2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biberon emziğinde kaç numara kullanıyorsunuz? benimki 6 ay henüz 2 numara alayım diyorum. çünkü devam sütünde zor akıyor.

ben cevirerek ayarlananlardan kullaniyordum yirtildi, simdiki 4 delikli ama cevrilenler cok rahat geldi bana. tahilli mama verdigimde sut katilastigi icin cok zor iciyor. sut gelmeyince kiziyor icmek istemiyor sonra. bir emzigin deligini buyuttum anca icebiliyor. tahilli mamada ayri sut icerken ayri emzik kullaniyorum.
digerinden alicam ben yine.

geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah

giremedim çoktandır eve girmiyoruz ki nete gireyim:)) sokak kuşu olduk çıktık çadır kurcam artık ceren sadece sokakta mutlu oluyor bu gün çıkamadım çok iş birikti temizlik ütü çıldırdı yine homurdana homurdana uyudu iştahsızlığımız devam ediyor ama ben artık takmıyorum yapacak bişey yok demekki ihtiyacı olan bu az yiyor ayın 10 unda kontrolü var kilosuna bakılsın bakalım doktor ne diyecek yoruldum ve yıprandım bu mesele bunalttı artık beni kasnıyorum mama veriyorum verebilirsem birde yoğurt sebze meyve 1_ kaşık fazlasını imkanı yok almıyor

selam kizlar bizde dün hastaneye bugünde kendi doktorumuza gittik oglumun pipisinde sorun yok mus cok sükür sari olan tabaka eski derisiymis hergün suya oturtmam gerekiyormus öylelikle gidecekmis ama iki gündür cok mizmiz galiba ücüncü disimiz cikiyor birde grip olmus burnu akiyor sabbah basladigim ev isini daha yeni bitirebildim

gündüz 3 kez uyuyor. ilk ikisi 1-1,5 saat civarı sürüyor. akşamüstü de yarım saat falan kestiriyor. gece 9 gibi yatıp sabah 6 gibi de kalkıyor.

evet cıncık dişiniz geliyor hayırlı olsun. bizim de öyle oldu. alt dişlerin ikisi de kabarık kabarık belli oluyordu. biri göründü şümdi. bence ikincisi de hemen gelicek.

geçmiş olsun canım. sünneti atlattınız ne güzel. maşallah size. biz de yazın düşünüyoruz.

merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum benimde bir oglum var 7 aylik 5 kasimda dogucakti ama 29 ekimde dogdu bebegim, umarim bizide araniza kabul edersiniz

çevirilenden burda varmı bilmiyorum. devam sütüde daha kıvamlı rahat akmıyor.
bi araştırayım bakalım.

bu arada pazar günü oğluşuma mavi bir yunus balığı aldım. çok tatlı.
benimki illa yukarıdan sarkan oyuncakları seviyor. fotoğrafını çektim. eklerim bir ara.

bu arada pazar günü oğluşuma mavi bir yunus balığı aldım. çok tatlı.
benimki illa yukarıdan sarkan oyuncakları seviyor. fotoğrafını çektim. eklerim bir ara.

benimki de tüylü şeylere hasta,
bi de başörtülerin ucundaki çiçekli oyalara bayılıyor, aslında çiçek motifleri ve çiçeklere bayılıyor diyebilirm,
o kadar heyecanlanıyor ki, yeni bi bir çiçek gördüğünde

evet çok şeker oluyorlar. benimkini yere koyup önüne bişey koyunca heyecan yapıyor. ağzının suları akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…