2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese

kızım oksuruyo o oksurdukce benım ıcım gıdıyo..ne oldu bu cocuga sımdı usuttumu bılmıyorum.

geçmişler olsun kızlar Allah şifa versin bütün hasta bebelere
Sizlerede Allah kolaylık ve sabır versin.

noolsun zeynep sulur allaha, ayni seyler iste.. az kaldi 10 gunum var kismetse yarin esim gardiyanla konusucak 3+1 ev icin bakalim heyecan, telas, sevinc, stres hepsi bi arada

Hayırlı olsun canım. Türkiye'ye gelmeden önce mi taşınacaksın. Hem seyahat hazırlıkları hem taşınma ikisi birden zor olcak sanırım

Burcu sana Allah çok ama çook kolaylık ve sabır versin canım. Demir şimdiden böle yürüyünce hiç düşünemiyorum senin halini. İnşallah biraz sakinleşir Demir, bu hızla devam ederse bayağı yoracak seni küçük adam.

selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inş prop Allah sana sabır versin canım kime çekmiş bu haylaz babayamı sana mı? ben ufakken acayip yaramazmışım kızım melek gibi maşallah şükrediyorum bana çekmedi diye
kızlar haftasonunuz nasıl geçti biz evde pinekledik istanbul yağmur çamur ama bugün fena değil sanki belki biraz gezeriz kızımla...

bende kızımı dr.a goturdum geldım sımdı oksuruk surubuyla grıp surubu verdı.antıbıyotık vermek ıstemıyorum sımdı dedı.eger ateslenırse falan verıcekmıs.ama cok kotu oksuruyo ıcım gıdıyo.oksuruncede bogazları acıyo surat ıfadesınden bellı bıde zaten oksurugun pesıne aglıyo.Allahtan hırıltı falan yokmus.bunada şükür.

prop sanada kolay gelsın b en daha sımdıden evle ugrasamıyorum heralde senın durumuna gelınce bızım evı b..k goturur.zaten haftanın 3 gunu kesın dısardan yıyoruz bu sefer ne olur bılemem.acaba benmı cok uyusugum bılemedımkı:126:

Son düzenleme:
oo cok tesekkurler. benım evı zaten bok goturuo, demırın yanından sanıye ayrılırsam bı yere tırmanıo, ne iş yapması, yemegı bıle cogu zaman zor yapıyorum ohooooo :)))

geçmiş olsun cnm benimkide öksürüyor geceden beri götürsem mi kararsız kaldım ıhlamur verdim kahvaltısının yanında rahatladı sanki biraz ama öyle bir bağırıyorki derdi neyse tarzan gibi aaaa aaaaaaoyun yaptı heralde bağardıkca daha çok öksürüyor cadı

merhaba ben de kasım annesiyim ama buraya yeni 2 mesaj falan yazdım. şimdiye kadar hep tüp bebek kısmında 38 yaş ve üstü kısmında yazıyordum.

hasta bebeklere geçmiş olsun.

prob seni okuyunca korktum. :18:aramızda 3 hafta var. benim batu da iri ve hareketli bir bebek. şu an yerde sürünme emekleme çalışmalarına devam ediyor. acaba 3 hafta sonra o da böyle olur mu? bizim yataklarımız seninla aynı yerden yok artık nasıl üstünden atlar demiştim sen en alta indirmemişsin anladığım. yatağın yerine yere yorgan ser geniş minderler vs bırak o zaman. ne olur ne olmaz. bizim evde de açıkta 1-2 kablo var beni çok korkutuyor. priz koruyucularını falan atktım ama. bir de senin oğlan hiç park yatakta falan durmuyor mu? batu şu an yatıyor içinde yuvarlanıyor sıkılana kadar. yürüyünce hiç durmazsa yandık :18:

merhabalar birşey sormak istiyorum. batu 4-5 haftadır yavaş yavaş katı gıdaya başladı. ama 10 gündür falan kaşık fobisi başladı. kaşığı görünce ağzını kitliyor. arada bazen yiyor. dr kontrolünde de alt dişi patlamış. bundan sıkıntısı herhalde dedim sormadım ama halen devam ediyor. dün hiçbir katı gıdayı yemedi sadece biberonla mama. bugün sebzesini yemiş. bizde anne sütü yok. sanırım yemek yemeyi sevmedi veya kaşık dişini acıtıyor kaşığı reddediyor ağzını kitliyor. bu durumda olan var mı? ne yapıyorsunuz?

