gece uzun uyuduysa tabi :) kahvalti ve oglen yemegi veriyorum. ogleden sonra biberon veriyorum 150-180 iciyor. aksam da ayni ve gece biberonuna tahil mamasi ekliyorum 150-180 iciyor. kac etti la
isterse veriyorum istemezse zorlamiyorum icsin diye. istahsizken 120 bile zor iciyordu dr bisey demedi.
artik oglenleyin hic biberon verme sebze yesin, yogurt da verebilirsin. sen nasil yapiyorsun biberonla ek gidayi birlikte mi veriyorsun :44:
bebis kac kilo bu arada :26:
kızlar meraba
maşallah210 ml içtiği oluyo he benim kız 120 mlden yukarı çıkmadı daha en fazla okadar içiyo o bile kalıyo bazen
tam birşey diyemeyeceğim ama uyuma saatine bağlı olarak 3 kez filan uyuyor. bazen 30-40 dk. bazen 15 dk. bende bebelac kullanıyorım. 24 saatte hesaplayınca 500-600 cc civarı içiyor. gece uyanınca, sabah kahvaltı sonrası uyumadan, öğleden sonra yine uyumadan. bazen 120 cc bazen 60 cc alıyor. toplamı 500 civarı oluyor. en az alması gereken miktarmış. bi gün 450 alır diğer gün 500 den fazla alır ve dengeler.kızlar meraba
canim mama olarak guigoz kullaniyorum.
gece yatma ve sabah kalkma saatlerine gore degisiyor ama ortalama 3 ya da 4 kere biberon veriyorum.
normalde sabaha karsi 210 ml iciyor. gece uzun uyuduysa tabi :) kahvalti ve oglen yemegi veriyorum. ogleden sonra biberon veriyorum 150-180 iciyor. aksam da ayni ve gece biberonuna tahil mamasi ekliyorum 150-180 iciyor. kac etti la
isterse veriyorum istemezse zorlamiyorum icsin diye. istahsizken 120 bile zor iciyordu dr bisey demedi.
artik oglenleyin hic biberon verme sebze yesin, yogurt da verebilirsin. sen nasil yapiyorsun biberonla ek gidayi birlikte mi veriyorsun :44:
bebis kac kilo bu arada :26:
slm annelerr nasılsınz kızımı şimdi uyutum korkumdn ayağımdn bırakamıyorum uyanack die ayakta ne uyursa kar iştee benm kızla aynı olup sürünen diş çıkarn varmıı kızım sürünmeye çalışıyo ayağını karnına çekiyo ama popoyu kaldırmasını bilmedğndn gidemiyoouğraşıyo sadecee uğraşrkende geri geri gidiyo brz.akşama yemek ne ypcnz kızlar banada bi fikr vern yaaa aklımda bşy yok..kızımı hergn dışarı çıkarıyom sabah olmasa akşam hergn ama bgn çıkamıycz hç çıkasm yok bgn bide diete başladım açımm ondnda cnm istemiyo sanırım
bizim piknik iptalfransanin bulutlari tepemizde yine
hep beraber bi arkadasin evinde oturacagiz..
allaha ismarladik
kızlar biberon emziğinde kaç numara kullanıyorsunuz? benimki 6 ay henüz 2 numara alayım diyorum. çünkü devam sütünde zor akıyor.
tam birşey diyemeyeceğim ama uyuma saatine bağlı olarak 3 kez filan uyuyor. bazen 30-40 dk. bazen 15 dk. bende bebelac kullanıyorım. 24 saatte hesaplayınca 500-600 cc civarı içiyor. gece uyanınca, sabah kahvaltı sonrası uyumadan, öğleden sonra yine uyumadan. bazen 120 cc bazen 60 cc alıyor. toplamı 500 civarı oluyor. en az alması gereken miktarmış. bi gün 450 alır diğer gün 500 den fazla alır ve dengeler.
önce ek gıdasını ver. kahvaltıdan sonra öğleden sonra akşam üstü ve gece 120 cc alsa 480 yapar.
benimki biberonunu içmeden uyumuyor.
geçmiş olsun.
canım biberon mamasına tahıllı mamadan kaç ölçek koyuyorsun.
ben bebelac kullanıyorum. 120 cc suya 3 kaşık devam sütü, 2 kaşık tahıllı mama. yani kutudan çıkan ölçekle koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?