2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cm olarak olcmedim ama dun 19 numara sandalet aldim. kac cm yapiyor acaba
benim oglan 17numara giyiyor kücük ayaklim benim:97:
bizimki de 10 cm . ama erkek bebek kız bebek arasında fark olur mu bilmem
genelde erkekleri ayagi daha büyük oluyor ama bellide olmaz:44:
zeynep allah iyiliğini versin..ayaklarınımı ölçtün..

nesibe seninkinin huyu bu demekki...ileride eyvahki ne eyvah....

bizimkiler babaannesine gittiler...bende yatıyorum...ütü bulaşık hala duruyor....
valla üsenmedim ölctüm kim görse nekadar kücük ayaklari var diyor merakima ölctüm bende
benim oglumda birseyler söylüyor baba anne hatta bugünde dede dedi bilincsiz söylüyorlar ama genede cok tatli oluyorlar

herkeslere günaydınnnnnnn
nabersiniz .benim kız da artık iyiden iyiye baba diyor kafa sallıyor oyun yapıyor kendince bizi gülmekten öldürüyor
biz de gün boyu evin içinde olsun balkonda olsun çıtçıtlı bodyle dolaşıyoruz .ne gece ne gündüz üstüne hiç bişi örtmeden uyuyor.
saçlar da gidince terleme sorunu da kalktı .
kulağını deldirmeyi düşünüyorum acaba doğru mu yaparım .gerçi büyük kızımınkini 10 aylıkken deldirdim hiç bi r sorun olmadı bakalım artık .
herkese güzel bir gün olsun inşallah hanımlar

bende gidiyorum bursaya annemin yanına

kulaklarını deldirmeyi bende düşündüm ama kıyamıyorum bide benim küçükken yanlış delmişlerdi çok acı çekmiştim korkuyorum büyüyünce kendi istediğinde deldirsin

daha önce yazmıştım kızımın tırnağı düşüo diye düşen tırnak sayısı üçe çıktı dok. aradım normal bazen tırnak değiştirebilirler dedi ama içim hiç rahat değil,ben bu aylarda tırnak düşüren bebek hiç duymamıştım aranızda duyan varmı?

günaydın kızlar nasılsınız? bluemoon ben hç duymadım canım ilk defa şimdi duyuyorum umarım acımıyordur canı

dun dr.kontrolumuz vardı kızım okadar kendımı yırtmama ragmen alaala 150gr alımıs ya cıldırmamak elde degıl.7.150gr yanı.
dr.aksamları yatmadan sebze suyunda makarna veya pılav yap yedır dedı..bıde bu kadar hareketlı bı cocuga kılo aldırmak bıraz zordur takma kafana standartların ıcerısınde su an dedı.bıde bebelacın balı sutlu ırmıklı,sebze corbası falan var muhallebı olrak onları ver gece dedı yanı sulu olarak bıberonla.

sızlerınde tavsıye edebılcegınız seyler varmı

zeynep sandalet 18 numara olsaydi tam olacati aslinda ben hafif buyuk aldim cirt cirtllarindan biraz sIKIyorum ayaklari kucuk olsa daha iyi kizim rahat ayakkabi bulur valla benim kardesim 47 numara giyiyor hediye coq sportif in guzel bi ayakkabisini goturmustum. olmadi ayagiina ya kuzenlerimin ayaklari o kadar buyik degil. mecburen babama kaldi sonra

bleumoon cok gecmis olsun yavrum benim insallah cani acimiyordur..

