ben yürüteç almadım ama sevmemiştir herhalde ne sorun olacak ki zaten 15_20 dakika durması öneriliyor çocuk yürüteci sevmedi diye mi üzüldün :)))
Ya kızlar bişi sorucam
bebeklerinizi yürütece koyuyor musunuz
ben arada koyuyorum ama bizimki bir en fazla iki adım ilerliyor .öylece ayakta bekleyip etrafı izliyor hiç sürüklemiyor yürüteci .bi de önündeki oyuncaklarıyla çok ilgileniyor .
Napıcam bi sorun mu var sevmedi mi acaba ?
Ağlıycam yaaa zaten en fazla 20 dk duruyor sonra mızmızlanıyor çıkmak istiyor
hiç böyle durumda olan var mı
oglum hala hasta düngece dogru dürüst uyumadik hep agladi ateslendi 38.5du ölctügümde fitil koydum ondanda korkuyor birde onun icin agladi ishalide hala gecmedi üstüne üslük ishal feci pisik yapti heryeri kipkirmizi elletmiyor yarin doktora götürücem insallah önemli birseyi yoktur yavrum benim iyice soldu
canım benımkıde sebze ve yogurt corbasını gayet ıyı yıyo yanı 100cc kadar bıtek bunları sevıyo..kahvaltı bı ara yıyodu sımdı yemıyo.kılo6150 boy68
ya bana kalsa bence bu cocuk boyle bana cekmıs bende cok yıyemem secıcıyımdır yanı yemek konusunda cok gıcıgım bebekkende boyleymısım buda bana cekmıs bıde bu vıtamını tekmı kullanıyosun ben balık yagı.devıt3 bıde ferro sanol verıyorum cunku .
canım bu gün cerende ateşlendi 38.4 ü gördük fitil fayda etmedi doktora götürdüm boğazları kızarmış bu ara salgın var dedi kan tahlili yaptı o temiz çıktı Allahtan antibiyotik balgam sökücü ateş düşürücü verdi ama bu gün çok fenaydı çocuğum birde iğne yapıldı o kendine getirdi
merhaba sevgili anneler, eski üye yeni anne olarak yeniden sitede bilgi edinmeye başladım. kızım Naz 29 ekim 2010 doğumlu.sanırım onun için en güzel paylaşımları burda bulabiriz kızımla beraber:)
merhaba benim oglumda 29 ekimde dogdu:)
zeyn gecmis olsun
o gün çok doğum günü kutlıycaz sanırım:)
canim hosgeldin aramiza umarim güzel vakit geciririzmerhaba sevgili anneler, eski üye yeni anne olarak yeniden sitede bilgi edinmeye başladım. kızım Naz 29 ekim 2010 doğumlu.sanırım onun için en güzel paylaşımları burda bulabiriz kızımla beraber:)
sagol canimmerhaba benim oglumda 29 ekimde dogdu:)
zeyn gecmis olsun
gecmis olsun noluyor bu cocuklara hassas dönemleri heraldekızım oksuruyo o oksurdukce benım ıcım gıdıyo..ne oldu bu cocuga sımdı usuttumu bılmıyorum.
gececiler selam
zeynep allah sifa versin..
turkuaz hosgeldin sen de..
hayirlisi olsun canim ne gardiyani kiz orda gardiyanlarmi karar veriyor ev icin
yok olmadı göndermedim hareketli bir resimdi paylaşmak istedimkızlar şu tatlı bebişe bakın Eki Görüntüle 215452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?