2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman allahim simdi bayilazaam!! demir kofte mi yiyor

Son düzenleme:
ee hoşdüştün o zaman...

demır kofte patlıcan salatası acılı lahmacun et sote ne bulursa yıyo. dun oglen hafıf beslendık mesela karpuz beyaz peynır ekmek
hahahahah

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum.oğlum bikaç gündür çok huzursuz.resmen huyu,ağlaması değişti.hep kucakta olmak istio,yere koyduğum an kopuyo kıyamet.arada bi resmen cıyak cıyak ağlıo.dişi çıkmadı henüz acaba ondan mı dedim.bi de kucak sevmeyen bi bebekti acaba huyu mu değişti.her ağladığında almalımıyım kucağıma?ne yapsam ne etsem bilemedim.çok da geriliyorum uuuf

tekrar merebalar..yen gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben de kıymayı sebzelerin içine atıp pişiriyorum ..sonra tel süzgeçtan geçiriyorum ..bugün öyle yaptım yanında da az yoğurt ..yedi .ama her yedirmem de br kere ağzı doluyken hapşırıcak illa sonra benim saçlar havuç patates şekil oluyor anlayacağınız şimdi de koydum yere anca kendini kaldırıp etrafında dönüyor ilerlemiyor malesef ..gayretli ama ..diş bizim de çıkmadı .ama öyle kabarmış ki damağı damak da resmen içinde diş var gibi duruyor..
dün alkış yapmayı öğreteyim dedim her seferinde alkış diyorum eliyle bacağına vuruyor

ah şu evime bir yerleşeyim daha neler öğrenecek benim tosunum

ay galiba diş çıkarıyor,
ağladığında kucağına almalısın bence, çünkü kendini güvende Hissetmek istermiş

ay galiba diş çıkarıyor,
ağladığında kucağına almalısın bence, çünkü kendini güvende Hissetmek istermiş

kendimi koyuyorum onun yerine,dişimiz ağrıdığında nasıl acı çekiyoruz.ki daha ufacık.ama sanki arada bi şımarıklıktan da yapıo gibi gelio.kolları havada mızıklanıo resmen kucağa al die.önceden kendi kendine oynardı debelenirdi yerlerde bi kaç gündür hiç yalnız kalmak istemio.illa yanında olcam yada kucağımda olcak.inşallah diştendir de çıkınca rahatlar.huyu değiştiyse yandım ki ne yandım..

tel süzgeçten geçirmedim hiç. evde var ama ondan geçirirsemde pütürsüz olur. benim acilen pütürlü gıdalara başlamam lazım. yarın kahvaltısına ekmek koyarak başlayım.

pazar günü dışarı çıktık eşimle yemek yiyelim dedik. neyse yemeğin yanında kızarmış patetes vardı. benimki iştahla bakıyor yemeğe. patetesi yalasın dedim. ağzına tuttum merek içini yedi. tamam yeter bu kadar dedim. vermeyince kızıyor. 3-4 tane patetesin ucundan emerek yedi. eyvah dedim fast food çocuğumu olacaksın? acilen patatesleri bitirdim. çünkü istiyor.
birde meyveyi filan emmeyi seviyor. acilen meyve filesi almam lazım.
annem yine muhalefet olarak alma ben veriyorum dedi. ya çocuğum bişeyi kendi tutarak yesin hep hazır olmuyor. eline olduğu gibi veremem ki büyük parça koparır allah korusun. nerden alıcam onuda bilmiyorum.

sizinkilerin çıktı mı dişleri?oldu mu sıkıntılar?

Benimki de son bir haftadır yalnız kalmak istemiyor, hep onunla oynamamı istiyor ya da kucağımda duracak,
büyüdükleri için huy değişiyor galiba, benimkinin daha dişi çıkmadı..
ama huyları sergiliyor benimki de,
zaten çalıtığım için eve gelip yatana kadar oynuyorum ben de aşkımla

prop köfte tarifini yazar mısın?
birde çorbaya 1 tatlı kaşığı kıyma ekliyorum ama 2 gün yiyor. içine 2 parça mı atsam.

nerde yaşıosunuz bilmiorum ama kipa ve tansaşta var o filelerden.bebek-çocuk mağazalarında da bulabilirsiniz.emziklerin yan tarafında oluo genelde.bi iki yerde gördüm o şekilde.

ben çalışmıorum ( gün boyu benimle..size o kadar olmuodur eziyeti.biz hep dipdibe yanyanayız.bana bağımlı gibi oldu ya.

250 gr kıyma+Yarım orta boy soğan+2 yemek kaşığı zeytinyağı+2 dilim tost ekmeği ya da bebek ekmeği(rondodan çekilmiş)+ kafana göre maydonoz hepsini yoğur, kızart işte tavada :) yagsız kızart ama

aa o filelerden ben de almayı düşünüyorum ..unutmuşum iyi hatırlattın canım ..galiba eczanlerde de oluyor .
benim kızım da yalnız kalmayı hiç sevmiyor illa yanında biri olucak yoksa çığlık çığlığa ..huysuzluğu biraz diştense biraz da huy değişti büyüyorlar artık ilgi bekliyorlar haliyle ..
allahtan benim 4 yaşında kızım var da o da yanında oynuyorlar ..iyi anlaşıyorlar..tabi ufaklık büyüğün saçına yapışıor arada çekiyor ..kucağımıza alınca bizimkini de çekiyor ..çok cadı bu kavgacı mı olacak ne

çok güzel en kısa zamanda yapıcam benim tostosa ..canım sen sebzeleri nasıl veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…