selam arkadaşlar nasılsınız?bişey dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim belkide saçma düşünüyordurum.melisaya devam maması aldı babası,kavonoza koydum.bizim evde karınca varşekerli olan herşeye yiyorlar ama mamaya yaklaşmıyorlar dedim acaba mama şekersizmi dilime değdirdim şekerli kafam karıştı valla:44:karıncalar yemiyorsa artık
yabangulumiyi misin
zeynep sen nerelerdesinomer nasil, iyilesiyor mu yarasi?
burdayim canim asil sen nerelerdesin msnyede gelmiyorsun bu ara gelen giden oluyor gecmis olsuna fazla vakit bulamiyorum ömerde yavas yavas iyilesiyor 10güne birseyi kalmaz heralde imran nasil
ben biberon olarak avent, emzik olarak nuk kullaniyorum.
Melodi avent kullanıoruz bıberonu 2 akıştan 3 akışa gecıo cevrılınce turkıyede de var yanı tabı kı
selam arkadaşlar nasılsınız?bişey dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim belkide saçma düşünüyordurum.melisaya devam maması aldı babası,kavonoza koydum.bizim evde karınca varşekerli olan herşeye yiyorlar ama mamaya yaklaşmıyorlar dedim acaba mama şekersizmi dilime değdirdim şekerli kafam karıştı valla:44:karıncalar yemiyorsa artık
evet bencedekiz allah iyiligini versin aklina takilana bak iyi iste yaklasmiyorlar negüzel yeseler birde kizina ortak cikicaktidemekki bizim mamamalar karincalarin damak tadina hitap etmiyor
bende 3 tane biberon var hepsi nuk. biri kocaman zaten 210 cc lik. emziğimizde nuk. bugün eczaneye bakayım büyük olanların delikleri nasıl?
aventi marka olarak biliyorum ama hiç bakmadım biberonlarına. nuk a takıldım kaldım niyeyse. çevirmeli olmasada 3 delikli var diye hatırlıyorum.
kıs allah iyiliğini versin.tabiki kavanoz mamaları şekersiz ama bizimki gibi değil tadları.
yabangulumiyi misin
zeynep sen nerelerdesinomer nasil, iyilesiyor mu yarasi?
günaydın millet
nasılsınız?
hava çok güzel keyfi yerinde olursa dışarı çıkarız yine, şimdi çorba, yoğurt yapayım uyurken.
tariflere yazan oldu mu bilmiyorum gözüme çarpmadı ama çorbaya kıyma katarken nasıl yapıyorsunuz? kaynayan suya atıyor musunuz yoksa önce kavuruyormusunuz? yağsız nasıl kavrulur bilemedim de...
okuduklarımda hep 1 tepeleme tatlı kaşığı kıyma diyor ama ben ilk kez vereceğim için daha az koymayı düşünüyorum, bir de pirinç yerine hep irmik koydum daha besleyici diye.aynı soruyu ben de merak ediyorum ya, benden önce sordun , saol,
haftaya başlıycaz biz de kıyma veya tavuk atmaya,
bi de ne kadar koyacaz, mesela 1 patates, 1 havuç, 1 tatlı kaiığı prinç ve bir bardak su ile çorba yapıyorum ben, doktorun verdiği listede bu yazıyor, kıyma veya tavuk eklemeye başladığımda bu ölçüye göre ne kadar eklemem gerekir?
bir de tatilde otelde nasıl çorba yediricem bebeğe, elma veya şeftali için cam rendesini yanıma alıcam, yoğurt da orada zaten olacak, çorba mevzuuna kafam takıldı?
okuduklarımda hep 1 tepeleme tatlı kaşığı kıyma diyor ama ben ilk kez vereceğim için daha az koymayı düşünüyorum, bir de pirinç yerine hep irmik koydum daha besleyici diye.
tatile ne zaman çıkacaksın bilmiyorum ama biz çıktığımızda 9 aylık olacak ve pek çok şeyi rahatça yiyebilecek. otellerde de genellikle mercimek çorbası hep olur ve baharatsız yaparlar ondan veririm diye düşünüyorum bir de yanıma kavanoz maması alırım sebze pürelerinden. onlar zaten çok kıvamlı içine biraz sıcak su çorba hazır :) onun dışında bizim yediklerimizden de yer + anne sütü yeter de artar bile zaten en fazla kaç gün olacak ki...
ben birazdan çorba yapıcam nette pişmiş kıyma çorbaya eklenir diyor da nasıl pişirilecek o yazmıyor..
lindencim cevap için teşekkür ederim, kıymayı yağsız teflon tavaya koy, kendi suyunu bırakıyor, kendi suyunu çekene kadar kavur, ben kendi yemeklerim için de aynı yöntemi kullandığım için biliyorum, kıymanın kendi yağı yetiyor, yapışmaz merak etme ama başına durup suyunu çekene kadar kaşıkla karıştıracaksın..
ben tatile 18 haziranda çıkıyorum, yani ahmet burak 7.ayını doldurmuş olacak,daha her şeyi yemiş olmuyor o yüzden çorba mevzuunu düşünüyorum,
hazır kavanoz mamaları katkı maddeli değil mi, bebeğe dokunmasın, korkarım ben :18:
kızlar kıymayı ben çorbanın içine atıyorum sebzelerle birlikte pişiriyorum. sonra blendırdan geöiriyorum. tavuğuda öyle yapıcam.
dr. 1 tatlı kaşığı kıyma dedi. ceviz büyüklüğünde oluyor. tavuğuda azdan başalrım.
kavanoz mamalarından ben arada veriyorum değişiklik olsun diye.katkı maddesi yok diye biliyorum bebek mamalarına koymuyorlar katkı maddesi. ben bebelaca mesaj attım. gdo yok katkı maddesi yok demiş.
kopekop sen kimsin, yeni mi düştün :))
ben kıymayı uc defa cektırıyorum ve haslıyorum, kavurma kıymayı yemıyor oglum, kofte yerken fln yıyor ama corbanın ıcında sert geldıgı ıcın yemıyor ayıklıyor, o yuzden 3 kere cekırıp haslamak mantıklı geldı guzel yıyo oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?