benimki bebelac 120 cc devam sütüne 2 kaşık tahıllı gece maması karıştırıp veriyorum. öyle uyuyor. bebelac gece sütü var mavi kutu daha tok tutuyormuş onu deneyebilirsin.
canım biz kv. evindeyiz 2 haftadır. belki evde olduğumuz için sorun yaşamadık.
suyu zaten çok seviyor denize soktum günde 2 sefer.
seneye yaşına girmiş olacak daha rahat edersiniz.
merhaba ıssız topiğin sakinleri
biz evimize geldik yerleştik. yolculuğumuz güzel geçti. imran ucaktaki 1 saatlik rötar bekleyişinde ağladı sonra kemerleri bağlayıp yükselmeye başladığımızda uyudu, arabaya benzettı sanırım :) genel olarak iyiydi. bunda yan 2 koltuğun da boş olması çok etkili oldu tabii, sıkışmadık.. uçağa çıkarken bayagı rüzgar yedi o yüzden burnu akıyo ve biraz öksürüyor. olur o kadar :)
günlerimiz çok dolu geçiyor, sağolsunlar gelen giden.. bizde durumlar böyle,,
siz nasılsınız herkes iyidir inşallah.. ayrıca bu klavye çok tuhaf yazmakta zorlanıyorum
MELODİ hazırladım gece mamasını yarısını içti sonra yine emdi:) bakalım kaça kadar uyuyacak?!?
günaydınlar, ankarayı tükettim döndüm istanbula, o kadar o kadar yorgunum ki ohoooooo gezmekten bacaklarım sızlıo, konuşmaktan sesim kısıldı, uyumamaktan da gözlerim kıpırmızı :)
selam anneler geçmişi okuyamadım kayınvalidemdeyim bursada benim oğlanın 6 dişi oldu maşallah sorunsuz gidiyoruz her ay diş çıkarıyor artık adım atmalarıda başladı yakında yürüyecek sanırım kocaman oldular valla hepinize hayırlı günler tatilde olanlara iyi tatiller
hoşgeldin burcu inşallah demire de iyi gelmiştir değişiklik yaramazlıklarına kaldığı yerden devam etmezgünaydınlar, ankarayı tükettim döndüm istanbula, o kadar o kadar yorgunum ki ohoooooo gezmekten bacaklarım sızlıo, konuşmaktan sesim kısıldı, uyumamaktan da gözlerim kıpırmızı :)
burdayııımm haftasonu görümcemin kızını istemeye geldilergünayddıııııııınnnnnnnnnnnn
kızlar bugün çok iyiyim şükürler olsun dün gece kızım sorunsuz uyudu biberonunu da içti ...demek derdi varmış yavrunun ..ilacı hemen etkisini gösterdi çok şükür
şimdi kahvaltısını yaptı ablasıyla oynuyor
prop hoşgeldin canım ...oh oh sefan olsun gezmişsin ne güzel ..dinlenirsin evinde diyicem oğluşundan fırsat bulursan tabi
kitap okumak mı ben hiç fırsat bulamıyorum ona ...elime alsam bi hata etsem hemen kızlar kafama tüner çekerler yaaa
melodi sizden naber canım ...derya sen nerelerdesin ...ya bu arada gerçek isimleri kullansak öyle daha iyi olur gibi geliyo ...ben aysun bu arada
maşalllah canım nazar değmesinnselam anneler geçmişi okuyamadım kayınvalidemdeyim bursada benim oğlanın 6 dişi oldu maşallah sorunsuz gidiyoruz her ay diş çıkarıyor artık adım atmalarıda başladı yakında yürüyecek sanırım kocaman oldular valla hepinize hayırlı günler tatilde olanlara iyi tatiller
hayırlı olsun dişiniz zeynücüncü disimiz cikmis
zzzzzzzzz uyku uyku zzzzzzzzzzz uyumak mışıl mışıl zzzzzzzzzzzzzzzzz:85:
oğlumun uyku düzeni noldu böyle yaaaa...gecesi düzenliydi o şekilde ayakta durabiliyordum şimdi süte batırılmış piskevit şeklinde ezgin bezgin yığılmış vaziyetteyim.......................aşırı derecede su istiyo gece..bardak bardak içiyo...sonra meme istemiyo...sonra uyumuyo..uyusa da hemencik uyanıyo......sıcaklar perişan etti bizi..çok ama çok terliyo ki üstüne katiyyen bişe örtmüyorum tshirt şort pijamasıyla...onları da çıkarsam üşür diye korkuyorum çünkü terleyince teni buz gibi oluyo hemen.......napıcaz bilmiyorum kızlar...ya ağlıyo ya da oyuncaklarla oynayalım dışarı çıkalım odaları dolaşalım istiyo....hep böyle mi olucaz bundan sonra:18: daha diş çıkarma faslımız nasıl olacak kimbilir
bir de her gün dışarı çıkıyoruz akşamüstü..ama kucaktaarabasını alsam kesinlikle oturmuyo en fazla beş dk.. sonra çığlık çığlığa ağlıyo..hani ağlasın alışsın desem imkanı yok o ağlamayla durmasının..boncuk boncuk döküyo gözyaşlarını...........ama işte yakında benim bel sakatlanacak bu gidişle....şöyle hafif kullanışlı puset tavsiyeniz var mı? en azından hafif bişe taşımış olurum tek elimle..denemek istiyorum belki arabasını değiştirince durur...umut dünyası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?