2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizim doktorda beyaz tenli 50 faktör alın dedi...pehh bu doktorlar....ama senin dedğin mantıklı bende okudum biryerlerde...gerçi ben daha hiç krem sürmedim...öğle güneşinde çıkarmadım dışarı...

aslında çıkmak istiyorum....tatile girdik gezicektim oğlumla şimdide benim belim tuttu...offf offf...plan yapmamak lazım hiç birşey için....

doktorada gittik..200 gr alıp 1 cm uzamışız...bizimki pek bi konuştu doktor bile şaşırdı...dili açılıverdi birden :)

gözü kayıyor gibi geliyor bazen bana..şüpheniz varsa göz doktoruna götürün dedi....ben bıktım hastanelerden yaaaaaaa :84:

şimdi bakıyorum kaymıyo gibide pöfff

isilik oluyor bazen ensesi çok terliyor krem verdi mustelanın alıcam inşallah...

balık verme dedi ağır metal içeriyor diye....versemmi acaba siz verdinizmi..yada verecekmisiniz....

damaklar kaşınıyor ne bulursa ısırıyor memelerde dahil ama komik oluyorlar ya:)valla başka türlü olsa resmini çekecem
ama çekilecek yer değilki

aslında bende çekmek istiyorum öyle güzelki o anları emerken..yeni doğduğu zamanların varda bu hsalinin yok...evde yalnızım...akşamda unutuyorum kocişe söylemeyi...

canım göz kayması yanıltıcı olabilr yani sonradan düzeliyor şimdi erken bence doktorluk bir durum olduğunu sanmıyorum.artık kelimeler bizdede başladı bu sabah baba-mama deyip duruyordu.maşallah diyelim kuzulara

canım gülersen alışkanlık yapar görmezden gel bence,bizimkide emerken illa elimi tutucak yeni başladı budaben burnu kapanmasın diye memeyi tutuyorum oda elimi tutmak için çabalıyor boğulacak haberi yok,sonra parmağımı tutuyor özlücem bu günlerimizi

prop ilk kezmi regli oldun.hani doğumdan sonra düzen değişir diyorlardı şikayetler hafifler falan filan boşmuş yani,ben daha olmadım...

3. reglim,, degısen bısı yok hala hastanelik vaziyetteyim, lanet olsun cidden lanet olsun

ınfox sız evden cıkmıonuz mu yahu, bız bazen 8-9 saat sokakta kalıyoruz, mecbur kremlıorum ben, zaten evde durmaktansa dışarıyı tercıh ederım dısarda cok daha uslu, evde gırmedıgı köse ındırmeye calısmadıgı esya kalmıyor, yataktan atmaya kalkıo kendını ayaga kalkıp, delirdi 3 gundur, ve ben bugun hıc cekemıorum delırcem bırazdan

keşke eşin erken gelse yardımcı olurdu sana işten geçmi geliyor?bende merak ediyorum o regli sıkıntısıyla çocuğa nasıl bakılır daha küçükler laftanta anlamazlarkibizde sokağa çıkmayı seviyoruzda şu arabayı indir çıkar sorunuda olmasa daha çok sevicem.nereleri geziyorsunuz 8 saatbu arad hava rüzgarlı akşam sahile gidilirmi çocukla yaa,sahilde çay içesim var.gelmedi şu yaz off off..yazı görmeden kışa geçicez

itirafcoma bakıyorum şu çok hoşuma gitti..

Bize kızdığı ya da istediği bir şey olmadığı zaman ayakkabılarımı giyip evden kaçmaya çalışan iki yaşında bir oğlum ve okulda kavga etmedik adam bırakmayan, kopya çekerken yakalanan, öğretmeninin emekliliğini isteme sebeplerinden biri olan sekiz yaşında diğer bir oğlum daha var. Siz siz olun baba ahı almayın. Yıllar önce babam bana, "Allah, sana senin gibi evlat versin de gör." dedi. Gördüm...

2 yaşında evden kaçma çabası çok nazlı bu çocuklar yaa

oku oku bitiremedim..ne güzel canlanmış buralar eskisi gibi

bizde de diş yok..emekleme yok ki sanırım olmıycak da....ya kucağımda olcak ya da oturcak o da önünde oyalanacak bir şeyi varsa bütün oyuncaklarımızdan sıkıldık, yeni alınınca da ertesi gün o da sıkılınan listesine dahil oluyo kapak kaşık kutu vs..elimize ne geçerse onunla oynuyoruz......arabada oturmamaya devam...en fazla 10 dk.. sonra duygu sömürüsü homurdanmalar ve ardından viyaklar tabi ben bu geçen 7 buçuk ayda boksör gibi kol yaptım oğlumun sayesinde:86: ya bir de gece uykuları tökezledi berbat bişi oldu......neredeyse bütün gece başındayım ve üst üste uykusuzluktan bitap düşmüş durumdayım.....yemek konusu da kafasına göre....ama asla öyle karışım falan yemiyo..illa katı olacak ve ayrı ayrı verilecek tabi yerse bana inanılmaz bağlandı ve her geçen gün artıyo....nereye varacak halimiz bilemiyorum:97:

