saol cnm teşekkür ederim Allah kimseye böyle bşey yaşatmasınBurcu aslında çok şey yazacaktım ama Deryanın yazdıklrını okuyunca hepsinden vazgeçtim
Allah dağına göre kar verirmiş derler ya demekki sen Demir ile başaçıkabilirsin canım.. Ev işleri ıvır zıvır içinde bi yardımcı tutarsın , yeterki canları sağolsun boşver hepsi geçer de sen büyüdüğünde napcan bu çocuğu diye sormadan edemicem.. Umarım uslanır biraz
Derya hüngür hüngür ağladım okurken.. Ayy canım benim kıyamam Allah bidaha vermesin, size bağışlasın yavrunuzu.
şanslısın zeyn benimde yiğenlerin geliyor bazen oynatıyorlar baya iyi oluyor gerçekten benim kızım için yanında biri olsunda kim olursa olsun yanlız kalmak istemiyor papatyamherkese hayirli cumalar
bir haftadir yapamadigim temizligimi yaptim evim tertemiz oldu kizim sagolsun kardesine baktida yapabildim kizimin faydalarini görmeye basladim
hayırlısı olsun cnmbu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilsepis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet
slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm
slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm
geçmiş olsun kızlar. bebişleri korusun Rabbim. derya beni çok korkuttun. çok büyük geçmiş olsun. Allah bize bağışlasın bebişlerimizi. benim kızımın da ikinci dişi patladı. kemik gelişimi yavaştı ve doktor kalsiyum takviyesi vermişti onla alakası var mı bilmiyorum ama önce bir dişi patladı baya uzadı hemen iki hafta içinde ikinci de paptlaadı. herkesin de dediği gibi biz de artık çok yoğunuz bebiş baya bi vaktimi alıyo. bazen bi bakıyorum tüm günüm onunla ilgilenirken geçmiş gitmiş başka bişi yapmamışım. internete de hiç giremiyorum artık ve kasım anneleri neler yapıyor merak ediyorum. bebişleriniz emekliyomu kızlar. bizimki biraz tembel galiba. daha sağa sola bile nadiren dönüyo. emekleme çalışmaları var ama ellerini kullanmayla daha bi meşgul. bilmiyorum nezaman emeklemeye başlar. konuşma da yok daha sadece oynarken mutluluktan çığlıklar atıyo. bilmiyorum ki normal mi. 14 kasım doğumlu 8. ayın içinde ama ben mi çok şey bekliyorum bilemedim
bu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilsepis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet
anneler özledimm sizleri...
böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee:95:
evet canim cok gec kapaniyor hadi senin günün azalmis güle güle git güle güle gelzeynep almanyada okullar cok gec kapaniyormus yaa burda bu gun kapaniyor. kv de kaynimla yola cikti, almanyaya dugune geliyorlar.. benim de 4 gunum kaldi resmenallah herkese selametlik versin yol uzun.. yalovali tanidik birileriyle ayni ucakta denk gelmisiz esim diyordu sevindim
hayirlisi olsun hersey kismet allah gönlüne göre versinbu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilsepis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet
benimde safak45 türkiyeye gitmeme az kaldi sayilirburda okullar 29temmuzda kapaniyor ne gicik ya erkenden kapansa nolucak sanki
günaydın herkese,uyumayan annelere günaydın denmez ama neyse
arkadaşlar aranızda bebeğine büyümix yediren varmı?bügün yoğurt yapamadım büyümix yedireyim dedim birtane yedirdim ama devamını istiyo ikinciiyi yedirsem çok gelirmi?daha önce hiç yedirmedim ben.
kızlar bugün oğlum ilk kez düştü ama benim elimden değil. kv. büyük bir komyonet almıştı. evde oynatıyordu. yanında ayakta durup pat pat vuruyordu. tabi. kv. de onu tutuyordu bende yemek yiyordum. sonra oğluşumu kasasına oturttu ama poposu arkasına geldi tam arkasından tutacakken ağır geldiği için kasa açıldı ve oğlum düştü. önce pop üstü oturdu sonra yere yattı ve kafası çerptı ama yavaştı. ağladı tabi hemen koşup kucağıma aldım. balkona çıkarrtım ve sakinleşti. hala gözümün önünde. allahtan bişey olmadı. kv. çok üzüldü ben ilk başta çok bozuldum ve hiç konuşmadım. oğlumu yıkayıp yatırdım. şimdi uyuyor. rabbim meleklerimizi korusun. çok garip bir duygu insan kendini suçluyor ama düşe kalka büyüyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?