selamlar, çok hastayım, regl oldum daha dogrusu da, her zamankı gıbı şiddetli bol kusmuklu ve ishalli bir regl başlangıcı yaşıyorum, lanet olsun. aldırcam yumurtalıklarımı kurtulcam ya... offff....
gunes kremı max 30 faktor alın ve saat bası tekrarlayın dıyolar cunku 50 faktor cok fazla kımyasal ıcerıomus ve d vıtamını emılımını ımkansız hale getırıomuş. ben 30 kullanıorum. kendınız ıcın de 30 kullanın dıolar max zaten de bebekler onemlı benı salla :) bı de son kontrolde doktor cıkmadan once surme cıktıktan yarım saat sonra sur dedı, d vıtamını alsın alcagı kdr dedı. ben oglen 12ye kdr ve aksam 5 ten snr cıkarıorum demırı gunese obur turlu cok cyaır cayır oluyo
damaklar kaşınıyor ne bulursa ısırıyor memelerde dahil ama komik oluyorlar ya:)valla başka türlü olsa resmini çekecem
ama çekilecek yer değilki
canım göz kayması yanıltıcı olabilr yani sonradan düzeliyor şimdi erken bence doktorluk bir durum olduğunu sanmıyorum.artık kelimeler bizdede başladı bu sabah baba-mama deyip duruyordu.maşallah diyelim kuzularabizim doktorda beyaz tenli 50 faktör alın dedi...pehh bu doktorlar....ama senin dedğin mantıklı bende okudum biryerlerde...gerçi ben daha hiç krem sürmedim...öğle güneşinde çıkarmadım dışarı...
aslında çıkmak istiyorum....tatile girdik gezicektim oğlumla şimdide benim belim tuttu...offf offf...plan yapmamak lazım hiç birşey için....
doktorada gittik..200 gr alıp 1 cm uzamışız...bizimki pek bi konuştu doktor bile şaşırdı...dili açılıverdi birden :)
gözü kayıyor gibi geliyor bazen bana..şüpheniz varsa göz doktoruna götürün dedi....ben bıktım hastanelerden yaaaaaaa :84:
şimdi bakıyorum kaymıyo gibide pöfff
isilik oluyor bazen ensesi çok terliyor krem verdi mustelanın alıcam inşallah...
balık verme dedi ağır metal içeriyor diye....versemmi acaba siz verdinizmi..yada verecekmisiniz....
canım gülersen alışkanlık yapar görmezden gel bence,bizimkide emerken illa elimi tutucak yeni başladı budaselam arkadaşlar bebekler büyüdükçe daha neler görecez:)bizimkiside emerken göğsümün ucunu ısırıyor, sonra damağıyla çekiyor.gülüyorum bende tabi cadının hoşuna gidiyor bu defa tekrar tekrar ısırıyor.
selamlar, çok hastayım, regl oldum daha dogrusu da, her zamankı gıbı şiddetli bol kusmuklu ve ishalli bir regl başlangıcı yaşıyorum, lanet olsun. aldırcam yumurtalıklarımı kurtulcam ya... offff....
gunes kremı max 30 faktor alın ve saat bası tekrarlayın dıyolar cunku 50 faktor cok fazla kımyasal ıcerıomus ve d vıtamını emılımını ımkansız hale getırıomuş. ben 30 kullanıorum. kendınız ıcın de 30 kullanın dıolar max zaten de bebekler onemlı benı salla :) bı de son kontrolde doktor cıkmadan once surme cıktıktan yarım saat sonra sur dedı, d vıtamını alsın alcagı kdr dedı. ben oglen 12ye kdr ve aksam 5 ten snr cıkarıorum demırı gunese obur turlu cok cyaır cayır oluyo
3. reglim,, degısen bısı yok hala hastanelik vaziyetteyim, lanet olsun cidden lanet olsun
ınfox sız evden cıkmıonuz mu yahu, bız bazen 8-9 saat sokakta kalıyoruz, mecbur kremlıorum ben, zaten evde durmaktansa dışarıyı tercıh ederım dısarda cok daha uslu, evde gırmedıgı köse ındırmeye calısmadıgı esya kalmıyor, yataktan atmaya kalkıo kendını ayaga kalkıp, delirdi 3 gundur, ve ben bugun hıc cekemıorum delırcem bırazdan
ben anadolu yakasındayım balkon bile nasıl esiyor yaaa,belkide ben pimpirikliyim.bana biraz akıl ver ne olacak bu halim.yazda olsa rüzgarlı birşey olurmuki:26:yahu ne yaz gelmemesi demir sıcaktan cırılcıplak yatıo tek bezle ustunde ortu bıle yok, odası 28 dereceyı buluyo bzen, cereyan yaptırıyorum o derece :S bıktım sıcaktan ben vallahı..
esım cok gec gelıo, ama bgn kıbrısta zaten, sbh 5te uyandırdım ben sancılandım cok fena işte demırle o ılgılendı kahvaltısını yaptırdı bana sıcak su torbaları hazırladı fln, işe gtmeden oce bızle ugrastı zaten epeyce, allahtan bgn oldu, yrn olsaydı evde yapayalnız napardım bılmıorum
valla besıktasa sahıle gıtmıslıgım var saat gece 10da, bişi olmuyo yanı, gunduz de bebek e fln gıdıyoruz orda da ruzgar essın nolcak kı hava cok sıcak, avmlere gıdıyoruz, parka, cay bahcelerıne, alısverıse, valla evde olmayalım da neresı olursa işte :)
evet annelik güzel, çok guzel, her isteyen kadın yaşasın işallah
propcum belki de en küçüğümüz sensin ama örnek alınacak annesin....maşallah size canımcım
ben anadolu yakasındayım balkon bile nasıl esiyor yaaa,belkide ben pimpirikliyim.bana biraz akıl ver ne olacak bu halim.yazda olsa rüzgarlı birşey olurmuki:26:
bizim doktorda beyaz tenli 50 faktör alın dedi...pehh bu doktorlar....ama senin dedğin mantıklı bende okudum biryerlerde...gerçi ben daha hiç krem sürmedim...öğle güneşinde çıkarmadım dışarı...
aslında çıkmak istiyorum....tatile girdik gezicektim oğlumla şimdide benim belim tuttu...offf offf...plan yapmamak lazım hiç birşey için....
doktorada gittik..200 gr alıp 1 cm uzamışız...bizimki pek bi konuştu doktor bile şaşırdı...dili açılıverdi birden :)
gözü kayıyor gibi geliyor bazen bana..şüpheniz varsa göz doktoruna götürün dedi....ben bıktım hastanelerden yaaaaaaa :84:
şimdi bakıyorum kaymıyo gibide pöfff
isilik oluyor bazen ensesi çok terliyor krem verdi mustelanın alıcam inşallah...
balık verme dedi ağır metal içeriyor diye....versemmi acaba siz verdinizmi..yada verecekmisiniz....
3. reglim,, degısen bısı yok hala hastanelik vaziyetteyim, lanet olsun cidden lanet olsun
ınfox sız evden cıkmıonuz mu yahu, bız bazen 8-9 saat sokakta kalıyoruz, mecbur kremlıorum ben, zaten evde durmaktansa dışarıyı tercıh ederım dısarda cok daha uslu, evde gırmedıgı köse ındırmeye calısmadıgı esya kalmıyor, yataktan atmaya kalkıo kendını ayaga kalkıp, delirdi 3 gundur, ve ben bugun hıc cekemıorum delırcem bırazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?