- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
kopekop sen kimsin, yeni mi düştün :))
ben kıymayı uc defa cektırıyorum ve haslıyorum, kavurma kıymayı yemıyor oglum, kofte yerken fln yıyor ama corbanın ıcında sert geldıgı ıcın yemıyor ayıklıyor, o yuzden 3 kere cekırıp haslamak mantıklı geldı guzel yıyo oyle
gunes goslugu gordum 0-18 ay cok kullanisli. bayildim
BEABA
türkiyde de babylanz var ,ama 39,90 , bana pahalı geldi,
bi de takmazsa ?
ee hoşdüştün o zaman...
demır kofte patlıcan salatası acılı lahmacun et sote ne bulursa yıyo. dun oglen hafıf beslendık mesela karpuz beyaz peynır ekmek
hahahahah
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum.oğlum bikaç gündür çok huzursuz.resmen huyu,ağlaması değişti.hep kucakta olmak istio,yere koyduğum an kopuyo kıyamet.arada bi resmen cıyak cıyak ağlıo.dişi çıkmadı henüz acaba ondan mı dedim.bi de kucak sevmeyen bi bebekti acaba huyu mu değişti.her ağladığında almalımıyım kucağıma?ne yapsam ne etsem bilemedim.çok da geriliyorum uuuf
ay galiba diş çıkarıyor,
ağladığında kucağına almalısın bence, çünkü kendini güvende Hissetmek istermiş
benim doktorum kesinlikle blendıra vurmayın , tel süzgeçten geçirin ki pütürlü olsun, çiğnemeyi öğrenecek bu aşamada, yoksa pütürlü bi şey yemeye alışmazsa , ilerde zorlanır, ağzına gelen en ufak pütürde kusar dedi..o yüzden çorbayı tel süzgeçten geçirdim, kıymayı da ayrı yerde kavurup, çorba pişerken içine atsam ve kaşıkla tel süzgeçten geçirsem diyorum, olmaz mı öyle?
sizinkilerin çıktı mı dişleri?oldu mu sıkıntılar?
nerde yaşıosunuz bilmiorum ama kipa ve tansaşta var o filelerden.bebek-çocuk mağazalarında da bulabilirsiniz.emziklerin yan tarafında oluo genelde.bi iki yerde gördüm o şekilde.pazar günü dışarı çıktık eşimle yemek yiyelim dedik. neyse yemeğin yanında kızarmış patetes vardı. benimki iştahla bakıyor yemeğe. patetesi yalasın dedim. ağzına tuttum merek içini yedi. tamam yeter bu kadar dedim. vermeyince kızıyor. 3-4 tane patetesin ucundan emerek yedi. eyvah dedim fast food çocuğumu olacaksın? acilen patatesleri bitirdim. çünkü istiyor.
birde meyveyi filan emmeyi seviyor. acilen meyve filesi almam lazım.
annem yine muhalefet olarak alma ben veriyorum dedi. ya çocuğum bişeyi kendi tutarak yesin hep hazır olmuyor. eline olduğu gibi veremem ki büyük parça koparır allah korusun. nerden alıcam onuda bilmiyorum.
Benimki de son bir haftadır yalnız kalmak istemiyor, hep onunla oynamamı istiyor ya da kucağımda duracak,
büyüdükleri için huy değişiyor galiba, benimkinin daha dişi çıkmadı..
ama huyları sergiliyor benimki de,
zaten çalıtığım için eve gelip yatana kadar oynuyorum ben de aşkımla
tel süzgeçten geçirmedim hiç. evde var ama ondan geçirirsemde pütürsüz olur. benim acilen pütürlü gıdalara başlamam lazım. yarın kahvaltısına ekmek koyarak başlayım.
250 gr kıyma+Yarım orta boy soğan+2 yemek kaşığı zeytinyağı+2 dilim tost ekmeği ya da bebek ekmeği(rondodan çekilmiş)+ kafana göre maydonoz hepsini yoğur, kızart işte tavada :) yagsız kızart ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?