2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tuz bir yaşıana kadar yasak dedi doktor...ben çorbalarına katmıyorıum..ama bizim yediklerimizin suyundan verdiğimde tuzu alıyor doğal olarak...

bizde bugün,

sabah: kahvaltı yaptık peynir ,domates, yumurta,tam tahıllı ekmek ve pekmez ama çok yemediği için ardından 90 cc süte 2 bebek ekmeği ve pekmez

ara öğün: yoğurdun içine iki kayısı birde şeftaliyi püre yaptım

öğle: patates,kabak,semiz otu ve irmikli sebze püresi

akşam: milupa 7 tahıllıyı 150 cc devam sütüne hazırlıyorum aralarda da emiyo

Valla bendçok merak ediyorum bu enerjiyi nerden bulduklarını benım pestilim çıkıyo ama kızım bomba gibi maşallah hayır birde daha yürümüyoruz tam anlamıyla emeklemiyoruz bile bunları yapnca yandık ki ne yandık.kızlar kevser daha öne emeklemiyo ama arkaya emekliyo birde emekleme pozisyonu alıp sallanıyo bayılıyorum yakın heralde eeklemesi bitde sabahtan akşama kadar baba baba diye sayıklıyor cımcıme ağzını burnunu yiyesim geliyor çok zahmetli aa bir okadr da harıka birşey hergün yeni birşeyler ögrenmesi iki gündür de ayakarını yalıyor deli şey

4 gün sonraaaaaa, 8 aylık oluyoruz bizzzzz yupppiii

bizde 6 gun sonra 8 aylik olucazdogum gunlerine cok az kaldi 4 ay kadar:)simdiden kafamda birsuru plan program var

meme verme bak nasıl yer...ben bazen özellikle vermiyorum..iyice acıkıyor...ozaman yiyiyor....
o zaman da beni birakmazmi ama?yani meme vermessem beni unutur diye korkuyorum cunku hala emzirmek istiyorum sut bitene dek

sıfır diş :) benım oglum kel göbekli ve dişsiz hahahahahaahah

masalah ya dissiz uzum lavas gibi gidalari yiyebiliyorsa ilerde senin icin cok kolay olucak yemek bile secmez o

yok beeeee, bu çok seçer.. acı ve et yiyecek aynı babası gibi, biliom ben malımı..

doğum günü pastasını nerden yaptırcağımı bile buldum da, taşıncaz şimdi, uzaklaşıyoruz merkezden, arkadaşlarım bıt bıt yapcaklar, gelmıcekler fln, çakacam ıkı tane oturtcam yerlerıne ben de.. zaten aılelerın gelıp gelemıyecegı belırsız, baska sehırde olmanın dezavantajları işte, hıh

Amin canım amin Allah nazarlardan korusunmaşallah demire yaa kevserde bizim yemeklere bayılıyor yani versem karnını tıka basa doyuracak kadar yerde fazla vermek istemiyorum burcucum maya tuz nedir yahu ilk defa duyuyorum kaya tuzumu yazıcaktın yoksa böyle bir tuz mu var kız

istahli olsunlarda ne yerlerse yesinler

ben 2 tane dogumgunu kutlamasi yapmayi dusunuyorum bakalim fikrim degismesse tabi. biri cok yakin arkadaslarim icin evde olucak aile arasi gibi birsey digeride ucuza bir yer kiralicam kucuk bir salon gibi oraya tanidigim herkes davetli olucak isteyen gelir. aslinda birtane toplu halde yapsam iyi olurdu ama evim kucuk musait olmaz yani.

sende ziyarete gidersin ailelerin yanina bir kucuk kutlamada orada yaparsin gelemeyenlar icin

kaya yazacaktım tabi ki ne mayası :) hahahaha en doğalı olduğu için bunu ver dediler

Hahahaha süper ya ne bılıym belkı bebeklre özel bırşeydr dedm.KIzLAr bebeklwr birseylwr söylemeye başladımı kızım gün boyu baba diuor aglarken de anne diyor yannda degılsem.çok tatlı oluyor maşallah

teşekkürler kızlar

masallah yaaa...emınımkı yerken cok tatlı gorunuyodur:)

günaydıııııııın herkese
bugün nasılsınız .kızım çok eğlenceli başladı güne
dün sohbet baya yoğunmuş kızlar .bebişler nasıl bugün keyifler yerinde mi
kızlar bişi sorucam .kızıma gün içinde balkonda güneş aldırmak istiyorum .yeterli olur mu acaba .
bir de saat kaç arası aldırsam daha yararlı olur bilgisi olan var mı
bizim topacı bugün yatağında yüzükoyun buldum sabah .sürünmeye çalışıyordu ama evin içinde halının üstünde hemen sıkılıyor .
ne hikmet varsa şu yatağında onun içinde dönmedolap gibi bi o yana bi bu yana
mis kokulu bebişleri kocaman öpüyorum
herkese saplıklı huzurlu ve de neşeli bir gün diliyorumm
bu çiçekler de annelere gelsin benden

Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar..Hastalara geçmiş olsun..Ateşimiz düştü çok şükür..Kızım eski neşesine döndü..Dişi tam çıktı..Ateşi de ondanmış meğer...Bakalım 2. nasıl oalcak..İnşaAllah ateşi olmaz..

selam arkadaşlar bebekler büyüdükçe daha neler görecez:)bizimkiside emerken göğsümün ucunu ısırıyor, sonra damağıyla çekiyor.gülüyorum bende tabi cadının hoşuna gidiyor bu defa tekrar tekrar ısırıyor.

öğleden sonra iyidir sanırım boncuk..ama kremsz çıkarma...doktor bize dedi..beyaz tenli kremsiz çıkarmayın..50 faktör mümkünse mustela olsun dedi...daha almadık ama..

birde biz şapkasız çıkmayız abi..:)

bugun kontrol var 2 de....baklaım nekadar büyümüş yiğit paşa...

geçmiş ve hayırlı olsun mesafe....ne tatlıdır şimdi o yeni dişiyle...diğerlerinide kolaycacık çıkarsın inşallah...

oyun gibi algılayıp memeyi haşat etmese bari...:)

ben çok korkuyorum o durumdan...:18:

selamlar, çok hastayım, regl oldum daha dogrusu da, her zamankı gıbı şiddetli bol kusmuklu ve ishalli bir regl başlangıcı yaşıyorum, lanet olsun. aldırcam yumurtalıklarımı kurtulcam ya... offff....

gunes kremı max 30 faktor alın ve saat bası tekrarlayın dıyolar cunku 50 faktor cok fazla kımyasal ıcerıomus ve d vıtamını emılımını ımkansız hale getırıomuş. ben 30 kullanıorum. kendınız ıcın de 30 kullanın dıolar max zaten de bebekler onemlı benı salla :) bı de son kontrolde doktor cıkmadan once surme cıktıktan yarım saat sonra sur dedı, d vıtamını alsın alcagı kdr dedı. ben oglen 12ye kdr ve aksam 5 ten snr cıkarıorum demırı gunese obur turlu cok cyaır cayır oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…