ya bunların hepsı topu topu 4 gunde oldu ıyı de, emeklemıodu, tutunuo kalkıodu, ama emeklemeden halıyle tutuncak yer bulamıodu, sımdı her yere gıdınce kalkıo. yatagı haftasonu ındırdık en alta, ındırmedne once bacagını asırdı kendını atmaya kalktı ben odada olmasam allah korusun boyun ustu... sımdı en asagı ındırdık bu sefer de yorganların yastıkların uzrınden kendını yukseltıp atmaya kalkıor, boyu yetmıyor tabı sımdı. ama su na soyle bı problemımız var yan korumaların enı boyu nersıyse ıste yukseklıgı yanı kısa gelıo, altta bosluk kalıo, dun bayag bı magaza gezdım yuksek koruma bulmak ıcın, çilek kendı nevresım takımlarını uretıo, o kadar kotu o kdr ıgrenc desenlı takımlar 200 lıra, bı onun yukseklıgı ıyı 55-60 cm gıbı bısı, ama o kdr kotu desene o parayı vermem, havada kalıo korumalar, nolcak bılmıorum, alttan kolunu elını ayagını bacagını neresını bulursa sokuyo :S

merhaba hoşgeldin aynı sorun bizdede olmuştu ama dediğin gibi diş çıkarma dönemine denk gelmişti elimle verince ağzını kocaman açıyordu kaşığı görünce asla açmıyordu altta 2 dişi var ikiside çıkarken böyle oldu şimdide üst dişleri patlamak üzere bakalım yine olcak mı tesadüf mü bilmiyorum

Ay canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun.bizimde gözlerimiz kızardı,sabahları şişiyordu.doktora götürdük enfeksiyon olmuş gözleri nasıl olduysa artık. bi hasta olsalar gözlerinde ışık sönüyor sanki kuzuların,allahım esirgesin hepsini.

demir bey yeteneklerini arttırmış maşallah.yürüdüğünde nasıl olur acaba:)allah korusun, artık yanlız bırakmaya gelmez.

geçmişolsun bizimde geçenlerde tek gözü kızarmıştı sabahları çapakta oluyordu ve gün içinde sürekli çapak atıyordu gözü dr fucithalmic diye bir krem verdi gözüne damlatıyosun 2 günde düzeldi bebişim

krdln25 zeyn77 geçmiş olsun aynı problem bendede var dün öksürmekten uyuyamadı yavrum ilk defa hastalandı canımın içi dr götürdüm bugün antibiyotik balgam söktürücü falan filan 3 şurup 1 göz damlası verdi uarım iyileşirler kısa zamanda

Prop oğlunun yatağı nasıl meak ettim .ben büyük kızım da park yatak kullandım o da çok afacandı .çok rahat ettim ..ayçaya da park yatak aldık .yatağını da özel yaptırdık ..alt kata geçtik baya oluyor..o kadar rahat ki iki yaşına kadar tımansa da atlayamaz aşağı ..
O kadar olmasa da belki her çocuk farklı en azından bir sene rahat edersin ..bir bak istersen..
Deryacık sen de istanbuldasın ..kız sen istanbulun neresindensin peki :)

bahçelievlerdeyim sen????

ilk dişimiz çıktı çok şükür sabah farkettim ah ne kadar mutluyum huysuzluklar bir nebze geçer inşallah diğerleride aynı huzursuzluğu yapmaz umarım ilki zor diyorlardı arkadaşlar daha fazla çıkaranlar ne kadar doğruluk payı var bilgi verirseniz sevinirim,bu arada emekleyip tutunup kalkıyoruz hemen de düşüyoruz bizden böyle,sevgiyle kalın bebişler ve anneleri...

prop internetimde bir sorun var heralde kesik kesik izledim videoyu ama oğlun çok tatlı maşallah tam bir kudurk.yatak çok alçak değil ama tabi ordan biraz daha büyüsün atlar o :))) zira benim büyük kız da aynı senin oğlan gibiydi park yatağın alt katından bile tırmanıp atladı
derya inanmıyorum yaa ben de bahçelievlerdeyim yenibosna da sen nerdesin

saol canım bizede aynı ilaçtan bide başka bi damla daha verdi.işallah çabucak geçer gözleri fena kızardı kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…