biz de ev gormege gittik. evde 1 tane kedi vardi kopek yoktu ama evi bize bu haliyle vericeklerse kabul etmiyoruz. kedi bazi yerleri tirmalamis kadin oralari ben yapicam dedi ama gerisine karismiyor. tam anlamiyla tamirden gecmesi lazim. yerleri ve banyonun tavanini yapsalar gene iyi valla evime kiyamiyorum o evi gordukten sonra. sonucta biz ev almiyoruz kiralik yani her masrafini bize yukleyeceklerse kabul etmicez. evin salonu da benimki kadar daha buyuk degil ama odalari cok guzel. buyuk ve rahat, kullanisli bir ev..
bi ev daha var orayi da cuma gorucez ama o evde 1 oda eksik. karari esime biraktim zaten, kismet, bakalim nolcak

selam kizlar

bu gece oglum atesler icinde yandi gece ilik banyo yaptirdim fitil verdim banamisin demedi kalktigindan beri üc kere sulu kaka yapti halsiz görünüyor napsam acaba bilemedim distenmi yoksa hastaliktanmi anlamadim insallah cabuk atlatir yavrum ayrica bizim buralarda hala soguk havalar düzelmedi gitti

selam güzel annişler geçmiş okumaktan helak oldum baya ara vermişim özledim sizi bebeğim uyurken geçmişi silip süpürdüm bizim alttan 2 dişimiz çıktı üslerde çıktı çıkacak desteksiz oturuyor ama hala sürünemiyor öyle yatıyor yüz üstü uçak gibi açıyor kolları dikiyor bacakları almasam durcak öyle burada çok gevezeyiz anne baba dede abla abi amca mama meme hiç susmuyor Allaha şükür yemek sorunumuz yok salıncak aldım kızıma çok sevdi bazen uyuya kalıyor sallanırken normalden daha uzun uyuyor salıncakta baya işe yaradı balkondan içeri giremiyoruz çığlık çığlığa ağlıyor oyuncak oynuyoruz yemek yiyoruz uyuyoruz balkon kuşu benim kız bizden böyle hanımlar bir yandan yemek yapıyorum kızıma bugün semizotu ve yoğurt yiycek esila hatun

Afiye olsun esila hatuna biz de de durumlar aynı desteksiz oturuyor ama sürünme yok .diş yok .
Balkonu bizim kız da pek seviyor güneşleniyor orda .
Ayyyy ben hiç bu kadar küçükken tırnak düşüren duymadım ..inşallah zorlanmaz yavrucak ..
Semizotunu ayrıca dün ben sebze püresine koydum çok sevdi .zaten de çok faydalıymış
şimdi uyuyor benim bıldırcın banyo yapırdım öğlen uykusundan önce iyi oluyor ferahlıyor resmen

evet tatlım yaşını biliyorum ondan dedim zaten....ilk zamanlarında Demir Buğrayla çok benzeşiyordu..sen yazdıkça kendimi okuyo gibi oluyordum......tabi yaa aman bu sene de evin düzensiz oluversin nolcak..yeter ki sağlıklar yerinde olsun....imkanın varsa da en iyisi kadın....walla evimde olsaydım dişimden tırnağımdan artırırdım yine de tutardım yardımcı...

çok geçmiş olsun canım..inş diştendir..fitil çok iyi gelmişti bize ateşi çıkınca..

canım geçmiş olsun bizimde alttan iki dişimiz çıktı ateşlendi ama ishali olmadı eğer ishal gibiyse bol su ver

hoşgeldin canım seni gördüğüme daha doğrusu adını gördüğüme sevindim kızınada maşaallah benimkisi zorla yiyenlerden

teşekkür ederiz teyzesi esilanın tırnakları çok çabuk uzuyor nerdeyse 2 günde bir tırnak kesiyoruz bir gün atlasam çiziyor yüzünü cadı tırnak düşüren bende hiç duymamıştım canım beim ya canı acımıyordur inş

hoşgeldin canım seni gördüğüme daha doğrusu adını gördüğüme sevindim kızınada maşaallah benimkisi zorla yiyenlerden

hoşbulduk teşekkürler benimkide başta zor yiyordu hatta sımsıkı kitliyordu ağzını zorla açıp yediriyordum ama düzeldi çok şükür seninkide düzelir inşallah

kızlar bebişlere yoğurt işini ne yapıyorsunuz evde yapınca çok sulu tutuyor bi kaç kere sütaşın babymix yoğurtundan aldım ama oda çok içime sinmiyo tadı bideğişik yoğurt gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…