bir de ben biberona alıştırmak istiyorum sizce olur mu bu saatten sonra...gece emmiyo nerdeyse hiç..su içiyo bol bol bardakla...meyve suyu vs. veremiyorum bardaktan içemiyo pek..ilk ay bir kaç kere mama vermiştim ama artık kabul etmiyo biberonu..alsa çok rahatlık olacak...sıvı şeyler tüketsin istiyorum..hatta süte başlamak istiyorum...1yaşından önce verilemeze inanmayanlardanım....neyse işte nuby bardak aldım geçen gün..alıp dişini kaşıyo..emmiyo

bunların dışında çooooook ama çoooooook güzel annelik....hep iyi ki diyorum heeeeppp...çok bambaşka bir sevgi...ben güzel yanları yakın zamandan itibaren görmeye başladım malesef ama olsun buna da şükür

Allah hepimizin yavrularını tüm kötülüklerden hastalıklardan korusun.....

yahu ne yaz gelmemesi demir sıcaktan cırılcıplak yatıo tek bezle ustunde ortu bıle yok, odası 28 dereceyı buluyo bzen, cereyan yaptırıyorum o derece :S bıktım sıcaktan ben vallahı..

esım cok gec gelıo, ama bgn kıbrısta zaten, sbh 5te uyandırdım ben sancılandım cok fena işte demırle o ılgılendı kahvaltısını yaptırdı bana sıcak su torbaları hazırladı fln, işe gtmeden oce bızle ugrastı zaten epeyce, allahtan bgn oldu, yrn olsaydı evde yapayalnız napardım bılmıorum

valla besıktasa sahıle gıtmıslıgım var saat gece 10da, bişi olmuyo yanı, gunduz de bebek e fln gıdıyoruz orda da ruzgar essın nolcak kı hava cok sıcak, avmlere gıdıyoruz, parka, cay bahcelerıne, alısverıse, valla evde olmayalım da neresı olursa işte :)

evet annelik güzel, çok guzel, her isteyen kadın yaşasın işallah

itirafcom dan alıntılar...

Kayınvalidemin tüm baskılarına rağmen 14 senede sadece bir çocuk doğurdum. Muhabbet arasında oğluma "Boy boy torunlarım olsun" istiyorum dedim. Kayınvalidem bana dönüp ''Bakalım o isteyecek mi?'' dedi. Çok ağrıma gitti çok. O kim oluyormuş yaa!

Evden çıkarken babama; ''Babişko bana bir 200'lük çaksana pembe olanından" diye bağırıyorum. Önünde saygıyla eğileceğim cevap gecikmiyor: ''Bir 5'lik çaksam mor olanından? Daha çok yakışır.'' Koca çınardan daha mı iyi bileceğim, tabi susuyorum.

Deprem sırasında kendimi can havliyle kaldığı otelin beşinci katındaki odamdan aşağı doğru koşarken buldum. Üçüncü kata geldiğimde yeni aldığım cep telefonumu odamda unuttuğum aklıma geldi. Hiç düşünmeden aynı hızla tekrar odama doğru koşmaya başladım. Herkes merdivenlerden aşağı inerken benim yukarı koşmamı bilinçli bir hareket sanan 9-10 kişi de benimle beraber yukarı koşmaya başladı. Beraber odama kadar çıkıp telefonumu alıp aşağı indik. O bina yıkılsaydı ve o insanlara bir şey olsaydı öbür tarafta bunu nasıl açıklayacaktım gerçekten çok merak ediyorum.

Boşanma davasından çıkıp eve gelince "Oğlum, ayıp olmuştur, keşke yemeğe götürseydin" diyen annem, seni çok seviyorum

Kuzenimin iki yaşındaki kızını uyutmak için, uyuyor numarası yaptım. Peki, o ne yaptı? Yataktan kalktı ve emziğini alıp ağzıma tıktı!

Eve icraya gelen avukata aşık oldum ya; ayakta alkışlıyorum kendimi!

Toplu taşıma aracında kendine yer vermeye çalışan beyi "Siz işten geliyorsunuz, yorgunsunuz, ben keyfimden geliyorum, lütfen oturun" diyerek engelleyen yurdum harbi kadına bir alkış alayım...

Dırdır ettiği gerekçesiyle yengeme çemkiren abim "Bu evde kafamı dağıtamıyorum abi, dağıtamıyorum!" diye bağırınca yengem eline geçirdiği bibloyla üstüne yürüyor: Sen bana kafamı dağıt de yeter ki! Ben dağıtırım ki kafanı!"

ben anadolu yakasındayım balkon bile nasıl esiyor yaaa,belkide ben pimpirikliyim.bana biraz akıl ver ne olacak bu halim.yazda olsa rüzgarlı birşey olurmuki:26:

propcum belki de en küçüğümüz sensin ama örnek alınacak annesin....maşallah size canımcım

