- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
kızlar biberon emziğinde kaç numara kullanıyorsunuz? benimki 6 ay henüz 2 numara alayım diyorum. çünkü devam sütünde zor akıyor.
off bizimki gece yine ateşlendi ya.....3 hafta içinde 3 kere ateşlendi...doktor normal değil dedi...evde hasta kişimi var...kediköpekmi vırt zırt birsürü şey sordu hiçbiride yok halbuki...öksürüyor balgamıda var yine....şimdilik birşey göremedi...birkaç gün takip edicez..şimdi yine çıktı şurup verdim hemen...off off..
kızlar meraba
bebişleriniz gün içinde kaç kez ne kadar uyuyor acaba ?
benim bıdık da sabah 7.30 da ayakta .8 de kahvaltı ediyor mırın kırın .bazen iştahlı bazen etmiyor ..
düşünmemlazım sen de bebelac kullanıyosun galiba benim gibi..günde 500 ml alması gerekiyormuş ..sen ne kadar veriyorsun günde ..bi de her öğünde ne kadar içiyor ..
doktor bana 500 ml ver dedi günde.ben de vermeye çalışıyorum ama ek gıdalardan az yiyor bu sefer ya da bana öyle geliyor ..doğru mu yapıyorum acaba
herkese merhaba bende eve dondum ne kadar donmek ıstemesemde.babamız dayanamadı ılla donun dıye tutturdu.ee napalım bızde dayanamadık donduk.cok duygu somurusu yaptı sen kızından bukadar ayrı dursan falan dıyp duruyodu..hasta bebıslere gecmıs olsun..
kızlar tabı benım kız hala aynı ıstahsız nerdeyse 7 aylık olduk hala 7 kıloyuz ben buna nasıl kılo aldırsam bı fıkrı olan varmı Allah askına ....
bıde 2 gundur cok mızmız acaba dişmi cıkarcak.damagıda sankı ıcınde dıs var gıbı olmus..yanı damagın ıcınde dıs var gıbı inşallah anlatabılmısımdır..
offff bıde hıc yemek yapmak ıstemıyorum ............
selam kizlar bizde dün hastaneye bugünde kendi doktorumuza gittik oglumun pipisinde sorun yok mus cok sükür sari olan tabaka eski derisiymis hergün suya oturtmam gerekiyormus öylelikle gidecekmis ama iki gündür cok mizmiz galiba ücüncü disimiz cikiyor birde grip olmus burnu akiyor sabbah basladigim ev isini daha yeni bitirebildim
ben cevirerek ayarlananlardan kullaniyordum yirtildi, simdiki 4 delikli ama cevrilenler cok rahat geldi bana. tahilli mama verdigimde sut katilastigi icin cok zor iciyor. sut gelmeyince kiziyor icmek istemiyor sonra. bir emzigin deligini buyuttum anca icebiliyor. tahilli mamada ayri sut icerken ayri emzik kullaniyorum.
digerinden alicam ben yine.
merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum benimde bir oglum var 7 aylik 5 kasimda dogucakti ama 29 ekimde dogdu bebegim, umarim bizide araniza kabul edersiniz
merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum benimde bir oglum var 7 aylik 5 kasimda dogucakti ama 29 ekimde dogdu bebegim, umarim bizide araniza kabul edersiniz
çevirilenden burda varmı bilmiyorum. devam sütüde daha kıvamlı rahat akmıyor.
bi araştırayım bakalım.
hosgeldın......
Hoşgeldin,
oğlan anası olmak ne güzel dimi
hosgeldin canim aramiza
cokkkk tesekkur ederim
tesekkurler canim evlat sahibi olmak cok guzel kiz erkek hic farketmiyor rabbim bize anneligi nasip etmis daha buyuk mutluluk olamaz allah hepimizin yavrularini korusun.
amin amin çok amin
hangi marka kullaniyorsun? damaklilarda yoktur.
bu arada pazar günü oğluşuma mavi bir yunus balığı aldım. çok tatlı.
benimki illa yukarıdan sarkan oyuncakları seviyor. fotoğrafını çektim. eklerim bir ara.
benimki de tüylü şeylere hasta,
bi de başörtülerin ucundaki çiçekli oyalara bayılıyor, aslında çiçek motifleri ve çiçeklere bayılıyor diyebilirm,
o kadar heyecanlanıyor ki, yeni bi bir çiçek gördüğünde
nuk kullanıyorum canım. seninki ne marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?