selam kzlar ayy bu aralar yogunuz giremiyrum hasta bebişlere çok geçmiş olsun ASlı oglun sünnet olmuş sanada geçmiş olsun kontrolden gelenlere maşallah.PROp maşallah canım oğluna bizimki emmek ve yogurt dışında yaptgım hiçbirşeyi yemiyor ama bizim yemeklere bayılıyor siz kendi yemeklerinizden veriyormusunuz yada onun çırbalarına tuz falan eklıyor musunuz kızar
merhaba kizlar umarim herkes iyidir bebislerde tabi
masallah demire pek tatlibenim sipada emekliyor surekli olur olmaz deliklerden topluyorum off allahim tum enerjimi aliyor cocuk . minnacik bu enerjiyi nerden buluyor anlamis degilim.simdi bide koltuklara tutunmaya caliisyor tutunamayinca eli kayinca kut halinin ustune dusuyor basliyor aglamaya bu boyle kac kez oluyor gunde bende aksama boyle oluyorum artik umarim gec yurur yoksa yandim yandim
4 gün sonraaaaaa, 8 aylık oluyoruz bizzzzz yupppiii
o zaman da beni birakmazmi ama?yani meme vermessem beni unutur diye korkuyorum cunku hala emzirmek istiyorum sut bitene dekmeme verme bak nasıl yer...ben bazen özellikle vermiyorum..iyice acıkıyor...ozaman yiyiyor....
sıfır diş :) benım oglum kel göbekli ve dişsiz hahahahahaahah
ne bılım nasıl yıyor, uzumlerı de oyle kendı kendıne cıgneye cıgneye ugrasa ugrasa yıyor, lavası da aynı şekilde. acılı ezmenın suyune batırıp yumusatıyorum, 1 dk guzelce cıgnıyor, sonra yutuyorof soylemey korkuyorum burda bunları, cok var ugrasan yedırmek ıcın, allah nazarlardan esırgesın
yok beeeee, bu çok seçer.. acı ve et yiyecek aynı babası gibi, biliom ben malımı..
doğum günü pastasını nerden yaptırcağımı bile buldum da, taşıncaz şimdi, uzaklaşıyoruz merkezden, arkadaşlarım bıt bıt yapcaklar, gelmıcekler fln, çakacam ıkı tane oturtcam yerlerıne ben de.. zaten aılelerın gelıp gelemıyecegı belırsız, baska sehırde olmanın dezavantajları işte, hıh
kaya yazacaktım tabi ki ne mayası :) hahahaha en doğalı olduğu için bunu ver dediler
Herkese günaydın.. :) Delimavi geçmiş olsun. Benim kızım da doğduğundan bu yana 4. defa ateşlendi. Banyo ve şurup içirdim..Bakalım bugün geçecek mi ve öksürük başlayacak mı ? Her seferinde ateşi daha az çıkıyor.Bu defa en fazla 38,3 oldu. Havalar da sıcak olunca düşürmek zorlaşıyor. Öksürüğü için ıhlamur ile limon yada ılık su verebilirsin. Muz da boğazı yumuşatıyormuş.Burnuna deniz suyu.Kızıma bugün sıkmaya başlayacağım bende.İnşaAllah daha fazla ilerlemeden geçer ikimizin de..
aslı bebişin erkek adam olmuş hayırlı olsun..
selam kzlar ayy bu aralar yogunuz giremiyrum hasta bebişlere çok geçmiş olsun ASlı oglun sünnet olmuş sanada geçmiş olsun kontrolden gelenlere maşallah.PROp maşallah canım oğluna bizimki emmek ve yogurt dışında yaptgım hiçbirşeyi yemiyor ama bizim yemeklere bayılıyor siz kendi yemeklerinizden veriyormusunuz yada onun çırbalarına tuz falan eklıyor musunuz kızar
ne bılım nasıl yıyor, uzumlerı de oyle kendı kendıne cıgneye cıgneye ugrasa ugrasa yıyor, lavası da aynı şekilde. acılı ezmenın suyune batırıp yumusatıyorum, 1 dk guzelce cıgnıyor, sonra yutuyorof soylemey korkuyorum burda bunları, cok var ugrasan yedırmek ıcın, allah nazarlardan esırgesın
Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar..Hastalara geçmiş olsun..Ateşimiz düştü çok şükür..Kızım eski neşesine döndü..Dişi tam çıktı..Ateşi de ondanmış meğer...Bakalım 2. nasıl oalcak..İnşaAllah ateşi olmaz..
selam arkadaşlar bebekler büyüdükçe daha neler görecez:)bizimkiside emerken göğsümün ucunu ısırıyor, sonra damağıyla çekiyor.gülüyorum bende tabi cadının hoşuna gidiyor bu defa tekrar tekrar ısırıyor.
oyun gibi algılayıp memeyi haşat etmese bari...:)
ben çok korkuyorum o durumdan...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?