:) doğum günüme az kaldı 24 olcam 1.5 ay sonra çok kucuk dıılım, bızım yasımızda 3. 5. yi yapıomuş babannemler fln :) saol cnm.. çok uğraşıyorum, çok yalnızım, hıc yardım yok, butun herseyı boşladım demır dısında, ev yemek fln umrumda dııl, hepsı hallolur, şu sıpa bı kendını kurtarsın da.. cok yoruldum ama cokkk, hemen tasınamk ıstıyorum artık, kadın alcam, ben kendımı zaten demıre adadım bırının de eve adaması lazım kendını :)))

ben anadolu yakasındayım balkon bile nasıl esiyor yaaa,belkide ben pimpirikliyim.bana biraz akıl ver ne olacak bu halim.yazda olsa rüzgarlı birşey olurmuki:26:

aman benım aklımı kımse begenmıo annem kv fln cıldırıolar, cocugu ben alıstırmısım boyle, sankı kotu bısı yapmısım :) dogdugu zaman haftalık kontrolune kolsuz body ve uzun kollu tulumla goturmustum, ustunde penye battanıye vardı onu da arabada ve hastanede cıkarıodum, mıllet kat kat yun gıydırıodu, ben yapmadım, ben daralıyorum oyle kalın gıyınmeye, demır de benım gıbı olsun ıstedım, cıplak gezıoz yaz kış, 2 kere fırtınada dısarı cıkarttım kar tıpı vardı, bı o zamanalrda astornot gıydırdım o kdr. valla sana bişi olmuo sa cocuga da olmaz, sen cıkmıo musun ruzgarda, onun bedenının senden hıcbır farkı yok, senden kat be kat daha saglıklı hatta, benım felsefem boyle

depremde telefonunu almak icin tekrar odasina kosana cok guldum ya

ben de tam tersine acaip usurum. ev su an 23 derece ayagimda corap oldugu halde buz gibi :s ellerimle ayaklarim zaten nadiren sicaktir. imrani da iyice giydiriyorum kendim usuyunce o da usuyor saniyorum :26:
bizde de dis yok, belirtisi de yok. turkiyede dis cikartacak hastalanacak diye korkuyorum ya :s

hooff ben de tasinmak istiyorum artik. heryer tiklim tiklim dolu. kac gundur eve elimi surmuyorum. ferah ferah oturmak istiyorum artik.. aksam ev gormege gidiyoruz 3+1 ideal yani tekrar tekrar tasinma derdi olmaz. kirasi biraz yuksek haliyle ama esim de orayi dusunuyor sanirim. ben tercihi ona biraktim 2+1 de olur 3+1 de olur benim icin,artik oglumun odasi kendi dolabi olsun...
iki ayagim bi papuca girecek ya ondan bunaldim simdiden. gider ayak tasinma isi cikti. anahtar teslim ne zaman olacak.. ben turkiyedyken esimin t....... lazim esyalari tabi o da turkiyeye gelmeden anahtar teslim olmasi lazim :18:

kayma değildir,bizde 2 tane göz doktoruna götürdük ikiside aynı şeyi söyledi.burun kökü basık olduğu ve göz kapakları tam kalınlaşmadığı için öyle gözüküyormuş.bebeklerde oluyor hatta çevredekiler bile sorar gözünde kayma varmı diye dedi.içiniz rahat olsun dediler onlar doktor sonuçta bilir dimi

kızlar yaz geldi beee rahatlayın artık biz sürekli sahile iniyoruz akşam 4 ten sonra bile yanıyor ortalık şort takım giydiriyorum sürekli bu hafta elbiselerde başlarım artık yanıma bir penye battaniye alıyorum oda uyurken üşür belki diye ama bu gün onada gerek olmadığına karar verdi prop çok haklı herşeye alışmaları lazım ben 2 aydır çok sık dışardım çıkarı kalında giydirmedim hiç bu kadar kollarsak ilerde her dışarı çıktığımızda hastalanırlar arkadaşımın kızı öyle annesi bakıyor dışarı çıkarmıyormuş çocuğu bana oturmaya geldiği günün gecesi çocuğu acile götürdü hemen etkileniyormuş sokağa çıktığında gezmeye gidemesek bile mutlaka balkonda oturuyoruz oyuncaklarını veriyorum eline bende kahvemi içiyorum yanında yada alıp sokakta iki tur attırıyorum güneş kremi bende almadım yarın çıkarsam alırım artık doktorumuz 30 faktör dedi

yyahu 3 kreme 100 lira vermiş eşim...bu ne be..! üstelik birtanesi %50 indirimlli imiş..miş miş...

pişik kremi isilik kremi güneş kremi...benim bile bukdar kremim yok şuan...:)

ya çıkıozda akşam üstü çıkıyoz..yada öğleden önce...turluyoz....yada taksi ile avm gidiyoz geziyoz....şu sıralar hiç birini yapamıyorum belimin ağrısından..

kısmetse yarın bursaya yolcuyuz...ama daha bavul mavul yok ortada...ağrımdan bişeycik yapamıyorum...

oraya gideyimde yatayım dinleneyim inşallah...gerçi geçen sefer misafirden dinlenememiştim...

geçen sefer yolculukta hiç sıkıntı yaşamadık....ama bu sefer sıcakla nasıl olucak bilmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…